חשבתי רבות לפני
שהחלטתי לענות לך ,הייתי חייבת לקבל את הסכמת חברתי ,היא איננה מסוגלת יותר לקיים יחסי מין עם בעלה ,הוא מתוסכל מאוד מאוד ,לאחר מאמצים רבים היא סיפרה לי מה מפריע לה ,בעלה סובל מאלרגיה שגורמת לו להתעטש הרבה מאוד ,כל הזמן מקנח את העף ,וזה גורם לה דחיה רצינית מאוד ממנו ,היא אמרה לי שהיא אוהבת אותו ,אך המצב היגיע לידי כך שאפילו לחבק אותו איננה מצליחה ,הוא פשוט דוחה אותה ,עוד סיפור שקראתי איפה שהוא ,שאישה לא היתה מסוגלת לקיים יחסי מין עם בעלה עקב ריח רע שעלה מפיו ,אינני יודעת ,אך לפני שאתה רץ לבגוד בה ,אולי תברר ,אולי הסיבה היא בכלל לא לידת הבת ,והריונה של אשתך ,לעיתים פשוט אנו חווים דחיה על רקע פיזיולוגי ,שאיננו מודעים לה כלל ,ואפשר לתקן זאת ,אך חייבת להיות מודעות ,בעלי למשל בשנים האחרונות הוסיף הרבה למשקלו ,דבר שהפריע לי מאוד ,וגרם לי לדחיה ,אני התחלתי לעשות דיאטה ,וירדתי כ15 קילוגרם לאחרונה ,לבעלי לא נעים שאני פתאום רזה והוא שמן ,ולכן הוא החליט ביוזמתו לקחת את עצמו בידיים ,ולרדת במישקל ,וכבר רואים תוצאות ,ואני שמחה מאוד ,כי הקרס שלו גרמה לי לדחייה אמיתית ,ואי רצון לקירבה אינטימית ,חשוב על כך ,אולי שם נימצאת התשובה ,נירילי