יש סגר בישראל?

מאלף שבלולים

Well-known member
בחייאת. ספק רב אם אפילו השמאלנים שטוענים זאת חושבים כך ברצינות :). מי שמפעיל את מוחו בוודאי מבין שאין כל קשר.
אני נוסע המון, עשרות אלפי קמ בשנה ומצויד בכל האישורים שאפשר. מאז תחילת הסגר אף אחד לא עצר אותי ולא שאל אותי, להבדיל מהסדרה הקודם שעצרו אותי לבדיקה כמה פעמים ביום.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני נוסע המון, עשרות אלפי קמ בשנה ומצויד בכל האישורים שאפשר. מאז תחילת הסגר אף אחד לא עצר אותי ולא שאל אותי, להבדיל מהסדרה הקודם שעצרו אותי לבדיקה כמה פעמים ביום.
על כך ודאי לא אחלוק. אבל בין זה למסקנה שלך מקודם, אין כמובן כל קשר.

משתפרת1

Well-known member
על כך ודאי לא אחלוק. אבל בין זה למסקנה שלך מקודם, אין כמובן כל קשר.
הקשר הוא שאת המכוניות לא עוצרים, אך על כל גשר, בכל כיכר וליד כל צומת מיד מגיעים שוטרים לבדוק את המפגינים. אני בהחלט חושבת שיש לשמור על ההנחיות ולבצע פעילויות לפיהן. מצדיקה את אלפי הדו"חות שנרשמו למרחיקי הלכת ולסרבני המסכות בהפגנות. שמירת ההוראות צריכה לכלול את ההפגנות אך גם את הנוסעים בכבישים.

Harrington

Well-known member
מנהל
הקשר הוא שאת המכוניות לא עוצרים, אך על כל גשר, בכל כיכר וליד כל צומת מיד מגיעים שוטרים לבדוק את המפגינים. אני בהחלט חושבת שיש לשמור על ההנחיות ולבצע פעילויות לפיהן. מצדיקה את אלפי הדו"חות שנרשמו למרחיקי הלכת ולסרבני המסכות בהפגנות. שמירת ההוראות צריכה לכלול את ההפגנות אך גם את הנוסעים בכבישים.
שוטרים עוצרים ליד כל התקהלות. לאו דווקא ליד מפגינים. בין זה ולאמירה שכל הסגר נועד לעצור מפגינים? כאמור, לא מאמין שיש בן אדם רציני אחד שקונה את הלוקש הזה. גם לא אם הוא מספר אותו בעצמו.

משתפרת1

Well-known member
איפה הניפו דגל דאעש?
הסגר הצליח לפזר את הפגנות הענק בבלפור. במקומן נוצרו מאות הפגנות בישובים, בצמתות, בגשרים, בכיכרות בכל רחבי הארץ. מה שקורה זה שאנשים שלא טרחו לנסוע לירושלים להפגין, יוצאים כעת למעגל התנועה ליד ביתם ומצטרפים למפגינים.

שמלת תחרה1

Well-known member
הסגר הצליח לפזר את הפגנות הענק בבלפור. במקומן נוצרו מאות הפגנות בישובים, בצמתות, בגשרים, בכיכרות בכל רחבי הארץ. מה שקורה זה שאנשים שלא טרחו לנסוע לירושלים להפגין, יוצאים כעת למעגל התנועה ליד ביתם ומצטרפים למפגינים.
כול הארץ הפך לבלפור אחד.

Harrington

Well-known member
מנהל
מעולה. כל עוד הם עושים זאת בכפוף למגבלות הקורונה, אשריהם.

למעלה