יש ללמוד ממשלת ספרד?

שמלת תחרה1

Well-known member
מה יקרה אם הצעירים יעזבו את בית ההורים?

לדעתי הסיבה שבישראל מחיר דיור יקר מסיבה שהצעירים עוזבים מוקדם את בית ההורים.

IMG-20220125-WA0055.jpg

אבי בן 1231

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 41533
שמלת תחרה, לדעתי זה פייק ניוז, התמונה הזו אינה יכולה להיות בשום פנים ואופן מספרד!!
אני מכיר את ספרד היטיב ויכול להוכיח שתמונה זו לא צולמה בספרד!!

Harrington

Well-known member
מנהל
שמלת תחרה, לדעתי זה פייק ניוז, התמונה הזו אינה יכולה להיות בשום פנים ואופן מספרד!!
זה כתב שמדווח מלונדון על מה שקורה באירופה.

משתפרת1

Well-known member
כפי שכתב הרינגטון, אלעד שמחיוב נמצא בלונדון משדר משם.
כבר באוקטובר פורסמו ידיעות בענין.

בישראל זה נשמע אוטופיה.

שמלת תחרה1

Well-known member
בבקשה כתבה

SupermanZW

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 41533
זה רעיון מטומטם.
זה גם מבזבז את כספי משלמי המיסים, לשכור דירה בכל מקום בספרד עולה הרבה יותר מ€250 לחודש, זה מגדיל את הביקוש לדירות ולכן מייקר אותן עוד יותר. צריך להיות אידיוט מוחלט כדי לחשוב על רעיון דבילי כזה.

SupermanZW

Well-known member
מה המטרה? מה עומד מאחורי הרעיון?
המטרה היא לעורר את שוק הנדל״ן בספרד כמנוע לצמיחה בזמן שהמדינה במיתון קשה ויוקר המחיה עלה משמעותית בשנתיים האחרונות בזמן שהכנסות משקי הבית ירדו. מניחים שבאמצעות התמריץ המוצע יצליחו לעודד צעירים ספרדים מתחת לגיל 35 הגרים עם הוריהם לעזוב את בית הוריהם וכך להגדיל את הביקושים בשוק הנדל״ן ולצאת מהמיתון. אני בטוח שזה לא יעבוד ורק יגרום להחמרת הבעיה.

המטרה היא לעורר את שוק הנדל״ן בספרד כמנוע לצמיחה בזמן שהמדינה במיתון קשה ויוקר המחיה עלה משמעותית בשנתיים האחרונות בזמן שהכנסות משקי הבית ירדו. מניחים שבאמצעות התמריץ המוצע יצליחו לעודד צעירים ספרדים מתחת לגיל 35 הגרים עם הוריהם לעזוב את בית הוריהם וכך להגדיל את הביקושים בשוק הנדל״ן ולצאת מהמיתון. אני בטוח שזה לא יעבוד ורק יגרום להחמרת הבעיה.
יותר אלכוהול, סמים וסקס.

Harrington

Well-known member
מנהל
בקיצור רעיון נחמד, אבל מותאם לאותה מדינה. על פניו אין לנו מה ללמוד מספרד בעניין זה.

למעלה