another one
M mosquito New member 7/11/03 #51 תמונה אחרונה ופשוט מדהימה! יש לי עוד אבל רש יהרוג אותי אני אומר...... בוא נמשיך את זה כשרשור חופים רדודים וגלים רק שבוגסטים יכולים עליהם
תמונה אחרונה ופשוט מדהימה! יש לי עוד אבל רש יהרוג אותי אני אומר...... בוא נמשיך את זה כשרשור חופים רדודים וגלים רק שבוגסטים יכולים עליהם
S Surfi n Style New member 5/11/03 #4 זה אמיתי... זאת השבירה הכי טובה בעו בעולם! זה בטהיטי.. השם זה צ'יהופו... כמו שרשמו לך
N No BoDy1 New member 5/11/03 #5 אבל אנלא מבין! הדבר הלבן ההוא בצד ימין של התמונה זה לא חול?! איך זה אפשרי ש10 מטר מהחוף יעלה גל כזה?? איך אפשר לקחת גל כזה?
אבל אנלא מבין! הדבר הלבן ההוא בצד ימין של התמונה זה לא חול?! איך זה אפשרי ש10 מטר מהחוף יעלה גל כזה?? איך אפשר לקחת גל כזה?
B BADbob New member 5/11/03 #6 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין הרגת אותי עכשיו הדבר הזה בצד שמאל זה קצף חחחחחחחחחחחחחחח מהגל הקודם וכל בישביל להצליח לרדת תגל הזה אתה צריך הרבההההההה שנים של ניסיון ושאטינ אומר הרבה אני מתכוון לזה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין הרגת אותי עכשיו הדבר הזה בצד שמאל זה קצף חחחחחחחחחחחחחחח מהגל הקודם וכל בישביל להצליח לרדת תגל הזה אתה צריך הרבההההההה שנים של ניסיון ושאטינ אומר הרבה אני מתכוון לזה
N No BoDy1 New member 5/11/03 #7 אה.... חחחחחחחחחח סורי, טעות שלי.. אבל לרדת מגל כזה זה מוות בטוח... אמאל'הההה
B BADbob New member 5/11/03 #8 כמה זמן אתה גולש אחי ? עוד כמה חודשים שתשתפר אתה בטח מתחיל כמוני עוד כמה חודשים אהת תתלא תמונות של זה בחדר שלך ותחלום על להגיע לשם
כמה זמן אתה גולש אחי ? עוד כמה חודשים שתשתפר אתה בטח מתחיל כמוני עוד כמה חודשים אהת תתלא תמונות של זה בחדר שלך ותחלום על להגיע לשם
B BADbob New member 5/11/03 #11 חחחחחחחחח אם בוגי אי אפשר לתפוס תגל הזה זה בילתי אפשרי אתה חייב לונג בורד ניראה לי
A alexkagn New member 5/11/03 #12 בחייך, חלאס!!! הבורות עוברת כל גבול. מייק סטיוארט גלש על הגל הזה. מייק סטיוארט גולש בוגי.