יש לכם את התמונה הזו<?

יש לכם את התמונה הזו<?

תראו...נכון פצצה פה..אני אהבתי שהיא רקדה סלסה לפני השיר עם ג´ה רול
ונ.ב.- אור למה אתה לא כותב לי יותר?

J To The Lo

New member
לי יש...

זה ג´ה רול בלי חולצה.....האם צריך לבקש יותר???????יאמי...יאמי...

מריה,

זאת תמונה יפה.... יש לך אולי עוד תמונות של ההופעה הזאת... אבל שאפשר לראות את ג´ניפר, את כל הגוף... אני עושה איזה פרויקט חדש משהו על ג´ניפר ואני צריכה תמונות יפות שלה שרואים טוב מה שהיא לובשת ואת הנעליים השיער וכ´ו..... שאני ישם את הכל, אני יראה לכם:)

אה, תורבה על התמונה חמודה:)

אני גם מתה עלייה אבל, א. אני צריכה תמונה שרואים את ג´ניפר טוב מכף רגל עד הראש כי אני צריכה פרטים ברורים של לבוש ונעליים ושיער ב. רציתי תמונות כמו התמונה ששמת קודם, מההופעה אחת שלה עם החצאית הלבנה והחגורה הזאת, אני מתה על החגורה הזאת, אני רוצה גם!!!!! אז, מריה מותק, אם יש לך תמנות כמו זאת ששמת קודם, עם הבגד הזה בבקשה.. שימי אותם באתר:)

תודה על התמונה חמודה:)

אני גם מתה עלייה אבל, א. אני צריכה תמונה שרואים את ג´ניפר טוב מכף רגל עד הראש כי אני צריכה פרטים ברורים של לבוש ונעליים ושיער ב. רציתי תמונות כמו התמונה ששמת קודם, מההופעה אחת שלה עם החצאית הלבנה והחגורה הזאת, אני מתה על החגורה הזאת, אני רוצה גם!!!!! אז, מריה מותק, אם יש לך תמנות כמו זאת ששמת קודם, עם הבגד הזה בבקשה.. שימי אותם באתר:)

למעריצה מס´ 1...... חשוב...

ניסיתי לכתוב לך אבל בואי נגיד שהICQ שלי לא במצב הכי טוב, והשעות בהן אני ואת גולשים הן שונות לחלוטין... לכן הדרך היחידה ליצור קשר היא הטלפון. אני מוכן לשלוח אלייך את הפלאפון שלי ונכיר אחד את השני באמצעות האינטרנט

למעלה