יש לנו עוד שאלה....

nepthys

New member
אמרתי כבר,

בישראל יש כמעט בכל חור ספרים על קבלה.. לכו לסטימצקי או משהו, או לסתם חנות ספרים..

Jerald_Admonds

New member
וואההה

איזו התקפה!! שתי הנערות הנחמדות האלו רק שאלו מה זה ספירה וכבר דחקתם אותם לפינה עם חקירה על האמונות של הפופיק שלהם... דבר ראשון על פי השאלה רואים שלא התכוונו לאחת הספירות של הקבלה אלא לספירה הגנתית שמטילים לפני טקס מסויים בשביל להגן על המטיל.. אני בעד למידה על כל דבר.. אבל אפשר לעבוד מאגית תוך כדי הלמידה צוברים ניסיון מטעייה ותאמינו לי שאין יותר מידי דברים ברשת שאם יטעו בהם הם יגרמו לנזק גדול מידי. ואני חושב שאני מדבר בשם כולם כשאני אומר שאם מישהו מהפורום ייפגע ממש קשה אין לפחות שני אנשים שיסעו לכל חור בארץ שלנו כדי לעזור לו.. כמו כן לא כל אחד תריך להיות מסורות דתיות או פילוסופיות.. יש אנשים שפשוט עובדים עם אנרגיה בצורה טהורה ולא משתייכים לשום דבר.. אפילו מתעסקים במאגיה טקסית לא חייבים נתיב ברור ללכת בו כל עוד יש להם את הדרך שלהם.. מאגיה לא חייבת לחפוף עם הדת היא אף פעם לא הייתה צריכה.... ולשאלה שלכן מכושפות, ספירה זה מן מגן אנרגטי שמקיף אתכם מכל הכיוונים ומונע מאנרגיות שליליות או ישויות כלשהן להפריע ו\או לפגוע בכם בזמן הטקס המאגי.. שי.

Jerald_Admonds

New member
זה גם שם נוסף לזה..

למרות שכל זה לא הכרח אם יש לבנאדם אמונה חזקה בעצמו וידיעה חזקה שכלום לא יכול לגעת בו במהלך טקס.. בדרך כלל מעגלים כאלו רק יותר חזקים באמת באמת דרושים בטקס של זימון ישות כלשהי.. כי מישויות כאלו באמת צריך הגנה.. אני באופן אישי לא יודע מה הייתי עושה אם אחרי עשרות אלפי שנים של גדילה והתפתחות רוחנית הייתי עושה מקלחת ובאמצע איזה חמישה צוציקים היו מזמנים אותי רק בשביל שהייתי משיג להם איזה זיון ליום שישי.. אני מניח שהייתי הופך אותם לברווזוני גומי צהובים:))

CAT4

New member
הבעיה היא

הבעיה לא לפתוח רוח אל הספרה את זה כל קוסף חובב יכול לעשות הבעיות האמתיות הם ליצב את הפתח ולשמור עלו שלא ישתנה ובסוף הבעיה הכי גדולה לסוגר אותו ככה שלא מומלץ לעשות בלי נסיון

CAT4

New member
הבעיה היא

הבעיה לא לפתוח רוח אל הספרה את זה כל קוסף חובב יכול לעשות הבעיות האמתיות הם ליצב את הפתח ולשמור עלו שלא ישתנה ובסוף הבעיה הכי גדולה לסוגר אותו ככה שלא מומלץ לעשות בלי נסיון

בלולו

New member
בובות וודו B-()

רק רציתי לשאול כיצד מכינים בובות וודו. ובאילו לחשים צריך להשתמש.....?

nepthys

New member
בובת וודו

מסורתית - אין לי מושג, אף פעם לא באמת התעניינתי. אני חושבת שמכינים מבד ממולא בקש. אם את לא מחפשת מסורת אלא פרקטיות, ופשוט להשתמש ברעיון - את יכולה להכין בובה מבד ממולא צמר גפן, להשתמש בנר שנראה כמו אדם או בשעווה שעיצבת לצורת אדם. יש המון חנויות און ליין שמוכרות, את פשוט יכולה לראות מה הם עשו ולעשות את אותו הדבר. הטקס עצמו המסורתי הוא מסובך למדי, אבל שוב, אם את פשוט מחפשת משהו בצורה הזו, את יכולה לעשות כמעט כל דבר, מקללה עד ברכה. השימוש הרגיל הוא פשוט למרוח עליה את השמן המתאים למטרה ולהגיד תפילה קטנה, שאת יכולה לכתוב לבד או למצוא און ליין.זה לא יהיה ממש לפי איך שמשתמשים בזה בוודו, אבל זה יהיה מבוסס-וודו. וכללית, העניין של הסיכות, הוא סמלי בלבד (לפחות מבחינתי, לגבי המסורת אני לא בטוחה מספיק כדי להגיד לך). לב הוא רגשות, מוח הוא מנטליות, ידיים זה כוח עבודה, רגליים זה כוח תזוזה (האפשרות להמשיך הלאה) וכו`. את גם יכולה לראות את זה כפגיעה פיזית של ממש, תלוי מה הדעה שלך בנוגע לכוח הכישוף. זה כל מה שאני יכולה להגיד לך בנושא מהידע המצומצם שלי.

הגיוני מאוד...

שהם רוצים לעסוק בזה כי הם מתעניינים בזה רצוי תמיד ללכת על קל יותר... אבל אם זה משהו שמעניין אותכם תמיד רצוי להשקיע ולהרחיב אופקים בדברים שמעניינים אותכם זאת לפחות דעתי..

ובקשר לבובת וודו

באתר הזה תוכלו למצוא מלא כישופים וגם הסבר מפורט איך מכינים בובת וודו לומרות שזה ממש לא מומלץ...

nepthys

New member
כבר אמרתי את דעתי על

האתר העלוב הזה.. תאמינו לי - יש מקומות הרבה יותר טובים ונורמלים ללכת אליהם, ונתתי לפורום הזה כבר מספיק לינקים!

יש לך אתר באמת טוב

אבל ממש שיש מה לעשות בו? אתר מיוחד שאת ממליצה עליו... אם כן תרשמי לי אותו אני ישמח לבקר בו...

nepthys

New member
רשמתי לאור הצפון מלא אתרים,

תחפשי את המסר הזה (כי אין לי כוח לכתוב מחדש...), חוצמזה, למה את חושבת שהפרוייקט שלי נועד? לרכז אתרי מידע שימושיים, וחלק מהמידע הזה הוא גם occult ולכן אם תלגי לעמוד של הפרוייקט שלי, ולקישורים משם, תלחצי למעלה על המילה ``occult`` את תמצאי את כל האתרים הכי טובים שמצאתי בחיפושים שלי - ומצאתי המון... ומלאים בהרבה מידע, גם.. כי אני מאלו שתמיד מחפשים איכות והמון מידע, אחרת אני לא מעריכה אתר.. במיוחד בשביל הפרוייקט שלי שאמור לרכז מידע שימושי..

למעלה