זו כבר שאלה פילוסופית...
אני מאמינה שכדי להיות אדם שלם את צריכה לחקור דברים ולראות דברים, ואחר כך לגבש עליהם דעה. את חייבת לנסות למצוא את האמת כדי לחיות את החיים במלואם, כלומר, להעריך אותם. אני לא מאמינה שאנשים צריכים לשבת בתוך מה שהם מכירים ולהישאר שם, בלי לחשוב אף פעם על למה ואיך הם שם. אם את רוצה להיות מהאנשים האלו, אין לי בעיה. אם העיסוק שלך בכישוף הוא לא כדי לחוות את החיים וכדי להרחיב את הידע שלך ולמצוא את האמת, אלא סתם כדי להקל על החיים שלך, אז זה מקובל מבחינתי. פשוט רוב האנשים שעוסקים בכישוף הם גם אנשים שחוקרים הכל כדי למצוא את האמת, כדי להבין מי הם, מאיפה הם באו, והיכן הם נמצאים. זה מה שגורם להם להרגיש יציבים. אני גם מאמינה שאדם חייב דרך מסויימת כדי להעריך באמת את החיים שלו. את חייבת מטרה, או מצב שאת רוצה להיות בו, כדי באמת להרגיש שיש משמעות לחיים שלך. ולכן את תמיד מחפשת דרך, איך להיות, איפה להיות, מה לעשות... זה מה שגורם לנו להרגיש שלמים. אם את בוחרת בדרך הקלה והלא מסובכת אז זו הדרך שלך, אבל תדאגי שיהיה לך כבוד לדברים, ולא תעשי דברים *סתם*. את חייבת מטרה כדי להרגיש שלמה. זו לפחות התאוריה שלי. כשאני קוראת את זה עכשיו זה נשמע לי טיפה לא מובן, אבל קשה לכתוב כזה דבר במסר כזה קצר.