יש למישהו עצה...

שריר

New member
אתה בכלל זוכר חלומות

ישר אתם מסבירים לו וילד אתה יודע מה זה חלום צלול אתה יודע למה וילד עוזר זה שחצי פורום מנסה וילד לא אומר שהוא צריך דנה!!!!! לא מתחילים מוילד!!!! אלא מגיעים לוילד

דנה^^

New member
לדעתי

וויילד זו השיטה הכי פשוטה, הכי קלה, לא צריך להיזכר בחלומות (היתה לי בעיה כזו) וכו.. אז המלצתי עליה... (למרות שעדיין לא היה לי חלום צלול אבל אני בדרך..) אם יש לך בעייה עם מה שאני כותבת אז למה שלא תציע הצעות משלך?

שריר

New member
אין לי בעיה עם מה שאת כותב אבל

את לא יודעת כלום על הבן אדם ואת מציעה לו כבר שיטה דיי מסובכת את יודעת אם הוא זוכר חלומות בכלל ? הוא סתם ינסה וילד ולא יילך לו

unagy

New member
לשריר...

קודם כל אני יודע מה זה חלום צלול וכן! אני תלמיד של בן. אתה גם תלמיד של בן? דנה רק הייתה נחמדה וניסתה לעזור ואם זה מטריד אתכם אז לעתים אני זוכר חלומות לא כ הזמן... וזהו...

דנה^^

New member
הוא ביקש

שיטה כי הוא בדיוק הלך לישון אז כתבתי את מה שחשבתי באותו רגע.. אתה יכלת להציע משהו אחר אתה יודע.. בכל מקרה אתמול כבר עבר ואין טעם להתווכח על זה ודרך אגב מי זה בן??

UpTown~Girl

New member
לא לא לא לא לא אבל פשוט לאאאאאאא!!!

השיטה הכי קלה ופשוטה היא מילד!!! בפירוש מילד! החלום הצלול הראשון שלי נגרם על ידי מילד, ואפילו לא ידעתי מה זה מילד, אבל הבעיה היחידה במילד היא שצריך לזכור חלום ממש את כל הפרטים, ולפעמים עייפים ושוכחים בבוקר לנסות להיזכר אז לכן זה מצריך קצת מאמץ (הרבה פחות מאמץ מווילד) לאלה שזה לא בא להם בקלות הזכירת חלומות, אבל תזכרו את מה שאני אומרת עכשיו, זה יעזור לכם: לזכור חלומות זה הדבר הכי פשוט שיכול להיות, כל אחד יכול ל לזכור את החלומות שלו, לכל אחד יש את הדרך שלו, אני עברתי תוך יום אחד מילדה שזוכרת חלום אחד בחודש, לילדה שזוכרת 3 חלומות בלילה, כל זה תוך יום אחד, אתם חייבים להאמין שתזכרו את החלומות שלכם, אתם צריכים לרצות לזכור את החלומות שלכם, ואתם לא צריכים יומן חלומות בשביל זה!!! היומן חלומות זה בשביל לתת לכם תמריץ לזכור את החלומות, כדי שתהיה לכם סיבה לזכור את החלומות, אני מאמינה שאתם יכולים להגיע לזכירת חלומות בלי יומן חלומות. תנסו. שלכם, עדי.

שריר

New member
אההם אני לא מאשים את דנה פשוט

אומר שקודם מבררים פרטים עדיף שתזכור חלום ללילה ולא אני לא תלמיד של בן אההם וכך אחת נוח לו בשיטה אחרת עדיף שתקרא את כל השיטות ותחליט לבד מה נוח לך אם תצטרך עזרה אז ייעזרו לך לרוב מתחילים עם בדיקות מציאות אבל תלוי בך

דנה^^

New member
בשביל זה אני

המלצתי לו על האתר של אלון כדי שהוא יוכל לקרוא הכל.. לקרה שלא שמת לב כתבתי לו על האתר באיזו הודעה...

unagy

New member
טוב אז...

הייתי שמח אם כל אחד ירשום מה היא השיטה הראשונה בה הצליח לחלום חלום צלול...

UpTown~Girl

New member
אני כבר כתבתי למעלה.........המשך...

בהודעה בשם: "לא לא לא אבל פשוט לאאאאאא!!!!!" או משהו בסגנון, בכל אופן...תבדוק!

unagy

New member
כן, אבל האם את יכולה

לתת יותר פירוט על שיטת המילד ואיך מבצעים אותה... אהה בעצם רשמת כבר טוב טעות..

למעלה