שמלת תחרה, לדעתי זה פייק ניוז, התמונה הזו אינה יכולה להיות בשום פנים ואופן מספרד!!מה יקרה אם הצעירים יעזבו את בית ההורים?
לדעתי הסיבה שבישראל מחיר דיור יקר מסיבה שהצעירים עוזבים מוקדם את בית ההורים.
צפה בקובץ המצורף 41533
זה כתב שמדווח מלונדון על מה שקורה באירופה.שמלת תחרה, לדעתי זה פייק ניוז, התמונה הזו אינה יכולה להיות בשום פנים ואופן מספרד!!
אני מכיר את ספרד היטיב ויכול להוכיח שתמונה זו לא צולמה בספרד!!
כפי שכתב הרינגטון, אלעד שמחיוב נמצא בלונדון משדר משם.שמלת תחרה, לדעתי זה פייק ניוז, התמונה הזו אינה יכולה להיות בשום פנים ואופן מספרד!!
בבקשה כתבהשמלת תחרה, לדעתי זה פייק ניוז, התמונה הזו אינה יכולה להיות בשום פנים ואופן מספרד!!
זה רעיון מטומטם.מה יקרה אם הצעירים יעזבו את בית ההורים?
לדעתי הסיבה שבישראל מחיר דיור יקר מסיבה שהצעירים עוזבים מוקדם את בית ההורים.
צפה בקובץ המצורף 41533
מה המטרה? מה עומד מאחורי הרעיון?זה רעיון מטומטם.
המטרה היא לעורר את שוק הנדל״ן בספרד כמנוע לצמיחה בזמן שהמדינה במיתון קשה ויוקר המחיה עלה משמעותית בשנתיים האחרונות בזמן שהכנסות משקי הבית ירדו. מניחים שבאמצעות התמריץ המוצע יצליחו לעודד צעירים ספרדים מתחת לגיל 35 הגרים עם הוריהם לעזוב את בית הוריהם וכך להגדיל את הביקושים בשוק הנדל״ן ולצאת מהמיתון. אני בטוח שזה לא יעבוד ורק יגרום להחמרת הבעיה.מה המטרה? מה עומד מאחורי הרעיון?
יותר אלכוהול, סמים וסקס.המטרה היא לעורר את שוק הנדל״ן בספרד כמנוע לצמיחה בזמן שהמדינה במיתון קשה ויוקר המחיה עלה משמעותית בשנתיים האחרונות בזמן שהכנסות משקי הבית ירדו. מניחים שבאמצעות התמריץ המוצע יצליחו לעודד צעירים ספרדים מתחת לגיל 35 הגרים עם הוריהם לעזוב את בית הוריהם וכך להגדיל את הביקושים בשוק הנדל״ן ולצאת מהמיתון. אני בטוח שזה לא יעבוד ורק יגרום להחמרת הבעיה.
בקיצור רעיון נחמד, אבל מותאם לאותה מדינה. על פניו אין לנו מה ללמוד מספרד בעניין זה.המטרה היא לעורר את שוק הנדל״ן בספרד כמנוע לצמיחה בזמן שהמדינה במיתון קשה ויוקר המחיה עלה משמעותית בשנתיים האחרונות בזמן שהכנסות משקי הבית ירדו. מניחים שבאמצעות התמריץ המוצע יצליחו לעודד צעירים ספרדים מתחת לגיל 35 הגרים עם הוריהם לעזוב את בית הוריהם וכך להגדיל את הביקושים בשוק הנדל״ן ולצאת מהמיתון. אני בטוח שזה לא יעבוד ורק יגרום להחמרת הבעיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.