יש נישואים אחרים?

נירילי

New member
חשבתי רבות לפני

שהחלטתי לענות לך ,הייתי חייבת לקבל את הסכמת חברתי ,היא איננה מסוגלת יותר לקיים יחסי מין עם בעלה ,הוא מתוסכל מאוד מאוד ,לאחר מאמצים רבים היא סיפרה לי מה מפריע לה ,בעלה סובל מאלרגיה שגורמת לו להתעטש הרבה מאוד ,כל הזמן מקנח את העף ,וזה גורם לה דחיה רצינית מאוד ממנו ,היא אמרה לי שהיא אוהבת אותו ,אך המצב היגיע לידי כך שאפילו לחבק אותו איננה מצליחה ,הוא פשוט דוחה אותה ,עוד סיפור שקראתי איפה שהוא ,שאישה לא היתה מסוגלת לקיים יחסי מין עם בעלה עקב ריח רע שעלה מפיו ,אינני יודעת ,אך לפני שאתה רץ לבגוד בה ,אולי תברר ,אולי הסיבה היא בכלל לא לידת הבת ,והריונה של אשתך ,לעיתים פשוט אנו חווים דחיה על רקע פיזיולוגי ,שאיננו מודעים לה כלל ,ואפשר לתקן זאת ,אך חייבת להיות מודעות ,בעלי למשל בשנים האחרונות הוסיף הרבה למשקלו ,דבר שהפריע לי מאוד ,וגרם לי לדחיה ,אני התחלתי לעשות דיאטה ,וירדתי כ15 קילוגרם לאחרונה ,לבעלי לא נעים שאני פתאום רזה והוא שמן ,ולכן הוא החליט ביוזמתו לקחת את עצמו בידיים ,ולרדת במישקל ,וכבר רואים תוצאות ,ואני שמחה מאוד ,כי הקרס שלו גרמה לי לדחייה אמיתית ,ואי רצון לקירבה אינטימית ,חשוב על כך ,אולי שם נימצאת התשובה ,נירילי

s h o o s h a

New member
ואם תחליף גלגל...

האם מישהו מוכן לערוב לכך שלא יהיו בו תקרים או שאר מרעין בישין אחרים שיש בגלגלים? אז בכל פעם, אם יקרה, תחליף גלגל? כי אם כן, תמצא את עצמך 'רתום' להוצאות גבוהות לשארית חייך. האם לא יותר פשוט לנסות ולבדוק מדוע הבעיה חוזרת על עצמה ולנסות לפתור אותה? ייתכן שיידרשו מספר 'טיפולי מוסך' כי בכל פעם תתגלה בעיה' תקלה שלא הבחנו בה קודם, אבל היא בהחלט ברת תיקון. ואחרי כל התיקון התפקוד יהפוך יעיל וטוב יותר. ואפשר שלא. אפשר שאחרי תיקון אחד שבמהרה יוביל לצורך בתיקון נוסף יוביל למסקנה שהדרך הטובה ביותר לפתור את הבעיה היא להחליף גלגל. פירמה שונה, שנת ייצור שונה. ועדין, גם עם הגלגל החדש אין ערבויות. ערבויות יהיו אולי רק אם תבין במה נהגת באופן לא נכון שהביא לתקלת האל-תקן הקודמת ותלמד ממנה כיצד להמנע ממנה בשנית. לסיכום אומר: אין חובה להחליך גלגל מייד כשמתגלעת בו תקלה. העידן המודרני מעניק לנו מספיק כלים לנסות ולתקן. אולם מאידך, אם נראה כי גם הכלים הללו אינם מועילים, לא נורא להחליף. אלא שאת ההחלפה יש לעשות לאחר הפעלת שיקול דעת רציני ובחינת המצב מלפני ומלפנים, כדי לא לחזור בדיוק לאותה סיטואציה מוכרת רק בשידרוג שנתון. (הכותבת אינה מוסכניקית ואין לה הבנה ולו כזית בטיפולים בגלגלים [למעט אלא שמקיפים את המותניים' ירכיים ובטן
] ובכל זאת, מקווה שהמסר הצליח לעבור.

מאי 39

New member
אולי יש נשים שהיו עונים לך תשובה

חיובית אבל יש נשים שכל פעם זה יצוץ להם בזמן קירבה ויפגע ברצון לקיים יחסי מין אבל לא כאן התחילה הבעיה לדעתי תנסה לגרום לה ולך לפנות זמן בבקרים מדי פעם כשהילדה בגן כשהיא ערנית ולא עיפה סתם דוגמא בימי שישי אם שניכם לא עובדים ואם זה יותר טוב ועוזר אז תפנו מדי פעם בקרים נוספים אצלנו זה עזר בזמנו ומדי פעם שנינו לוקחים חצי יום חופש ופשוט מתחילים יותר מאוחר (האם היית צריך ללכת לבדיקה לא היית מאחר לעבודה או היא) אם יש רצון חזק לשפר לתקן את מה שקיים כמובן של שניכם זה יצליח בהצלחה

המתייעץ

New member
זו השאלה שאני מנסה למצוא לה תשובה

האם הבעיה היא בגלגל שלי, או שהיא מוכרת בכל סדרות הצמיגים. האם בכל החברות שמוכרות צמיגים, הצמיג הוא טוב בשנה הראשונה לחייו, ולאחר שהוא מתייבש ומופיעים בו חריצים, האחיזה יורדת באופן טיבעי.

פיאנו

New member
לא רק בגלגל שלך אז מה?

אתה מחפש נחמת רבים או אישור שזו הנורמה? אין נורמה, יש כל מיני גלגלים ומה שקובע את חוזק הגלגל היא האחזקה השוטפת ולא להזניח קלקולים. וגלגל שלא מוכן לקבל אויר, ולא מוכן להתאזן(איזון גלגלים),ולא מוכן להתאים עצמו לצוות הגלגלים או שהוא נשחק, צריך לטפל בו לפני שמתפנצ'ר. לשניכם יש אחריות משותפת על הקשר וכל אחד מכם חייב להיות עירני למה שקורא אצל האחר,כדי למנוע קריסה.לא ייתכן ששלוש שנים הכתובת על הקיר ואתה עדיין מתייסר ומתלבט.למה לא הגעתם לייעוץ? עזוב דיבורים ביניכם, ייעוץ זוגי מקצועי שיאתר את הבעיה ויעזור לכם לפתור אותה,או שיבהיר שאין מה לעשות. למה אתה מחכה בעצם, לעוד מסכת תירוצים? אם היא לא לוקחת אחריות ולא מציק לה הפנצ'ר, קח אתה את המושכות ולך איתה לייעוץ. ואם אתה רוצה למצוא לך אשה חליפית, יעני חברה ומאהבת,אל תשאל ואל תבקש רשות(זה לא הוגן),פשוט לך על זה בשקט בשקט שלא ירגישו.ואתה יודע מה,אחרי שתהיה בקשר חליפי ממלא ומספק,לא תצליח להבין איך אתה חי כפי שאתה חי. אבל הכי חשוב,לא להמשיך להזניח.

למעלה