יש מחר שביתה ?

tink 16

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo203.gif 11 חודשים ../images/Emo23.gif

והייתי אצלו עכשיו [הוא חזר מהפלגה וזה] והיה...מאד ממצה

אורקעע

New member
../images/Emo68.gif מזל טוב יפה שליייי!!!!!!!!!!!!!!

אוהבת אותך המונייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםם!!!!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif גם אני אותך יפיופה אחת ../images/Emo25.gif

חייבים להיפגש ארבעתנו שוב...must!

../images/Emo32.gifהגעגוע לגמרי חונק אותי.../images/Emo7.gif

אני מעתיקה מאיפה שכתבתי שוב, כי שרשרתי את זה להודעה של תפוז ולא שמתי לב עד עכשיו...ואין שם יחס.
מישהי קוראת את זה?...(אוף, אני אף פעם לא שואלת את השאלה הזאת. אבל אבל...) אני לא יכולה יותר, אני לא מאמינה שמחר זה כבר שבוע שאנחנו לא ביחד. אני כ"כ כ"כ מתגעגעת אליו, לא מפסיקה לבכות, והזמן הכי ארוך בלי דמעות הוא מקסימום 20 דק' וזה כבר שיא. אני נזכרת בכל כך הרבה דברים, בחיוכים ביחד, ואז החיוכים מהולים בעצב ובגעגועים. אני מרגישה כל כך פתטית, שאני רוצה לדעת איפה הוא ומה הוא עושה, ואם הוא עם מישהי אחרת כבר, ומסתכלת כל שניה על הפלאפון שאולי הוא התקשר. אני כל כך רוצה שהוא יחזור ושנחזור להיות ביחד. כי אני מאוהבת בו עדיין, וזה כ"כ כואב אחרי שנה ו9 חודשים(מחר...) שזה נגמר. ואני רוצה להאמין לחברות שאומרות שהוא יחזור אליי, כי הסיבה הייתה טיפשית. אבל אני לא רוצה להשלות את עצמי... אוף... אני כל כך מתגעגעת לקול שלו, לריח שלו, למגע שלו, לחיבוק שלו, לנשק אותו. להיות איתו. גאד, איזו הודעה מתבכיינת ודביקה.

הוא אמר ש,

החודש האחרון היה מלא בריבים(מה שנכון...) ושזה הפך את הקשר ללא טוב, שרוב הזמן היינו בריב ולא ביחד. ושזה רק יזיק לו ולי(...) אם נמשיך וזה יהיה ככה. אבל אני לא מבינה, אנחנו שנה ו9 חודשים יחד, אז תקופה קשה(כי באמת שהיו המון דרמות מסובכות לי ולו..אז זה גרם למתח ואי אפשר להתמודד אם רבים מה לעשות.) גורמת לו להפרד ממני? הוא גם דאג להזכיר שהוא אוהב אותי. אבל באמת... לא יודעת זה פשוט מוזר.

Fragile rose

New member
דווקא ממש לא נשמע מוזר

מה הטעם להשאר בקשר שאתם רק רבים בו. וטוב שהוא חתך את זה בשלב הזה

nettus

New member
כל כך מבינה אותך עכשיו

גם אני ניפרדתי מחבר שלי לפני שבוע וקצת, אחרי שנה וחצי ביחד(יומיים לפני השנה וחצי שלנו). והוא כל כך חסר, וכל בוקר שאני מתעוררת דבר ראשון אני חושבת עליו. זה יותר קל עם הזמן, ואולי גם תחזרו לכי תדעי, וגם עם לא, אומרים שזה נעשה יותר קל עם הזמן, אני מנסה להאמין בזה, אמה שאני עושה שעוזר לי, זה לעשות דברים אחרים שלא קשורים אליו, ולא להישאר בבית כל היום, לנתק איתו קשר, לא לדבר איתו בכלל, ואני גם יודעת שהוא לא ידבר איתי כי סיכמנו שזה מה שנעשה לא משנה כמה זה קשה, אבל רק ככה אפשר להתגבר על זה. אני האישית מנסה להימנה מלראות את ההודעות שהוא שלח לי, ועדיין לא יכולה להביא את עצמי למחוק אותם אז הם עוד עדיין בטלפון שלי, אבל אני לא מסתכלת עליהם. אני מנסה לא להסתכל על תמונות שלו, למרות שלפעמים ממש בא לי, ומנסה לא לשמוע את השירים שהכי מזכירים לי אותו, או בעצם לפעמים אני מחריכה את עצמי כדי להתרגל לשמוע אותם מבלי לחשוב עליו(סיכוי קלוש אבל זה שווה את זה). אני מאחלת לך בהצלחה

pampkin

New member
לפעמים צריך פשוט קצת חופש אחד מהשני

ואני לא מדברת על חופש של שבוע או חופש של שבועיים. אני וחבר שלי נפרדנו אחרי שמונה חודשים [שזה בשביל שנינו.. המון. ובשביל שנינו זאת הייתה האהבה הכי גדולה ואמיתית שהייתה לנו בחיים.] בגלל שנהיה רע. ובגלל שכבר לא שמנו אחד את השני ראשונים בסדרי עדיפויות שלנו ובגלל שכבר נהיה מאוס ומלא מלא ריבים.. וכמה שאני בכיתי. אני לא חושבת שהרבה אנשים מסוגלים לבכות כמו שאני בכיתי. נתחיל עם זה שכל החודש הראשון- ביליתי כל הלילה, כל לילה בלבכות התעוררתי בבוקר והתחלתי לבכות הייתי בוכה בבצפר כשהייתי לומדת לבגרויות [זה היה בדיוק בתקופה] כשהייתי מגיעה הביתה וכשהייתי הולכת לישון שוב. ככה כל יום ועוד במיוחד בחודש הראשון שעוד היו לנו טאקלים ונפגשנו כמה פעמים והוא התנהג כמו תינוק ופעם אחת הוא התעלם ממני ברחוב. [!!!!!!11111] ואז זה קצת נרגע. האהבה לא נעלמה לשום מקום, אבל אני כבר הספקתי להיות עם שני בנים אחרים, להפתח לרעיון שאולי אני אהיה עם מישהו אחר ויהיה לי מתישהו חבר אחר, ולשכוח מהסיכוי שאולי נחזור. ודווקא בתקופה הזאת, בתקופה שכבר נרגענו, פתאום הגענו למצב שדיברנו כל יום בטלפון והתגעגענו אחד לשני [ואמרנו את זה אחד לשני] ואז, יום אחד, אחרי חודשיים של פרידה, חזרנו. ובהתחלה היו קצת חששות, ובהתחלה לא הייתי בטוחה שזה רעיון טוב ובכל זאת כבר התחלתי להתגבר עליו, אבל הכל הפך להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא היה, כל הדברים הקטנים שהפריעו לנו פעם נעלמו, והכל נהיה פשוט מושלם [טפו טפו] וזה כבר מחזיק חמישה חודשים. [ביחד עם השמונה הקודמים זה שנה וחודש
] בכל מקרה, מה שאני אומרת, זה שתתני לזמן לעשות את שלו. או שתחזרו או שלא, מה שבטוח זה שעוד חודש חודשיים כבר תסתכלי על זה שונה לגמרי.. מבטיחה:)

adiss90

New member
../images/Emo32.gif צומי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הכי כיף כשלא מצפים ^^ נ"י נאמבר 1 >>

adiss90

New member
והשני DKNY ../images/Emo3.gif

וחוצמזה גם אימונית של אדידס שלא ברור אם היא תעלה עליי בכלל ...

למעלה