יש מישו בבית???

אני...

בין הסירים לכביסה כמעט בקוצר נשימה אבל אני כאן...
לילה אור מכשושה... נדודי שנה
?|

קרוואלה

New member
איזה נדודי שינה........

נמאססססססססססס לי........ כמה בן אדם יכול להיות חולה..חודשיים אני עם החרא הזה.. ראבק רוצה לילה לישון מה כבר ביקשתי.

רגע... חכי...

אני קוראת לרחמים..... רחמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
הנה הוא מגיע... יאללה יאללה תפסיקי ליילל... תלכי לרופא החתיך ולשם גיוון שייתן תרופה לא סתאם יעשה בדיקת נשימה.... פחחחחחחחח עלי... קחי
נשמה.. ותשתעלי לכיוון השני שאני לא אדבק....

קרוואלה

New member
אויששששש../images/Emo4.gif

אחתוש . תרופה??????תרופהההההההה??????? הישבן שלי מחורר מהפנציליו<שכחת?> עכשו דוחפים לי זינט..אינלציות בלי סופ.. ואת עוד רוצה שיתנו לי תרופות ניראה לי מרוב תרופות אני חחולה. ואגב אין לנו רופא חתיך... הוא זקן כבר מריח ת'נענע מהשורש . אה גמני אוהבתותך

תגידי...

ניסית אלטרנטיבי
זה נשמע ספורטיבי...
וברצינות.. אישית לא סובלת רופאים ומרפאים אבל אולי במקום כל התרופות משהו טבעי יעזור? ותפסיקי לעשן
זה בטוח יחסל את השיעול........ אוהבתותך מלאן

קרוואלה

New member
ניסתי ...

כול מיני תרופות סבתא. תראי שיפור יש אבל חודשים נו מה זה זההההה אפילו למכשפה כמוני כבר אין כוח לזה!! מממממממ...תגידי דיברת עם אמא שלי?? אלק תפסיקי לעשן... איך איךךךךךךךךך מפסיקים ? הלוואי ויכולתי..יש לי אופי חלש בקטע של הסיגריות

../images/Emo46.gifלא! לא דיברתי עם אמא שלך...

אבל רחמים הכושי אמר שהוא לא יגיע למה הוא שונא ריח סיגריות...
תגידי מה את מפגרת
חשבתי המחלה תרגיע לך ת'עישון.. את לא חלשת אופי בנושא סיגריות את פשוט דפוקה שמהמרת על החיים שלה... איזה מין פלא תבל שמיני את? זה אחריות לאומה?לעולם? ואם יחליטו לחשוף את קיומך... מה? תשתעלי על כולם? מדברים מהבטן?
אז תקשיבי.. ולי שי הרבה בטן... תפסיקי לעשן וזהו! בלי תרוצים ובלי גירגורים צריכה עזרה? תעזרי לעצמך תנצלי את המחלה להפסיק לעשן... אולי זה הסימן שלך שהגיע הזמן להפסיק
את תמיד יודעת להגיד לי לקחת החלטה שתעשה לי טוב נראה אותך עושה לעצמך טוב
ואת יודעת שכל הקריז זה מעייפות ואהבה...

אלמרה

New member
כפרה אני ממנה אותך כאן לסגנית שלי..

בנושא המאבק בעד המעשנים שרוצים להיגמל...

ראית איך היא נעלמה....

חסרת עמוד שידרה... (רק בנושא סיגריות...) (בעצם מזה רק
זה בנושא החיים...) וואו... נהייתי כבדה פתאום.. מכשושה את יודעת שאני פשוט רוצה אותך בריאה לא כייף להציק לך כשאת חולה... אפילו רחמים הכושי נשבר...... פחחחחחחחח

קרוואלה

New member
אלמרההההההההההההה.....

אין לך איזה מרשם לתרופת סבתא שתעזור לצרה שלי?? די הרג אותי השיעול הזה!

אלמרה

New member
יש ויש אבל את לא רוצה ממש לנסות...

זה הולך ככה: ביצה קשה 9 דקות! חוצים באמצעה מפזרים שם הרבה פלפל שחור... ונושמים עמוק סותמים את האוזניים עם פקק שעשוי מתמרים לחים כדי שלא תברח הארומה על העיניים פורסים שתי פרוסות של קישואים שנטבלו בעמבה ואם זה לא הורג אותך - לפחות השיעול בורח מזה..

אלמרה

New member
הי.. מתוקה! את יקרה לי מספיק כדי...

שתוזהרי שלא לנסות אפילו.. זה היה בסתאםםםםםםםםםםם

קרוואלה

New member
למה.?

דווקא רעיון הפלפל קסם לי
בטח טאק הייתה משלמת לראות אותי מתענה עם הפלפל.

קרוואלה

New member
רק זה עוד חסר לי......

המתיקות של זה תהרוג אותי לגמרי! אבל תאוכלי מאמי אחרי כול המר שהיה פה היום מגיע לך קצת מתוק

למעלה