יש לך מישהו.......

יש לך מישהו.......

הכרתם איכשהוא (לא בדרך שדוך)... הכל טוב ויפה, הוא מוצא חן בעינייך ואת בעיניו, נראה שאתם מתאימים... עכשיו צריך להודיע את זה להורים ואין מצב להעביר את זה דרך שדכן... ההורים אמנם יודעים שאת לא שיה תמימה אבל הם לא חושבים שהרחקת לכת עד כדי כך.... איך מנחיתים עליהם את זה? מה הייתם עושים במצב כזה??

אח.... כמה קשה....

מאוד תלוי איך הם יגיבו.... אם התגובה הלא נעימה תהיה כמה ימים ותעבור.... אולי כדאי לומר הכל... אבל אם את חושבת שזה עלול לגרום להם לחשוב רע על חתנם המיועד, או להוות דוגמה שלילית לכל החיים.... זה קצת יותר מסובך... אולי תנסי בכל זאת דרך מישו....לא חייב דווקא שדכן... זה יכול להיות חברה טובה, שתסבירי לה את הסיפור.... והיא כביכול תציע לך אותו... מה שלא יהיה- שיהיה בהצלחה!! והכי חשוב, שתיהי שלימה עם ההחלטה שלך!!

בסופו של דבר,אני חושב,שהיה כדאי שזה

לפחות באופן חיצוני ורישמי יעבור בכאילו דרך שדכן מסוים,כדי שלא תהיה עליכם ועל משפחתכם לתמיד תווית וסטיגמה.סתם חבל.אם אין שדכן כזה,אז דברי אולי עמ אחותך או אחיך או קרובים אחרים שאת פתוחה איתם שיעשו את זה כאילו הם הכירו ביניכם.לא שהכרתם לבד.

חייבים למצוא...

מישהו מקשר...זה יכהל להיות אפי` חבר...בכל אופן לא להנחית את זה ככה זה לא ישמע טוב וגם מה תספרו אחרי זה...

kiss 18

New member
אחח חסידה חסידה מה יהיה איתך?

מזכיר לי את הסיפור של זרחוני, רק בגירסה הנשית פה.. הציעו פה דווקא רעיון טוב, שאולי איזה חבר משותף, או קרוב משפחה הכיר ביניכם, אם זה לא רלוונטי.. אז... האם תיהיי מוכנה (מוכנים) לעשות מה שזרחוני עשה? אם יותר נוח לך במסרים, אז בשימחה!

kiss 18

New member
חחח זרח והשבלולים, אם לא הבנת... (חדש פה??)

אחח מה הוא עשה? מה הוא לא עשה... אויי זה ארוך, אבל בגדול הוא ניפגש עם ההורים של הבחורה והם דיברו, זה היה סיכון... אבל הסוף המשמח זה שהם ב"ה ביחד, והצליחו...

קליט

New member
למה א``א לשלוח שדכנית

כדאי שתשלחי שדכנית שעובדת לשם מצוה, או בתשלום קטן -שתחסכי להוריכם היקרים דמי שדכנות.

kiss 18

New member
יכול להיות שההורים לא יקבלו אותו בתור שידוך,

אלא ישללו את ההצעה מייד... מבין? ב"ה!

קליט

New member
צריך לשאול את זרח וועגליין !

זה ששואל חידות ברדיו קול חי . . . מה קורה פה ? זה פורום חידות ופיצוחים ? שישאלו נא שאילות ברורות !!

קליט

New member
האמת ? ממש צודק !

במיוחד צעירים נוטים לעשות יותר טעויות בבחירת הבן-זוג . ומה שחסר להם בקטע כאן -זה לשמוע לדעת ההורים, או של מישהוא עם ראיה רחבה יותר מאשר הזוג הצעיר .

מסעיר

New member
אם אין ברירה..

ואין סיכוי לערב שדכן/ית.. אז לפחות נסי להקטין את עוצמת הנזק.. א) אל תנחיתי עליהם את זה באמצע החיים, בעוד יום שגרתי ולחוץ.. אלא חכי בסבלנות לשעת כושר מתאימה.. (גם אם זה יקח חודש) ב) אל תודיעי את הבשורה לשתיהם יחד, אלא לכל הורה לחוד.. ג) הכיני שיעורי בית שבועיים לפני.. נסי להיות כנה ומשכנעת.. וגייסי את מירב היצירתיות והמקוריות שבך.. ד) כמה מזמורי תהילים לא יזיקו.. שיהיה לך המון בהצלחה..

היי גם אני באותו מצב

גם אני הכרתי מישהי לא דרך שידוך ומה שאני הולך לעשות זה דרך חבר שכאילו היא חברה של אחותו בקיצור קומבינה ואז תעשו כאילו כמה פגישות אחרונות כמו שידוך ואז יענו תיסגרו זה מה שאני הולך לעשות ולבנתים זה מסתדר ב``ה בהצלחה

למעלה