יש למישהו מושג ?!?!?!

Warpath

New member
יש למישהו מושג ?!?!?!

למה קיימת מאין שאננות נמשכת כזו לגבי ההוצאה של הסרט, הוא אפילו לא בצילומים, ורק צילומים יכולים לקחת שנה שלמה! חתיכת בשר(טריילר) לא זרקו לנו! למה לא עושים לעזאזל סרט לרומקח הדרקון?!? אני יודע שיש שמועות זה אל תחדשו לי, אבל השאלה היא מה קורה עם זה בתחלס! ובתחלס אם יוציאו סרט,לדעתי, הפורום הזה יהיה פשוט ישגשג!! אז למה הארי פוטר צריך לקחת את כל הקופות?!? מה איתנו?!?! התערבות שהדמויות בהארי פוטר לא מגיעות לקרסולייים של רומח הדרקון!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? %(!*$*)%!Q@!@#!*$!(!!!$)$%*#(#!!!!#$)$)%#*(*% אז לסיכום: ת-ו-צ-י-א-ו כ-ב-ר א-ת ה-ס-ר-ט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wing Chan

New member
וגם ממש עכשיו רק התחילו לעבוד עליו.

רק עכשיו בונים את הציורים לאיך תיראה כול דמות וכ'ו. עד שיהיה טריילר...

Warpath

New member
אההה הבנתי..

כלומר יש עוד הרבבההה זמן.... טוב...נחכה...

Warpath

New member
ורגע למה דווקא מצוייר?

למה אי אפשר לעשות אותו נורמלי?!? חסרי םאפקטים היום?! אני לא מבין מה הבעיה, יש את האפקטים שצריך, יש את העלילה שצריך(פחות או יותר), למה מצוייר?!? שר הטבעות קיבל סרט... אני פשוט מתוסכל מזה, סלחו לי! ומי ההפקה של זה? יש למישהו מכם מושג?

Guybrush Marley

New member
Oo../images/Emo118.gif

אני חושב שזה טוב שעושים סרט של רה"ד, גם אם הוא מצויר. אני לא חושב שיש משקיע שמוכן לקחת סיכון ולהשקיע כ"כ הרבה כסף בסרט על סדרת ספרים כמו רה"ד, שהפופולריות שלה רחוקה מהפופולריות של שר הטבעות. אל תהיה כל כך קטנוני.

Gutterball

New member
אתה חייב להבין

אי אפשר להעביר אף ספר בשלמות לקולנוע, בלי להשמיט פה ושם קטעים. נכון, חלקים שלמים לא הועברו מהספרים של שר הטבעות, כמו הקטע בתלי הקבורה וטום בומבדיל, וכל הקטע בסוף הסיפור - איך סארומן *באמת* מת [שזה איזה שניים-שלושה פרקים שלמים ב"שיבת המלך"], ופיו של סאורון [שדווקא היה בגרסה המורחבת של השלישי וזה היה גדול] אבל הסיפור עצמו לדעתי הועבר בצורה מעולה למסך. למדת איך חיים ההוביטים ואת עול הטבעת ואיך נראית ריוונדל וכו'. והקרבות, שהם חלק עם לא הכי מרכזי בשרה"ט, היו פשוט מצוינים, לא ידוע מה איתך. אחלה אפקטים, אחלה פעלולים. לפי דעתי עשה צדק מעל ומעבר עם שר הטבעות, למרות העפת קטעים רבים. [קצת מרחתי] ד"א, אפרופו טולקין - הוא לא אמור להוציא איזה סרט על ההוביט? מישהו יודע מה קורה עם זה?

....

וזאות בדיוק הסיבה שסרטים אל בסיס ספרים לא יוצאים טוב, כי אי אפשר להעביר ספר בשלמותו אל סרט. וטולקין כבר לא יוצי כלום- מישהו אחר אולי כן, אבל בטח שלא הוא.

XiluminatiX

New member
זה היה פרק אחד.

"טיהור הפלך" אני חושב. וכן פיטר ג'קסון מתכנן להוציא את הסרט של ההוביט. ופיו של סאורון בגירסה המורחבת זה קטע אדיררררר!!!!! אין לי משוג איך הוא ירד בעריכה...

1984alive

New member
ההוביט כנראה ב-2007

אחרי halo כנראה http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=7&id=37775

Guybrush Marley

New member
כן,../images/Emo118.gif

ברור שהיה לדלג על קטעים, אבל הסרט יצא מעולה, נכון? אגב, זה "קטעים" ולא "כתעים"

Guybrush Marley

New member
לא?../images/Emo118.gif

סליחה, כנראה שאני היחיד שחושב ששר הטבעות זה סרט טוב. אתה יודע, תמיד אני יוצא דופן כזה. וכנראה שבטעות שיבת המלך גרף מילארד דולר ובטעות קיבל 11 אוסקרים, שזה המספר הגבוה ביותר של אוסקרים לסרט אחד.

Guybrush Marley

New member
אגב,../images/Emo118.gif

סתם בשביל הפרוטוקול, אחד הפרסים היה פרס הסרט הטוב ביותר.

למעלה