יש מישו בבית???

קרוואלה

New member
יופי........

מי לא דופק לא מקבל פה אה?? שיו לפחות הצלחתי להוציא ממך משו לשתות.. ואני תמיד מחבקת לך חזק חזק בלב<מיפגרת את רוצה כולם יראו יהרס לי הרפיוטישן>

12אניהיא

New member
פעם הכוסית כאן הייתה מנדנדת ת'קרח

זוכרת? ופעם התעללתי בך והבאתי לך כושית זוכרת? ותמיד אני מצליחה לברוח מהמטאטא שלך
אבל תמיד תמיד פוחדת מימך וטאקי סעמקקקקקקקקקק לא שומרת עליי

קרוואלה

New member
זוכרת בטח זוכרת......

השאלה אם את זוכרת?? ואם ככה עוברים עלייך ימים חרא כאלה.. תיזכרי בימים היפים שלנו פה.. תמיד תמיד ימצא מישו שידאג להרוס את האוירה ..ככה זה עם אנשים.. כולרות כאלה ..זה בטבע של האדם להרוס דברים יפים וטובים ככה שבימים חרא תזכרי שיש מי שאוהב אותך<אילצו אותי לכתוב את זה>

12אניהיא

New member
מופרעת

ניראה לי טאקי שמה לך סכין בצוואר סעמקקקקקקקקקקקקק חייבת למצוא תכוסית המתנדנדת הזו

קרוואלה

New member
טאקי שמה לי מה??../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניראה לך היא יכולה עליי?? חוצ מזה היא חולה אין לה כוח!!

אלמרה

New member
אתן שתיכן כפרות מתוקות

אני למיטה שלי לפני שאעשה שטויות... וכל מיני דברים שיוצאו מהקשרם וכד'... ובנושא הימנעות מעישון - פני אלי אדריך אותך. באמת. אני גמול כבר קרוב ל-20 שנה ולא סובל עישון ומעשנים ומאפרות ומי שריחם/ן כמאפרות...

קרוואלה

New member
לילה טוב אלמרה../images/Emo24.gif

וצחוק בצד... אני באמת מתה מתההה להפסיק לעשן וכול עצה או שיטה יתקבלו בברכה. ליל מנוחה

אלמרה

New member
הביטי בצילומים האלה...

לב וריאות של מי שמעשן מול מי שלא מעשן... ללחוץ על התמונה...

אלמרה

New member
זה כל הענין! עושה ועוד איך...

ובזמן שאתם מעשנים את הסיגריה שאחרי... אני כבר בסיבוב הבא... נראה אותך אומרת שאת מעשנת סיגריה גם אחרי הסיבוב השני...

אלמרה

New member
אז מגיע לך רק סיגריה אחרי...

בלי לפני ובלי כלום... מה זה PO? סדום ועמורה? רק מעשנים במקום להזדיין?

אלמרה

New member
אופסס בשל השעה המאוחרת נפלטה לי

פליטה מאוחרת מילה לא פוליטיקאלי קורקטית... התכוונתי לבמקום לעשות אהבה או משהו דומה...

12אניהיא

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה קרה? זה חייב להיות ככה סיגריה לפני סיגריה אחרי ואפשר אחת תוך כדי

למעלה