יש מקום?..................../images/Emo20.gif
שלום לכולן, אני כבר חצי שנה בערך מציצה מידי פעם בפורום.......כבר חודש מאובחנת.......הכתיבה כאן היא בטח עוד שלב בקבלה לא?...
אני בת 26, סבלתי משהו כמו 6 שנים מכאבי מחזור קשים מאוד...הרופאה שלי לדעתי למדה באוניברסיטת שקר כלשהוא כי מעולם לא שמעתי אפילו את שם המחלה הזו.....הוויכוח תמיד היה זהה אני:"כמה עוד אפשר לסבול?..." היא: אל תדאגי, אחרי הלידה הראשונה הכל יעבור"...... לפני כמעט שנתיים פשוט התעלפתי באוטובוס הביתה, אושפזתי ועדיין לא ידעו מה קורה, עברתי לפרסקופיה מס' 1....ראו דלקות קשות לא ידעו ממה זה..אולי אפנדציט...התחלתי לקחת אנטיביוטיקה כמעט חודשיים (!!!!!) במקביל בדיקת ca125 שיצאה כמעט 500.....אשפוז נוסף על הדרך...הכנה לניתוח אפנדציט שלמזלי לא התקיים....הרופא התחרט או משהו שכזה....משם סיטי 3 פעמים, צילומים מכל זווית אפשרית ואפילו ביקור במכון לרפואה גרעינית......(תמיד מצחיק אותי לומר את זה......) אחרי כל העניינים האלה, וכמעט לפני היאוש הטוטאלי פניתי לפרופ' צלאל המדהים שהופנתי אליו ע"י אחותי שתחיה
הוא היה הראשון שהזכיר את השם של המחלה הזו..........ושידך ביני לבין דר' סוריאנו.....התחלתי לקחת גלולות רצוף, מאחר והca125 פשוט לא ירד עברתי לפרסקופיה מס' 2, אובחנתי בשעה טובה...ואחרי שהדיכאון הראשון עבר, והתחלתי לשמוח על עצם האבחנה...הגעתי לכאן... אני כבר שנה עם גלולות רצוף.....זה לא הכי כיף, אני מודאגת עד טירוף מכל התיק הזה שמגיע עם האנדו'...וזהו בערך....סוף סוף פריקה.....מצחיק איך 6 שנים של סבל מצטמצמות לכמה שורות..... אז יש מקום לעוד אחת?............. אני נחמדה.... באמת......
שלום לכולן, אני כבר חצי שנה בערך מציצה מידי פעם בפורום.......כבר חודש מאובחנת.......הכתיבה כאן היא בטח עוד שלב בקבלה לא?...