יש מישהו כאן?
D deathcaster New member 17/3/09 #2 השאלה איפה זה כאן ? ../images/Emo3.gif אני (באופן לא מפתיע) באוניברסיטה
ה הפיה בלבן היחידה New member 17/3/09 #3 ואני בבית לא מרגישה טוב, חולה. ועוד מעט צריכה ללכת לעבודה עד הערב... סתם שיעמם לי..
ה הפיה בלבן היחידה New member 18/3/09 #12 ../images/Emo10.gif מחר יש לי תור לרופא...... תאמין לי שאני לא אוהבת להרגיש ככה. בכלל לא.
מ מֵירַב New member 18/3/09 #9 טוב באמת שנזכרתי לכתוב לך, אחרי שראיתי את ההודעה הזאת לפני שעווווווווווות: תרגישי טוב!
מ מֵירַב New member 18/3/09 #11 תרגישי גם את טוב! ../images/Emo13.gif אגב, לגור עם שותפות זו מכה.... חולות ביחד, מקבלות מחזור ביחד, צווחות כמו תרנגולות בלול ביחד, ושאר תופינים מירב.
תרגישי גם את טוב! ../images/Emo13.gif אגב, לגור עם שותפות זו מכה.... חולות ביחד, מקבלות מחזור ביחד, צווחות כמו תרנגולות בלול ביחד, ושאר תופינים מירב.
G garjit New member 18/3/09 #19 אחרי שנה וחצי מתרגלים ../images/Emo13.gif באופן הזוי, עד עכשיו אף אחת מאיתנו לא היתה חולה באופן שהדביק את האחרות אבל זו גם חויה. לשתות יחד תה ולקנח את האף בסימפוניה. האמת שזו לא כזו מכה, זה אפילו די נחמד ארוחות ערב משותפות, חפירות עד אמצע הלילה, לנקות את הדירה במקום ללמוד
אחרי שנה וחצי מתרגלים ../images/Emo13.gif באופן הזוי, עד עכשיו אף אחת מאיתנו לא היתה חולה באופן שהדביק את האחרות אבל זו גם חויה. לשתות יחד תה ולקנח את האף בסימפוניה. האמת שזו לא כזו מכה, זה אפילו די נחמד ארוחות ערב משותפות, חפירות עד אמצע הלילה, לנקות את הדירה במקום ללמוד