יש לך 2 פרות

שמקססן

New member
גרסאת הקניבל קורפס:

יש לך שתי פרות. עכשיו כבר אין לך, כי הגיטריסט היה צריך השראה לכתיבת שירים חדשים. וזה מזכיר לי... Strapping Young Lad: יש לך שתי פרות. עכשיו כבר אין לך, כי ג'ין הוגלן השמן אכל אותן.

genz

New member
../images/Emo6.gif השני בדוק קרא במציאות

ראיתי קליפ שלהם, והוא כזה שמיין!

יש לי משהו...

ראפסודי: יש לך 2 פרות, אחת מהן נשלחה להציל את הארצות המכושפות ואחת מהן הלכה לקרוא בספר הפורנו של משה בעל החווה. ואז משה התחיל להתייפח ולבכות כמו הומו: "oh god! oh god no... they found it, they found it... the ancient words are going to be pronounced...."! דרגונפורס: יש לך 2 פרות. אין לך 2 פרות, הן מתו בשואה הגרעינית. אממ אם יהיה לי עוד אני אוסיף...

genz

New member
דווקא חשבתי...

שבגלל שיש להם גיטריסט יפני וכל הקטע עם הירושימה...

Gaius Octavius

New member
ואני חשבתי...

שבגלל שהם כל כך גרועים צריך להשמיד אותם בשואה גרעינית.

Musta Susi

New member
הא, יש לי!

Rhapsody: יש לך 2 פרות: אה סליחה, אנחנו קצת עיוורים...אחת מהן היא בכלל דרקונה שזופה והאחרת היא הנסיכה שאכלה יותר מדי סושי (Japanese Bonus Track
) Kamelot: יש לך 2 פרות: אתה מחליף אחת בתמורה לממלכה.

powermetal1

New member
מחווה לחברת פורום:

היו הייתה פרה ששמעה לה בפנאן לינקין פארק וסימפל פלאן עד שפתאום ביום בהיר וצלול היא קלטה: "שיט מה אני שומעת???!אחדאחדחאד אני צריכה משהו חזק וקשוח מזה!"ואז היא הלכה לחברתה הפרה וביקשה משהו חזקקקקקקקקקק שידפוווווווווקקקקקקקקק לההההההההההה תראשששששששששששששששששששששששששש. לאחר מכן הפרה נעלמה לה במסתוריות,אבל עוברים כמה חודשים והפלא ופלא הפרה צצה לה משום מקום ומתחילה להשתלט על פורומים ברחבי תפוז!!! פורומים כמו פאוור מטאל וכלי נגינה ונגנים והיא מכחישה כול קשר למה שקרה ומאשימה פרה זדונית אחרת שהשתלטה לה על המחשב,פרה מרשעת שהכפישה את שמה! והיא בכלל טוענת שהיא פרונת,קטנטונת וחמודונת והיא בכלל לא יורדת לפרים גדולים וחסונים. אני לא אוהב לעשות דברים כאלה,אבל הייתי חייב

powermetal1

New member
אתה לא מאמין שכתבתי את זה ../images/Emo6.gif?

חח ואני לא עד כדי כך משועממם שאני אבקש עזרה בדבר כזה

Musta Susi

New member
אבל מספיק משועמם כדי להסתכל ב

Tag Lines של פורומטאל
טוב נו, גם אני
מה לעשות שזה פשוט חובה?

למעלה