יש לך לול

רומי 007

New member
../images/Emo62.gif מס´ אפשרויות:

1. להשיג היום אחה"צ או מחר בבוקר (מתי השאיבה?) 2. לבדוק עם בית החולים האם אפשר להפקיד צ´ק פקדון, לחתום להם על מסמך ולהביא את טופס 17 עד חודש לאחר הטיפול (אני יודעת שבאישפוז יום בתל השומר מאפשרים זאת) ואז תוכלי מאוחר יותר לבקש את הטופס ולקבל בחזרה את הצ´ק. רק חשוב להקפיד לזכור להביא את זה בזמן ולוודא שהם לא מפקידים את הצ´ק. 3. ב ה צ ל ח ה

מיכל ק-ש

New member
יובל

גם לי היתה את אותה הבעיה בשבוע שעבר. ד"ר שילון היה חולה כמה ימים ולא יכול היה לחתום על טפסי ה-17. לכן מה שעשיתי היה לחתום על טופס התחייבות בבית החולים עצמו (איכילוב) ובו אני מתחייבת שתוך 10 ימים אביא את טפסי ה-17 או אדאג לכיסוי התשלום בעצמי. זה טופס סטנדרטי כזה שאני מניחה שיש בכל בי"ח. בהצלחה!

מיצי1

New member
יובל, לכי על זה - יש סיכויים טובים.

מצרפת לך לינק למחקר שנעשה בבית חולים איכילוב (ע"י לסינג ועמית) בנושא של Rescue IVF לנשים שקרה להם מה שקרה לך. התוצאה במחקר שלהם (שהוא כמובן על מדגם קטן, אבל...) הוא 40% הריונות באותו ניסיון!! לכי על זה! בהצלחה

מיכל ק-ש

New member
מיצי את גדולה!../images/Emo132.gif איפה את מוצאת

את כל המחקרים והמאמרים האלו? אולי תמצאי מחקר על הסיכויים שלי להרות?

מיצי1

New member
פשוט הקלדתי את מילות המפתח ו...

האתר הזה שייך לממשלת ארה"ב שמרכזת את כל המחקרים הרפואיים שנעשו בעולם (כולל דיווחים על מקרים נדירים ועוד), כך שאפשר למצוא שם הכל. צריך רק לדעת את הטרמינולוגיה הנכונה. כאשר יובל כתבה שזה נקרא Rescure IVF הקלדתי את המלים האלה בחיפוש וזה מה שמצאתי. 40% נשמע לי נפלא, ובטח יותר טוב ממחזור טיפולים שבוטל...

עמית@

New member
../images/Emo13.gif אני הורסת להם את כל הסטטיסטיקה

והמחקרים
בסוף יעיפו אותי משם...

יובל@

New member
יש! יש! יש ! יש אישור לטופס 17!

הרופא המחוזי אישר לי טופס 17 ל IVF רסקיו!! אני הולכת עכשיו לקחת אותו. יום חמישי שאיבה. אני נרגשת והמומה, איך הטיפול הזה קיבל כזאת תפנית.

עמית@

New member
זה אכן שוק- אבל זה שוק טוב...

כי ככה יש סיכוי ליצור מוקפאים ולהקל הרבה מאוד על החיים בהמשך (אבל התקווה הראשונה היא כמובן להצליח עכשיו..) אצלנו זה היה שוק גמור- מטיפול ראשוני (בלי לדעת שיש בעיית זרע..) לIVF יום אחרי שנודע לנו מה מצב הזרע (והתגלה ה"לול" אצלי) אז איזה יופי ומזל טוב ובהצלחה כמובן עמית

מרב.

New member
וואוו יובלית-

שמחה לשמוע- אני מקווה שזה לא נשמע ביזארי מדי לומר... מקווה להפתעות חיוביות- למה להפתעות? בואי נקווה להכי הגיוני והכי צפוי- אבל שכולנו נעמוד ונצרח מאושר בעוד שבועיים כאן. מחזיקה אצבעות ומייחלת הכי חזק שאפשר, והרבה, הרבה כוח וחיוכים לדרך החדשה והמפתיעה-
מרב

למעלה