יש לך 2 פרות

IJohnYI

New member
יש לך 2 פרות

אמם.. טוב, עשו את זה בפורום אחר שאני מכיר, וזה הלך שמה די נחמד, אז אמרתי לעצמי: "פבל.. אולי גם פה אפשרל לעשות משהו? זה יכול להיות מצחיק" ואז נתתי לעצמי מכה וחזרתי להיות שפוי בכל אופן, אתם מכירים את המשפט: "יש לך שתי פרות"? מי שלא: הנה הסבר על זה בויקיפדיה אז.. למה שלא נעשה דברים דומים על פאוור מטאל, או על מטאל בכלל? אני אתחיל עם כמה דגמאות עילגות: MANOWAR: יש לך שתי פרות, שתיהן יוצאות להילחם, ושוחטות את האוייב האכזר שמאיים על העולם! EdGuy: יש לך שתי פרות: בוא נחליף את הרגליים שלהם בגלגלים ויש לנו אופנועים מגניבים!! תמשיכו.. זה יכול להיות נחמד ^_^

אבל בפאוור זה לא שתי פרות..

זה שני דרקונים\חרבות\טירות\נסיכות\משו בסגנון.

חחחח אני חושבת...

שאשאיר לשאר את כל זה, כי אני כל כך לא מצחיקה

Gaius Octavius

New member
אה, מכיר, בדיחה מעולה../images/Emo9.gif

סונטה ארקטיקה: יש לך שתי פרות, שתיהן זונות. נייטוויש: יש לך שתי פרות. אחת מהן אתה מעיף מהלהקה
בליינד גארדיאן: יש לך שתי פרות, אחת מהן בלעה את הטבעת והשניה היא בכלל גנדלף בתחפושת. דרים ת'יאטר [אני יודע שלא פאוור, אבל אני חייב]: יש לך שתי פרות, אתה לוקח אחת מהן ו... שניה, סולו. רגע, עכשיו פורטנוי בסולו. ושוב פטרוצ'י. עכשיו מיונג. שניה, עכשיו סתם פזמון חוזר. רגע... אז כן, אתה לוקח פרה אחת ו... שיט, לאן היא נעלמה? ארוון: אתה לוקח פרה אחאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת *חלון נשבר* ונותן אותה לשמש הזורחאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת *סולנית נשברת* ואז אתההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מקבל את ההערצה של נדיייייייייייייייייייייייייייייר.

שמקססן

New member
ניר הכל טוב ויפה...

אבל פזמון חוזר? בשיר של דרים? :O זה רעיון ממש נחמד, ראיתי את זה באיזה פורום אבל שם זה היה צולע אבל פה זה יכול להיות חמוד :p אדגאי: יש לך שתי פרות. טובי משתכר ומתחיל לצעוק עליהן בגרמנית. דרגוןפורס: יש לך שתי פרות. סאם מתחיל לזיין אחת מהן והרמן נופל מהבמה בגלל השניה. וזהו אין לי עוד עכשיו :ם

Gaius Octavius

New member
כן, בשיר של דרים.

ממתי לדרים אין פזמונים חוזרים? הם אמריקאים, הם לא חוצפנים כמו הישראלים, שמעזים להלחין שירה, הם מלחינים פזמונאות, ומכאן שיש פזמונים חוזרים. ובכלליות, להתחיל לתת לך רשימת שירים עם פזמונים חוזרים?

Gaius Octavius

New member
המ, כן, תתעלם מהפסקה הראשונה.

זה פשוט לא היה קשור. בכל מקרה, כן, לדרים יש פזמונים חוזרים.

genz

New member
לא קשור: מה זה ספיז'אלה ברוסית?

ואהמ, כן... דראגונפורס: ישלךשתיפרותואזשתיהןהולכותביערלאכולואזקמותבבוקרשובועושותאתהכלמההתחלהשובושובושובושובעדשנמאסוכלמהשנשארזהמעריץאחדבישראלשקוראיםלוקובה הלווין: יש לך שתי פרו...מה?! 2 זה כל כך לא אפי! צריך עוד אחת!

למעלה