יש למישהו עצה...

unagy

New member
יש למישהו עצה...../images/Emo35.gif

אני הולך בקרוב לישון בתיקווה לחלום חלום צלול יש למישהו אולי עצה על איך לחלום חלום צלול?? מצפה לתגובות, יואב.

דנה^^

New member
נסה ווילד... או עם מוזיקה כמו שאלון

אמר.. אתה יכול לקרוא הודעות על זה

דנה^^

New member
תקרא בהסברים של הפורום כי אני לא

הכי טובה בהסברים ואני לא רוצה סתם להגיד שטויות.. סורי

unagy

New member
וואי מצאתי!

אבל ראיתי הסברים שהם שונים לגמרי אחד מהשני... ננסה כבר משהו.. אם מישהו יכול לתת פרוט חוזר אני ממש אודה לו..

דנה^^

New member
אתה יכול לקרוא על זה באופן מפורט

וקל להסברה באתר של אלון (אלון, תגיד יפה תודה..) לא רק שאלון ישמח שהלכת לאתר, אלא גם קל להבין את העניין הזה באתר ו.. אממ.. זהו בערך.. אז שוב בהצלחה! ביי

Real Dream

New member
נתחיל ככה

עדיף לנסות אחרי 5-6 שעות שינה אבל לא חובה. כשאתה מנסה להרדם, תתרכז במשהו: משפט מסויים, תקתוק של שעון, מוזיקה, מה שבא-לך, העיקר שתצליח לשמור על המודעות שלך. בשלב מסויים תתחיל להרגיש ויבראציות, ותיכנס לשיתוק שינה. אל תעשה שום דבר, פשוט תזרום עם הדברים, ותמשיך לשמור על המודעות. יכול להיות שתשמע קולות, ואם תפקח עיניים, יכול לראות שתראה כל מני דמויות, אל תבהל מהם - פשוט תמשיך לשמור על המודעות ולהתרכז במה שבחרת (אם בחרת במוזיקה או תקתוק שעון כבר לא תשמע אותם בשלב הזה) לאט לאט (או מהר) תתחיל להכנס לחלום הצלול. תחכה עד שתהיה בטוח שאה יציב בתוך החלום, לפני שתתחיל לנסות דברים. זה עלול להרוס הכל.

אלון ב

New member
היא גדולה, היא גדולה, היא גדולה ...

נועה את פשוט גדולה ! כבר אמרתי לך ?

חלמן

New member
שיעול עם הרבה ליחה * חנפן * שיעול

שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן ה שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן שיעול עם הרבה ליחה * חנפן *שיעול עם הרבה ליחה * חנפן

חלמן

New member
סירופ??? ואטה פאק??

אצלי שאני חולה.. סבתא באה... חהח חהחחהחהחה! ועושה לי גרגרררררר ומי שלא יודע מה זה לא מבין מהחיים שלו!!! שכואב הגרון , משתעלים , נזלת בלאגנים.. עושים גרגרגר! זה ככה.. לוקחים מים (בכוס דהה) ושופחים שתים שלוש כפות של מלח... ושמים בפה ועושים גרררר גררררר ובעירקית גרגר! ותאמינו לי .. אחרי שפעם אחת תעשו את זה אתם תהיו בריאים לכל החיים! ואם לא .. יש עוד כל מיני "תרופות סבתא" שרק העירעקים יודעים לעשות!

dhp7

New member
ואחר כך אתם אומרים שחלומות צלולים

זה לא דופק את המוח (ראו ההודעה שמעליי.. :)

unagy

New member
צר לי...../images/Emo10.gif

אך לא הצלחתי למרות שהצלחתי לשלוט בחלום אחד אך אין לי מושג איך עשיתי את זה... ואני ללא ממש זוכר על מה...טוב לא משנה... אבל היה לי קטע אחד שהמורה שלי לקונג פו אמר לי לנסות לראות את הידים שלי בחלום ומצאתי וישר אחריי זה נגלה אלי כל הגוף שלי מהכתפיים ומטה.. ומשם אני כבר לא זוכר כלום.. וזהו... תודה לכולם..

למעלה