יש מקום?..................

o o z a

New member
יש מקום?..................../images/Emo20.gif

שלום לכולן, אני כבר חצי שנה בערך מציצה מידי פעם בפורום.......כבר חודש מאובחנת.......הכתיבה כאן היא בטח עוד שלב בקבלה לא?... :) אני בת 26, סבלתי משהו כמו 6 שנים מכאבי מחזור קשים מאוד...הרופאה שלי לדעתי למדה באוניברסיטת שקר כלשהוא כי מעולם לא שמעתי אפילו את שם המחלה הזו.....הוויכוח תמיד היה זהה אני:"כמה עוד אפשר לסבול?..." היא: אל תדאגי, אחרי הלידה הראשונה הכל יעבור"...... לפני כמעט שנתיים פשוט התעלפתי באוטובוס הביתה, אושפזתי ועדיין לא ידעו מה קורה, עברתי לפרסקופיה מס' 1....ראו דלקות קשות לא ידעו ממה זה..אולי אפנדציט...התחלתי לקחת אנטיביוטיקה כמעט חודשיים (!!!!!) במקביל בדיקת ca125 שיצאה כמעט 500.....אשפוז נוסף על הדרך...הכנה לניתוח אפנדציט שלמזלי לא התקיים....הרופא התחרט או משהו שכזה....משם סיטי 3 פעמים, צילומים מכל זווית אפשרית ואפילו ביקור במכון לרפואה גרעינית......(תמיד מצחיק אותי לומר את זה......) אחרי כל העניינים האלה, וכמעט לפני היאוש הטוטאלי פניתי לפרופ' צלאל המדהים שהופנתי אליו ע"י אחותי שתחיה :) הוא היה הראשון שהזכיר את השם של המחלה הזו..........ושידך ביני לבין דר' סוריאנו.....התחלתי לקחת גלולות רצוף, מאחר והca125 פשוט לא ירד עברתי לפרסקופיה מס' 2, אובחנתי בשעה טובה...ואחרי שהדיכאון הראשון עבר, והתחלתי לשמוח על עצם האבחנה...הגעתי לכאן... אני כבר שנה עם גלולות רצוף.....זה לא הכי כיף, אני מודאגת עד טירוף מכל התיק הזה שמגיע עם האנדו'...וזהו בערך....סוף סוף פריקה.....מצחיק איך 6 שנים של סבל מצטמצמות לכמה שורות..... אז יש מקום לעוד אחת?............. אני נחמדה.... באמת......

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שלום לך בהחלט יש מקום לעוד אחת ויש מקום לכל הסמויות...בבית שלנו. שמחה שלפחות את הדיכאון הראשון עברת ועכשיו נשאר השיתוף והפריקה שללא ספק עוזר...ותומך. תרגישי חופשי לשחרר כאן המקום. אנחנו כאן איתך

ר ו מ י ה

New member
בטח שיש../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת אותנו ולא פחות מכך, שבחרת להצטרף
ה"פועלת עם תג" שלך שלמדה ב"אוניברסיטת שקר כלשהו" (אהבתי
), מצטרפת לקהילה ענקית של פועלים שכנראה סיימו את אותה האוניברסיטה
. יום אחד עוד נעשה תחרות של פניני החוכמה שניתנו לנו, האנדואיות, במהלך השנים. יש לי הרגשה חזקה שחלק מהרופאים שלי טוענים לכתר
יופי שהגעת לפרופ' צלאל (רופא מצויין) שידע להפנות אותך למקום הנכון . בטוחה שעכשיו, לאחר כל הסאגה האיומה שנאלצת לעבור, תטופלי באופן הנכון ביותר. אז שבי, תתמקמי לך בבית החם, אנחנו פה איתך

זואילי

New member
../images/Emo142.gif יש הרבה הרבה מקום

ברוכה הבאה! הסיפור שלך מוכר מאוד ומתסכל מאוד, עשית דרך ארוכה ומפרכת ונראה לי שיש בך הרבה כוח. קבלי
גדול על הצטרפותך ל
שלנו.

galim29

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo204.gif

כבר קיבלת נקודות בגלל השם המקסים.... ואנחנו כמו הבית בפרפר נחמד: תומכות, שרות אם צריך ומחבקות המון
הסיפור שלך מוכר עד כאב, השקרניקית מצטרפת למחלקה נכבדה וכבדה של רופאי אליל שאני מאחלת להם את זה
בפרצוף קחי את הזמן, תתרווחי לך על הספה (שכמעט תמיד תפוסה על ידי מישהי) ואנחנו פה לשמוע, להקשיב, לצחוק, להצחיק ולכל מה שצריך

lior362

New member
הי הי וולקאם.

הגעת למקום הנכון . והרבה דברים טובים יקרו לך מעכשיו . אין יאוש בעולם כלל......

מישמש33

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אין ספק שעברת כברת דרך ארוכה ומייגעת עד לאבחנה המיוחלת, ויש לך פה בבית הזה הרבה שותפות למסע, לדרך שעברת ותעברי. אני שמחה עבורך שעשית את המעבר הזה מסמויה למשתתפת ואני יכולה לומר מנסיוני, שזה עשה לי רק טוב ונתן ונותן לי המון כוחות, דווקא מתי שהם בדיוק נגמרו לי. אז מצטרפת לקודמותיי, ברוכה הבאה לבית המקסים הזה, ואנחנו פה.

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

זה באמת מצחיק איך ה"מזוודה הרפואית" של כל אחת יכולה להסתכם בהודעה לאקונית, כאשר מאחורי הלאקוניות מסתתרות תקופות קשות וכואבות של חוסר ודאות ופחד
בכל מקרה טוב ש"קפצת למים"
נראה לי שגם הפורום די נחמד

בוודאי שיש מקום

ברוכה הבאה ל
שלנו. יש בהחלט מקום גם לך. קחי כיסא ותתרווחי לך בהנאה. את מוזמנת להישאר, יש
נים. עכשיו ברצינות: נראה לי שה
שלך למדה יחד עם עוד כמה רופאים באוניברסיטת השקר (יפה אהבתי) כי את הדברים שהיא אמרה לך שמעתי כבר מהרופא שלי ותגידי לה בפעם הבאה שאנדו' לא עובר אחרי הלידה הראשונה. טוב מאד שהגעת אלינו וטוב מאד שהגעת לסורייאנו. אנחנו כאן
ונענה לך לכל שאלה.

לולי72

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מהפורום הזה ניתן ללמוד המון המון ויש כאן בנות מקסימות.

למעלה