יש עוד מישהו
שמרגיש כמוני שתיסנאות רדיו נירעת כמו חבורה של תייסים ולא תיסנאים הקבנה הי שכולם קונים קיתים ותיסנים מוחנים ואף אחד לא מתחנן ובונה ? הקתה הו שלפחות לי תיסנאות לא אומרת התסה למרות שאני מעדיף שהתיסנים שלי איהיו תיסניי רדיו ברגה שניחנסתי לחנות תחביב צפוני (וזות רק דוגמה) וראיתי מה יש לו להציעה אני דיי היסתיגתי אני לא מחפס צעצועה שאני קונה והו מוחן תוך 7 שעות וילה ממריאים ההתסה הי חלק דיי שולי מבחינתי אני לא מיתקבן להעליב תיסנאים שקונים תיסן מוחן או קית ואומר שהם מסחקים בצעצועה אבל בכול זות זה לא מה שאני מחפס דיברתי איתו ראיתי תיסנים בחנות והכול מוחן בקושי שיש לו בלזה שמה לפי דאתי אחלה בנדם ומי שרוצה ליקנות תיסן מוחן ולילמוד הכול יפה לומדים על סימולתור להתיס קונים תיסן מוחן ככה שאתה לא תיצתרך לדעת ביכלל אייך לאזזל הקנפיים עובדות הכול יפה והמוחר החי נחמד בכרמיאל אים כול הזמן שבעולם לדבר איתך אחלה זה יפה אבל בחול זות זה לא מה שאני מחפס אז לא ממש מצתי סיבה להמשיך לבקר שמה מיצתאר אריה
מה שקלוב תעופה אוסה יותר מענין אותי אפילו אים זה קשור למחלקות של החופשיסתים אני מעוד יסמח לבו להרצאה על חומרים מורקבים ועל אבירוניבאותיקה ליראות תוצעות של ניסויים במיהרות רוח וכול זה הרבה יותר מענין מי מערחות רדיו למרות שאני מישתמש באחת ועוד כמה חודשים אני יצתרך ליקנות חדשה כי אני בונה תיסן חדש שיצתרך יותר מי 2 ערוצים
הבעיה הגדולה הי שתיסנאות רדיו היום זה יותר קשור לתייס מאשר לאבירוניבאותיקה והנדסה רוב התיסנאים החדשים לא בנו כלום ולא יודעים כלום על הטיסן שלהם חוץ מי להתיס אותו פגשתי בחנות טיסנים בחור ששמעה אותי מדבר אים המוחר על חומרים כמו סיביי פחם ופיבר גלאס והו לא הבין למה בחור שיש לו תיסן 2 ערוצים שהו בנה מי דיקת צפצפה אים מנועה חשמלי שבקושי סוחב אותו רוצה לילמוד על חומרים קעיילה הו אמר לי קודם תתיס אחריי זה תיבנה (כמו כול תיסנאי שפגשתי חוץ מי אחד עד אחשב) אני אישית אפילו קית נירעה לי דיי משעמם אני רוצה לתחנן וליבנות את התיסנים שלי זה הרבה יותר מושך אותי אבל לצערי תיסנאיי רדיו לא מדברים על זה ביכלל אפילו שלקח לי 3 חודש ליבנות את התיסן (למעסה חודש וחצי אבל בניתי אותו מחדש אים המון שינויים ביגלל שלא היה ממש מישהו שיעזור לי לתחנן אותו והרישון היה ממש אסון) ואפילו שהביצועים שלו לא אוברים את ההמראה מי היד והקפות וכול זה בתניי שהרוח לא חזקה קבר ריסקתי אותו ביגלל רוח פעם אחת...
אני לא יחליף אותו בשום תיסן אחר פשות עיין לו מחיר אני בניתי אני תיחננתי (אחריי בדיקה של המון תוחניות של תיסנים באינטרנט) ואני נהנה מימנו יותר מימה שהייתי נהנה מי דיאבלו (אים היו לי הקישורים להתיס אותו) בקיצור אני מחפס הרצעות\כורס\ספר\בנדם בתחום הבינה והתיחנון של טיסנים שיעזור לי ויתאים לבקשות שלי מצידי שלא איהיה קשור לתיסנאות רדיו בנתיים אני לבד אוסה ניסויים ומחפס חומרים רק אתמול מצתי פוליאוריתן מוקצף אים תחוניות דיי נחמדות הו לא גמיש כמו רוב הסוגים של החומר הזה למעסה מעוד קשה והרבה יותר קל בכמה בידיוק אני לא יודעה אני אחשב מחקה שתבנית שאסיתי מי גבס תיתיבש בישויל לעמוד את המישקל שלו יש עוד מישהו קמוני שמוחן לחלוק את הידע והניסיון שלו איתי?
שמרגיש כמוני שתיסנאות רדיו נירעת כמו חבורה של תייסים ולא תיסנאים הקבנה הי שכולם קונים קיתים ותיסנים מוחנים ואף אחד לא מתחנן ובונה ? הקתה הו שלפחות לי תיסנאות לא אומרת התסה למרות שאני מעדיף שהתיסנים שלי איהיו תיסניי רדיו ברגה שניחנסתי לחנות תחביב צפוני (וזות רק דוגמה) וראיתי מה יש לו להציעה אני דיי היסתיגתי אני לא מחפס צעצועה שאני קונה והו מוחן תוך 7 שעות וילה ממריאים ההתסה הי חלק דיי שולי מבחינתי אני לא מיתקבן להעליב תיסנאים שקונים תיסן מוחן או קית ואומר שהם מסחקים בצעצועה אבל בכול זות זה לא מה שאני מחפס דיברתי איתו ראיתי תיסנים בחנות והכול מוחן בקושי שיש לו בלזה שמה לפי דאתי אחלה בנדם ומי שרוצה ליקנות תיסן מוחן ולילמוד הכול יפה לומדים על סימולתור להתיס קונים תיסן מוחן ככה שאתה לא תיצתרך לדעת ביכלל אייך לאזזל הקנפיים עובדות הכול יפה והמוחר החי נחמד בכרמיאל אים כול הזמן שבעולם לדבר איתך אחלה זה יפה אבל בחול זות זה לא מה שאני מחפס אז לא ממש מצתי סיבה להמשיך לבקר שמה מיצתאר אריה