יש מקום מקבלים גם כאלה שלא צופים בסדרה
ע עד הסוף הטוב New member 27/1/04 #3 ../images/Emo85.gifתלוי את מי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif
M mich78 New member 27/1/04 #4 סליחה ../images/Emo4.gif איזו מין מינהלת את .... לא רוצה .. לא צריך ...
ע עד הסוף הטוב New member 27/1/04 #5 ../images/Emo85.gifחלילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל אצלנו אפחד לא קוטל את אמ"ל... כי אז הוא יחסםםםםםם ועכשיו לא רק שאני כן יודעת, אלא אני גם יכולה ואין מי שיציל אותך
../images/Emo85.gifחלילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל אצלנו אפחד לא קוטל את אמ"ל... כי אז הוא יחסםםםםםם ועכשיו לא רק שאני כן יודעת, אלא אני גם יכולה ואין מי שיציל אותך
ח חיית בר היחידה New member 27/1/04 #6 איילת את מבריחה לקוחות../images/Emo6.gifחחחח../images/Emo153.gif
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 27/1/04 #8 ../images/Emo41.gif צוחקייים מה הלחץ..../images/Emo35.gif ברור שמקבלים כאלה שלא צופים בסידרה אבל... מה יהיה לך לעשות פה עם את לא צופה בסידרה...
../images/Emo41.gif צוחקייים מה הלחץ..../images/Emo35.gif ברור שמקבלים כאלה שלא צופים בסידרה אבל... מה יהיה לך לעשות פה עם את לא צופה בסידרה...
O orhila New member 27/1/04 #10 ביום חמישי לא תשודר אהבה מעבר לפינה בגלל עסקת חילופי השבויים, אין ספק מספיק חשוב, אבל רציתי שתדעו