יש סיכוי מה המצב אנשים ? חדש בפורום... רועי, בן 23 מבת-ים.
D Darkspell New member 14/11/06 #1 יש סיכוי ../images/Emo35.gif מה המצב אנשים ? חדש בפורום... רועי, בן 23 מבת-ים.
D Darkspell New member 14/11/06 #2 עוד אחת... התמונות מופיעות מטושטשות משום מה... תפתחו אותן בנפרד ואז תראו אותן טוב.
S SuperStar666 New member 14/11/06 #4 הכיווץ שאת עושה עם האף והשפתיים נראה ממש ממש לא טוב. לא מחמיא לך!
S SuperStar666 New member 14/11/06 #6 תגובה מעולה, שמחה שאת מסכימה יש לך עיניים מדהימות (ובכלל לטעמי עיניים ירוקות זה הדבר הכי יפה) אל תשרפי את התמונה בפוטו'.
תגובה מעולה, שמחה שאת מסכימה יש לך עיניים מדהימות (ובכלל לטעמי עיניים ירוקות זה הדבר הכי יפה) אל תשרפי את התמונה בפוטו'.
ל ל י נ ו ר ו ש 18 New member 14/11/06 #7 מסכימה איתך. ניסיתי לשנות הבעה או משו.. חח העירו לי פה שרוב התמונות שלי אותו דבר.. תודה על המחמאה צירפתי תמונה שבא אני לא מקווצת כלום. דעתך?
מסכימה איתך. ניסיתי לשנות הבעה או משו.. חח העירו לי פה שרוב התמונות שלי אותו דבר.. תודה על המחמאה צירפתי תמונה שבא אני לא מקווצת כלום. דעתך?
נ נולה24 New member 14/11/06 #8 אהבתי את איך שהעיניים שלך מאופרות תמונה עם מבט יפה. בתמונות הבאות תנסי להסתכל אל המצלמה בקו ישר. ולא עם מבט כלפי מעלה. יש לך פנים עגולים וכאשר את מביטה כלפי מעלה לא רואים את כל הפנים . אז בקו ישר.. כאילו.. מול.. )
אהבתי את איך שהעיניים שלך מאופרות תמונה עם מבט יפה. בתמונות הבאות תנסי להסתכל אל המצלמה בקו ישר. ולא עם מבט כלפי מעלה. יש לך פנים עגולים וכאשר את מביטה כלפי מעלה לא רואים את כל הפנים . אז בקו ישר.. כאילו.. מול.. )
נ נולה24 New member 14/11/06 #11 את בכיוון תנסי לבקש ממישהו שיצלם אותך כשהראש שלך ישר אל המצלמה. או אם את יודעת להפעיל טיימר. עגולית!
S SuperStar666 New member 14/11/06 #9 פה את מכווצת אבל הרבה פחות ! ../images/Emo8.gif ואכן רוב התמונות שלך אותה הזוית - הצילום מלמעלה. תנסי צילום אחר, אולי יותר מהצד, או מעט יותר למטה- או משהו יותר פרונטלי.
פה את מכווצת אבל הרבה פחות ! ../images/Emo8.gif ואכן רוב התמונות שלך אותה הזוית - הצילום מלמעלה. תנסי צילום אחר, אולי יותר מהצד, או מעט יותר למטה- או משהו יותר פרונטלי.
D Darkspell New member 14/11/06 #15 ילדים זה שמחה, בכיף ! ../images/Emo8.gif עיניים מהממות אגב... אחד הדברים שיותר עושים לי את זה אצל בחורה...
ילדים זה שמחה, בכיף ! ../images/Emo8.gif עיניים מהממות אגב... אחד הדברים שיותר עושים לי את זה אצל בחורה...