אוקי, אני ישתדל להסביר
כאשר אתה עוזב את גופך אתה נשאר במישו הפיזי אך חופשי לטייל לשבע הטבעות של רמת האנרגיה שבה נמצא עולמנו הפיזי, היקום שלנו(או לפחות חלק ממנו) נמצא בטבעת השלישית של שבע הטבעות הקרובות לנו, יש 49 טבעות הסובבות את 7 הטבעות שלנו, ולכל טבעת מהטבעות האלה יש עוד טבעות וכו, הרשימה היא עד האין סוף, או לפחות עד לסוף שהישויות שפגשו החוקרים עד היום. עכשיו בקשר לעזיבת הגוף, אני עזבתי רק פעמיים, אחת רק פלג גופי העליון התנתק, ובשניה הייתי בחוץ בערך 10 שניות חוץ גופיות(כאשר מחוץ לגוף זמן הופך רק לעוד אנרגיה שאפשר לשנות, אני בטוח כמעט שאם יבוא אדם המסוגל לשלות באנרגיות ברמה יותר גבוה מאיתנו הוא לבטח יוכל לטייל בזמן בחופשיות). אני מצטער שלא הפנתי לאתר מסוים, אך הרשימות שלי נמחקו, אני יכול להמליץ רק על www.monroe-istitute.com האתר אינו מכיר מידע חיוני במיוחד, אך חיוני להבנת כמה דברים בסיסים על הקבוצה אולי היחידה שעבדה מאז שנות התחלת שנות ה70 באופן גלוי אם היכולות החוץ גופיות הלכודות בכל אחד מאיתנו, לדוגמא: באחד מניסויי המכון יצרה קבוצת החוקרים כדורי אנרגיה מעל המכון על ידי שימוש באנרגיה המטה פיזית שלהם אם תרצו(הם השתמשו בריכוז נפשי גבוה מאוד כדי ליצור את האנרגיה המסוימת שהופיעה מול המצלמה). אם עוד יש שאלות, אני מקווה שאוכל לענות ולעזור וג´סטין: "cant we all just get along"?