יש לך מישהו.......

קליט

New member
מה יש להפסיד שישלחו מישהו מקצוען

אם זה ילך מה טוב, ואם לא -אז יבהירו להורים ע``י המקצוען הנ``ל או ע``י ידיד של המשפחה וכדומה -כי כלה ונחרצה עם הניקית שלנו להיות כלה עם הבחור דנן ! תרצו תקבלו, לא תרצו אל תקבלו ! . . . מזל טוב !

קליט

New member
האמת? נסחפתי...

באיזושהיא דרך -אולי יהיה לך נוח יותר -לספר לאמא שלך ? -תספרי להורייך שיצאת עם מישהוא פעמיים, ויתכן שהוא מתאים לך, אז ההורים שלך יקבלו את הענין בהבנה, ויש יותר סיכויים שתקבלי תמיכה והבנה הן בבירורים על הבחור, הן בעיצה והן מבחינה כספית. ותמיד כדאי להתיעץ לפני שמתארסים ועושים את הצעד הגורלי כ``כ בחיים.

``יש לי חבר...``

אוחח אני חולה על זה! אני מתה על זה שמלבישים על החבר את כל הבעיות שלך... זה כמו האלה שעולים לשידור להתייעץ עם ורדה רזיאל-ז`קונט ואומרים ``היי ... יש לחברה שלי בעיה ואני רוצה לעזור לה... אז ככה, בזמן האחרון אני מרגישה שאני משתגעת... וכו`

``יש לי חבר...``

אוחח אני חולה על זה! אני מתה על זה שמלבישים על החבר את כל הבעיות שלך... זה כמו האלה שעולים לשידור להתייעץ עם ורדה רזיאל-ז`קונט ואומרים ``היי ... יש לחברה שלי בעיה ואני רוצה לעזור לה... אז ככה, בזמן האחרון אני מרגישה שאני משתגעת... וכו`

לעזזאל!

אם אני אומרת שאין מצב להעביר את זה דרך שדכן, אז אין מצב! אני יודעת מה שאני מדברת... אין לכם עצות יותר מקוריות? סליחה על העצבים..

kiss 18

New member
../images/Emo67.gif

חמודה, יהיה בסדר בעז"ה, תחזיקי חזק! תאמיני לי, שמה שטוב לך, ומה שה' חושב שבאמת טוב לך (ולשניכם כמובן..) זה מה שיהיה... מה לעשות שאלוקים רואה כמה צעדים קדימה, מה שאנחנו לא רואים הוא רואה... אז בלי עצבים, זה כמובן לא יוסיף למצב רוח שלך, וכמובן שלא יתרום לטובת העיניין... רק לחץ יותר, אז- לא חבל?! יום טוב!

שמערל9

New member
יש לי הרגשה....

שהבעיה לא ב"שידוך" אלא ב"בחור המתאים" שמצאת. נראה לי שהוא פשוט רחחחחחחחחחחחחחחחחוק ממה שההורים שלך מדמיינים כחתן עבור ביתם. הלא כן ? השאלה היא האם לדעתך הוריך באמת טועים עד כדי כך או שמא מישהו אחר פה טעה... חישבי על כך...

קליט

New member
ו...בינינו מה יקרה אם

תוותרי עליו ?... תאמיני לי שיש המון דגים במים. את כנראה עוד צעירה, ויש לך די זמן למצוא נסיך אחר. לפעמים, אם אין ברירה אנו מרימים ידיים בהשלמה עם המציאות . מה לעשות ?. . .

קליט

New member
חסידה יקרה !

יש אפשרות שהחבר היקר שלך -יתחזק וישב בכולל שמתאים לו -ואז כשהוא יהיה בחור רציני יותר -הוריך יקבלו אותו, או לא יתנגדו כ``כ. *אולי תגידי להם שהציעו לחברה שלך בחור מיוחד . . . *אולי אם תהיי איתנה בהחלטתך -שאת רוצה אותו ויהי מה, וגם תגידי להוריך שאת מוכנה להתחיל חיים חדשים ולעבור לגור לקיבוץ מסוים (חרד``לי) -אז הם יתרככו ויניחו לך, העיקר שלא יהיה להם את הבושות האילו שהבת שלהם ירדה קצת מהדרך ועברה לגור למקום פושר . *יש אפשרות לדעת למה א``א לשלוח שדכן ?

קליט

New member
יש המון אנשים טובים ופקחים שאפשר

להתיעץ איתם. שתשכילי ותצליחי בכל אשר תפני !

למעלה