יש מרצים מגעילים.

יש מרצים מגעילים.

יש מרצים שהם חושבים את עצמם יותר מדי, לא יודעים איך לבטא את עצמם ולא יודעים איך להנחות או להעביר את השיעור ובסופו של דבר אנחנו נדפקים מזה. נמאס לי מזה! מי בכלל נתן להם להגיע למעמד הזה? והכי מעצבן שהם מאוד מתעצבנים כששואלים אותם שאלות חשובות, כי הם לא יודעים איך לענות עליהם. {סתם הוצאתי את המרמור היום ואני צריכה עוד מעט לזוז ללמד. שיהיה לכם יום נהדר!}

stkachov

New member
אכן יש

ואפילו לא מעט. אבל ראוי לציין שגם יש מרצים מעולים. לי למשל הסמסטר היה את המרצה הכי טוב והכי נחמד שהיה לי במהלך כל התואר - רו"ח איצ'ה יחזקאל, גם מרצה, אבל הכי חשוב בן אדם משכמו ומעלה.

MsUnderstood

New member
את ככ צודקת

יש לי מרצה מרדים שידוע שלא באים להרצאות שלו..ומי שבא לא באמת מבין מה הוא רוצה,אפילו מצאו שהוא אובר דבר והיפוכו באותו השיעור...ועכשיו לקראת המבחן ממש מושג מה לעשות... אבל יש גם מרצים מעולים,היו לי כמה שאהבתי הסמסטר הזה...הרוב ת'אמת היו ממש טובים...

חחח...

יש לי מרצה שפשוט לא נותנת זמן לשאלות בטענ שאין זמן ומלמדת לעיתים בצורה מאוד מבולגנת וגם כשהי נותנת זמן לאלות היא לא מוכנה לחזור על דברים בטענה ש"זה לא שאלה". אני אישית אוהבת אותה והיא נורא מצחיקה אותי.

אני לא אומרת שכל המרצים רעים

אני לא עושה הכללה. יש מרצים שאפשר ללמוד המון מעבר לאישיות של האדם, אבל יש מרצים שעוברים כל גבול. לי אישית היום היה ויכוח עם אחת כזו שהתעצבנה עליי שאני יותר מדי מדקדקת בדברים ועושה את מה שצריך והצהירה שאצלה אין ציון 100 שזה בכלל הרגיז אותי, כי אני עושה מעל ומעבר.

זה למה אני התחלתי לצחוק מהם

אין מה לות והיא לא תתן לאף אחד 100 אז את יכולה להשקיע קצת פחות והעביר אותה לידך... וכמוח שאמא שלי אומרת: "אמר כי לא היה צרוד".

אחרי שהתעצבנתי ממנה

ולקחתי אותה מאוד קשה, כי היא התייחסה אליי כל כך לא יפה מול שאר הסטודנטים ואחרי ששוחחתי עם חברים שלי, אני יכולה לומר לך, שהיא תקפוץ לי. החל מהיום והלאה היא לא מעניינת אותי גם אם אצטרך לסבול לראותה כל השנה.

מֵירַב

New member
פעם, מזמן,לפני שנים רבות, היה היתה,

סטודנטית תמימה, ש..... מרצה אחת לא סבלה אותה. אבל זה בסדר - גם היא לא סבלה את המרצה.

למעלה