יש מצב??

BADbob

New member
דרך אגב

יש כמה מקומות בעולם שבגלל שפל חזק כניראה גלים (פחות קטנים מזה תרגע בערך מטר וחצי אבל ויותר) פשוט נשברים על חול או על רדוד ביותר לופנדו הסביר משהו על זה פעם והביא תמונות ולרש המנהל של הפורום הייתה תאונה בגלל זה בקוסטה ריקה וואלה עכישו נזכרתי ר'ש תגיד מה אם הבית שאמרת שאתה קונה בקוסטה ריקה ?

resh0

New member
לא יצא אל הפועל.

חבל, אבל אני מתקשה כרגע לגייס את הכסף הנדרש. אני מקווה שתוך שנתיים אוכל להגשים את החלום, בתנאי שהמחירים לא ירקיעו שחקים. באשר לגל שבתמונה, מדובר בריף שאליו ניתן להגיע אך ורק באמצעות סירה. מדובר בגל "עם שיניים" שמבטיח חבטה רצינית מאלמוגים מחודדים בכל נפילה.

DaRזה אני

New member
צ'ופו לא נראה לי!

אני רואה שהריצה ימינה אפשרית אז מה אתם מדברים צ'ופו זה גל שמאלי בלבד ופה יש פתיחות ימינה... תגידו מה שאתם רוצים או שתסבירו אחרת :(

em emo

New member
זה כן צ'ופו ומה זה הבולשיט הזה

יש אלף בוגיסטים שגלשו שם כבר ולמי שלא יודע אז הבוגיסטים זה אלה שלוקחים פי אלף יותר סיכון מגולשים הרבה פעמים מבחינת הגל אם תחכימו קצת תגלו על חופים של בוגיסטים שגולשים לא מעזים להיכנס בים גבוהה

BADbob

New member
חחחחחחחחחחחחח

ואיך בידיוק בוגיסטים יותר מסתכנים בטח שלא בדרופים כי בישביל לא לשרוד דרופ אם בוגי צריך להיות ממש מפגר מהציוד שלך אתה כבר לא תפגע לעומתנו שאם דרפ מוריד אותנו על הגלשן זה ממש לא נעים איפה בידיוק אתם יותר מסתכנים אני עדיין לא קולט חוץ מזסה מה זה כבוד גדול סתכנו עד מחר מה זה מעניין גלישה זה יותר כיף ניראה לי לפחות אם יש לך סיבה למה בוגי זה יותר כיף תגיד

alexkagn

New member
לא שוב... לא שוב...

אנשים יותר ותיקים ממך אומרים את זה לא סתם, והנה אתה בא ומכניס את הטיעונים הטיפשיים חסרי הבסיס שלך. עכשיו לתשובה: הם לוקחים יותר סיכון כי הם נכנסים לגלים הרבה יותר חזקים כמו הוודג' ועוד הרבה גלי "ג'ורה" שנשברים ממש קרוב לחוף. לגולש רגיל זה יהיה הרבה יותר מסוכן.

BADbob

New member
רוזי כנס

אתה יודע אתה הבן אדם הכי אומלל שראיתי בפורמים כאילו אשכרה אין לך מה לעשות תבא לי לפורום שרובו ילדים בגיל שלי בערך ומתחיל להפליץ שטויות על מרד רוזי חזר בלה בלה בלה וכל הההודאות שלך על מציצות כאילו זה מה זה לא מצחיק מה שהורג שיש פה כמה שנגררים אחרייך פשוט שתוקקק כברררר ובאאמאמאמ שלך אינ יעשה לינץ

b m x

New member
עלא עיזים...

רוזי? מרד? איפה יש פלוצים של מרד? ואולי רוזי מחפש ריגושים?

em emo

New member
רוזי מצחיק דווקא טוב שיש

אנשים כמוהו הם מעליפ פה תרמה קצת! ובאד בוב אני לא רוצה להתחיל לריב איתך אבל תיכנס לwanna surf תקרא על איזה כמה חופים באוסטרליה בעיקר ובהוואי ויש עוד הרבה שגם אני לא יודע ממש עליהם אבל בעיקר אוסטרליה ובחיית אם אין לך על מה לבסס טענה אל טתען כי אז יוצא שאתה מדבר המון שטויות

mosquito

New member
זהו נמאס לי

בובי אתה חושב שאתה יודע הכל ומבין בכל דבר בוא אני יוכיח לך שאתה טועה קח שרשור וודג'! חוף ב....איפושהו בעולם נראה לי קוסטה שהשפל בו הוא מהנמוכים בעולם והגלים שם מגיעים עד ל10 מטר
(כך לפי דברי רש) תהנו

mosquito

New member
מה אתה אומר?

איך הדרופ? אני בטוח שאתה היית יורד אותו בלי בעיה נכון? ועוד עם האסטרודק הישן שהיה לך ועם השעווה מסורקת לצד ימין! בלי לייקרה!!!

mosquito

New member
.......................

כאמור ים מאוד מאוד גבוהה כן? איזה עומק! אין שם כרישים?

למעלה