יש לכם ד"ש מ ....

Don Nirtin

New member
אין סיכוי שאת מסכימה לעבור שרת נכון?../images/Emo87.gif

.

miss_t

New member
ואו!

מדהים! איזו חוויה! אני זוכרת שרדפתי אחרי מציאת BF וגם HH. ידיד שלי DK ברמה 130 הרג את BF והוא הפיל אצבע! כמה שמחתי!! לקח לו המון זמן ובאו הרבה HERMIT שצחקו עליו ואמרו לו לפרוש בשיא. היה גם איזה שלב שהוא ביקש ממני לקנות לו שיקויים. לקח לו בערך 20 דקות אבל אני זוכרת את זה כחוויה שלי , הלחימה שלו הייתה טובה, הוא נלחם ב"קצב" אחיד - סקיל דחיפה, סקיל תקיפה, שימוש בשיקוי (הוא אמר שזה מבלבל אותו כשאני עושה HEAL). כמה זמן לוקח לך להרוג אותו? וגם- האם יש לך שיטה מסוימת? אני זוכרת שכתבת שאתה לא עושה ליץ' של ביגפוט, למה לא? אם תיהי עם פריסט / חבר שמוכן לשים DOUBLE EXP ממערכת המשפחה- זה לא יהיה יותר משתלם? (וגם תוכלי לעזור למישהו למצוא בוהן)

לוקח לי 10 דקות להרוג

מדתי עם שעון
. לגבי פריסט - אם אני הורגת עם HS ו X2 של משפחה זה חגיגת EXP. אבל אני לא מכירה פריסטים. יש לי HS MULE אבל קשה לי לתמרן עם 2 מחשבים כש BIG FOOT קופץ עלי..... אני עוזרת להמון אנשים למצוא אצבע. למרות שהרוב מוכרים אותה ב 5 מיליון.

לבנדר א

New member
מישהו מוכן בבקשה

לומר לי מה פירוש BF, כדי שאני אוכל להפסיק לקרוא את זה כboyfriend?
וכמובן, כל הכבוד על ההריגה! אפילו שאני עוד רחוקה מלעמוד מולו אז אני לא באמת יודעת כמה הוא חזק וכזה.

לבנדר א

New member
אאאאאה, זה bigfoot!

אני שונאת להבין משהו בדיוק כשאני לוחצת על "שלח"...

Guid

New member
../images/Emo207.gif תמונה מגניבה~

הסתובבתי לי היום להנאתי ברחבי הנסיס, ותראו מה מצאתי- את ההעתק של עצמי!! D: והוא אפילו האנטר!!
לא קורה כל יום דבר כזה~ P:

Guid

New member
וואלה צודק,

זה בגלל שהוא עדיין האנטר ואני כבר ריינג'ר...
סתם סתם, זה בגלל הנעליים אני מניח~

btekx

New member
הוא נמוך ממך בגלל שהוא במצב התקיפה...

צריך ששינהם יעמוד בעמדה רגיל שינהם באותו גובה, (ללא קשר לנעלים...) רק אם תרצה לדעת...

deisy

New member
../images/Emo6.gif

רק הקשת שונה
חמודים! אתה עדיין יותר יפה!

למעלה