יש עוד אקספלורר פה?

O.B.E Explorer

New member
יש עוד אקספלורר פה?

למי שיודע מזה OBE אקספלור והיה רוצה ללמוד וללמד קצת דברו :)

Justin Angel

New member
אוי ווי....

עוד אחד מאלה... אתה מוכן בבקשה להרחיב באיזה סוג של OBE אתה עוסק?

O.B.E Explorer

New member
הכל הניקר לדרכי

סקרנות היא דבר נפלא והתת מודע לוקח אותך למסעות מדהימים אם אתה רוצה אני יכול להרחיב את השיטות שלי: hemi-sync tapes(some made by my self) גילגול הצידה נגיעה בתיקרה חלומות נפילה וכו...

O.B.E Explorer

New member
FYI im no push over

אני לא מהסוג שישב בשקט על אפליות אמונה, אם יש לך בעיה אם זה שאני מאמין בנושאים הלא נוגעים לדתך TOUGH ולידיעתך(אם בכלל חשוב) אני אתאיסט

Yon

New member
הממ

אתה מתכוון שאתה עושה מה שנקרא הטלה אסטרלית? אם כן אני רוצה ללמוד

O.B.E Explorer

New member
מצוין

אבל, רק לתקן קצת את המילון שלך, הטלה אסטרלית(astral projection) זה מושג ישן אשר השתמשו בתוקה היותר פילוספית, אני מציא לך להשתמש במונך חוויה חוץ גופית(OOBE, OBE)

O.B.E Explorer

New member
אוקיי בוא נראה...

אני הייתי מציע ללכת לאיזה שהוא מנוע חיפוש גדול וחזק לדוגמא: www.google.com לחפש שם את המושגים הבאים: OBE astral projection leaving the phsical journeys out of the body hemi-sync gateway experience robert monroe monroe institute

Yon

New member
כן זה ברור

פשוט חשבתי שבגלל שאתה שואל אם משהו רוצה ללמוד, לא פשוט תשלח אותו למנוע חיפוש

O.B.E Explorer

New member
מה, אתה רוצה הרצאות?

תשמע, הדרך הכי טובה ללמוד היא לקרוא... אם אתה רציני, כמה שעות של חיפושים וכמה שבועות של קריאת מאמרים יכניסו אותך לתנופה חזקה, אם אתה רוצה אני יכול להכין לך קטע קול, אבל אתה חייב לדעת מה אתה עושה, ליפני שאתה עושה את זה

Black-Sphere

New member
אוי נו באמת obe...

מה זה?! אתה מציע עזרה ואז מפנה?! זה כמו שאני אגיד: אני יודע כל דבר במאגיה ומיסטיקה. פשוט תשאלו. ואחרי ששואלים אני אגיד: לך לgoogle ולavatarsearch ותחפש שמה אני בטוח שאתה תמצא.. חחח...

shabaz

New member
רגע...

חוייה חוץ גופנית זה לעולם הגשמי והטלה אסטרלית זה לעולם האסטרלי לא? חוויה חוץ גופנית נקראת גם OBE שזה out body excpirience (אני לא בטוח שכתבתי נכון חוויה באנגלית) שנקראת גם הקרנה חוץ גופנית... וכן אני ישמח שתלמד אותי כי אני כבר מנסה מלא זמן ולא הולך לי....עדיף שיהיה שיטות כשאתה ער (אם יש לך טכניקות לזה) שבז

Justin Angel

New member
אתה רוצה מכות?

אני לא אחד שנוטה להשתמש באלימות אבל נראה לי שאתה הולך להיות חריגה מאוד טובה. 1) אם אתה מציע למישהו מידע ,זה אומר שכבר יש בשרותך מידע. זה לא אומר שאתה יודע איך לחפש מידע. אתה הצעת מידע ואני מצפה שתתלה כאן לפחות לינק ענייני אחד בשביל הפתיים שבאמת מאמינים שאתה יודע משהו. 2) OBE - חוויה חוץ גופית ,כלומר להישאר במישור\רמת-אנרגיה הזאת כאשר אתה לא צמוד יותר לגוף שלך. הטלה אסטראלית - לעבור למישור\רמת-אנרגיה האסטראלית, כלומר מישור אחר. 3) אני מציע לך להתחי להיות רציני. יש כאן בפורום אנשים שבאמת מאמינים למה שאתה אומר , ורוכשים לך כבוד במידה מסוימת, אם אתה תמשיך לזלזל בזה בצורה שאתה מזלזל ברגע זה, שזה יהיה לך ברור שיתחיל להיות לך מאוד מהר לא-נעים פה.

nepthys

New member
"אתה רוצה מכות"

זה כבר נדוש. אין לך רעיון למשפט היכרות מוצלח יותר, שכבר לא השתמשת בו?

Black-Sphere

New member
ג´סטין שאלה

אני זוכר ששמעתי לא זוכר ממי, תגיד לי בבקשה אם זה נכון או לא. אמרו לי שכאשר אתה יוצא מהגוף, אתה גם עובר מישור ואין כזה דבר להשאר במישור הזה ולצאת מהגוף, עצם העובדה שאתה יוצא מהגוף אתה כבר עובר למישור אחר. אין לי מושג אם זה נכון, אשמח אם תאמת לי את המידע או תפריך. בתודה wicca sphere

Yon

New member
נראה לי שמצאתי אתר טוב בנושא

אין לי מושג מאיפה הוא הגיע. פשוט הקטנתי את האספלורר שהיה לי והאתר היה בחלון מוקטן על המסך. תבדקו אותו אני עוד לא הספקתי.

CAT4

New member
אני לא ממש סומך על המידע שם../images/Emo18.gif

כי אחרי קראיה רופפת באתר הזה הבנתי שהוא לא יודע מה שהוא כותב. הוא כותב על 4 סוגים של גופי בתוך גוף האדם שבעצם יש חמש ככה שעל ההתחלה יש לו תעות בסיסיתץ ואני לא ממש סומך עלו. Y.G.A the CAT

למעלה