יש לנו עוד שאלה....

מכושפות

New member
יש לנו עוד שאלה....

מה זה ספירה? (בלי קשר לליספור) ראינו בהוראות לביצוע כישוף שצריך לפתוח ספירה, אנחנו לא יודעת מה זה ובגלל זה אנחנו לא יכולות לעשות את הכישוף... בבקשה תעזרו לנו... שלכם מכושפות :-(

עצה אישית, ולחיים...

,ואני מציע לכן לחקור עוד בנושא לפני שתעשו משהו בכלל(כפי שעושים תמיד בכל נושא בחיים), אל תעשו משהו שאתן לא יודעות עליו, רק כדי להגיע לכישוף עצמו, זה כמו תרגיל מתמטי: צריך לדעת כפל לפני שעושים את התרגיל עצמו. מקווה שעזרתי ונתתי חומר למחשבה :)

nepthys

New member
אני מסכימה לחלוטין!

ובכלל, כהתחלה צריך למצוא תמיד את הדרך פעולה הכי קלה שיש אם באמת חייבים לפעול, למה שלא תמצאו משהו אחר וקל יותר?

מכושפות

New member
כן אבל...

אנחנו יודעות לעשות כישופים טוב מאד כי כבר עשינו הרבה, אבל יש לנו רק בעיה שאנחנו לא יודעות מה זה ספירה

nepthys

New member
העניין הוא שכל עוד אתן לא בטוחות

תמצאו כישוף שיתאים לידע שלכן יותר.. חוצמזה, מה לגבי מסורת? אתן פגאניות או קבליסטיות/יהודיות מבחינת הטכניקה והאמונות? כי יכול להיות שיצא לכן לעשות משהו שבכלל לא שייך לתחום שלכן.. אתן צריכות לאמץ סגנון ואמונה כלשהם..

מכושפות

New member
אבל...

אנחנו לא מתייחסות לשום דת אנחנו פשוט עושות את מה שאנחנו רוצות

nepthys

New member
אבל אתן צריכות למצוא דרך פעולה

שהכי תתאים לכן ולרעיונות שלכן. אתן לא אמורות לפעול לפי מה שמצאתן און ליין או בספר והבטיח שיצליח, אלא לפי מה שנוח לכן ומה שאתן מאמינות בו. ואם אתן מאמינות בהכל, אז תבחרו את דרך הפעולה שנראית לכן נכונה. לי, למשל, הקבלה נראית לחלוטין לא מתאימה, כי אני מרגישה שרוב הפעמים אנשים מסבכים דברים יותר מידי עד שהם מגיעים למסקנות לא נכונות. אני רואה את הכל פשוט יותר ולכן אני נמשכת לכישוף פגאני, שהוא ממש פשוט וקל. אני גם לא מאמינה בכל מיני רוחות ושדים, ולכן אני לא חושבת אפילו על לזמן אותם בפולחנים שלי. כנ``ל לגבי אלים. אני מאמינה באנרגיה, ללא פנים או שם, ושלא מחולקת לדמויות. פשוט אנרגיה. ולכן הכישוף הפגאני הכי מתאים לי, מכיוון שחלקו עובד על אנרגיית היקום ולא על אל ראשי. אתן צריכות לחשוב על מה מתאים וטוב לכן ובמה אתן מאמינות על פי ניסיון או פשוט חשיבה הגיונית.

מכושפות

New member
אנחנו

לא יודעות במה אנחנו מאמינות ומה מתאים לנו יותר, אף פעם לא חשבנו על זה במיוחד

nepthys

New member
כישוף זה בדיוק כמו דת או פילוסופיה,

ואתן לא לקחתן זמן לחשוב על זה?! אז מה עשיתן, פשוט את מה שמצאתן? איך אפשר לא לחשוב על כזה דבר?..

מכושפות

New member
אנחנו פשוט

עשינו את מה שחשבנו שאנחנו נצליח לעשות ועשינו את מה שרצינו

nepthys

New member
עדיין,

אתן צריכות להתחיל לחשוב ומהניסיון שלכן להחליט מה הדרך שלכן.

nepthys

New member
זו כבר שאלה פילוסופית...

אני מאמינה שכדי להיות אדם שלם את צריכה לחקור דברים ולראות דברים, ואחר כך לגבש עליהם דעה. את חייבת לנסות למצוא את האמת כדי לחיות את החיים במלואם, כלומר, להעריך אותם. אני לא מאמינה שאנשים צריכים לשבת בתוך מה שהם מכירים ולהישאר שם, בלי לחשוב אף פעם על למה ואיך הם שם. אם את רוצה להיות מהאנשים האלו, אין לי בעיה. אם העיסוק שלך בכישוף הוא לא כדי לחוות את החיים וכדי להרחיב את הידע שלך ולמצוא את האמת, אלא סתם כדי להקל על החיים שלך, אז זה מקובל מבחינתי. פשוט רוב האנשים שעוסקים בכישוף הם גם אנשים שחוקרים הכל כדי למצוא את האמת, כדי להבין מי הם, מאיפה הם באו, והיכן הם נמצאים. זה מה שגורם להם להרגיש יציבים. אני גם מאמינה שאדם חייב דרך מסויימת כדי להעריך באמת את החיים שלו. את חייבת מטרה, או מצב שאת רוצה להיות בו, כדי באמת להרגיש שיש משמעות לחיים שלך. ולכן את תמיד מחפשת דרך, איך להיות, איפה להיות, מה לעשות... זה מה שגורם לנו להרגיש שלמים. אם את בוחרת בדרך הקלה והלא מסובכת אז זו הדרך שלך, אבל תדאגי שיהיה לך כבוד לדברים, ולא תעשי דברים *סתם*. את חייבת מטרה כדי להרגיש שלמה. זו לפחות התאוריה שלי. כשאני קוראת את זה עכשיו זה נשמע לי טיפה לא מובן, אבל קשה לכתוב כזה דבר במסר כזה קצר.

מכושפות

New member
אבל אם למשל

אנחנו לא יודעות איזה דת אנחנו איך אנחנו יכולות לדעת לאיזה דת אנחנו מישתייכות?

nepthys

New member
תחשבו על העקרונות שלכן,

על מה שאתן מאמינות בו ובמה אתן לא מאמינות.. זה אמור לצוץ..

nepthys

New member
תנסו לשאול

את דוד היחיד, ובפורום רוחניות.. זה מהשטח הזה..

nepthys

New member
מישהו מהפורום כאן..

או שאולי תחפשו בספר קבלה למתחילים?..

למעלה