יש לך לול

יובל@

New member
יש לך לול../images/Emo70.gif

זה מה שאמרה לי האחות הבוקר בשמץ של מין הומור שכזה. כן, אז אחרי 7 ימים של אמפולה וחצי של גונל אפ כל יום גידלתי לי בשחלות 19 זקיקים !!! אני בטוחה שחלק מכן תוהות וחושבות :" נו מה רע ב - 19 זקיקים? , יבול יפה!" אבל הבעיה היא שאני הייתי אמורה לעשות הזרעה, ועם כזאת כמות של זקיקים - מבטלים את ההזרעה! הזקיקים בגודל בין 9 מ"מ ל 15 מ"מ, רירית בעובי 8 מ"מ, אז כנראה שיתנו לי לחכות עוד כיום יומיים בלי הורמונים בכלל, ויבדקו כמה מן הזקיקים יגיעו לקו הסיום בגודל מתאים. במידה ויהיו הרבה זקיקים גדולים - הלך הטיפול! הסיבה היא כמובן שכאשר בהזרעה יש יותר מידי ביציות בשלות מסתכנים בהריון רב-רב עוברי. שאלתי את האחות האם אין אפשרות שיעשו לי כבר IVF במקום הזרעה ( יש לי אישור ועדה לעוד IVF אחד שלא ניצלתי) אז היא אמרה לי שמבחינה חוקית אסור להם לעבור מטיפול הזרעה לטיפול IVF אלא רק במצב חרום, ובמצב שלי עוד אפשר לשלוט איכשהוא. אז זהוא עד כאן ההלם, ולכל מי שתוהה ולכל החדשות (יחסית)בפורום שלא מכירות אותי אז הייתי בהפסקה מרצון של כ-3 חודשים, בהם עשיתי טיפול רפלקסולוגיה שכנראה השפיע עלי מאד וגרם להורמונים לפעול עלי במלא כוחם, סתם להשוואה - בהזרעה הקודמת קיבלתי 7 ימים של אמפולה אחת של גונל וגידלתי רק 4 זקיקים שמתוכם היו 2 בגודל המתאים ביום ההזרעה. כרגע אני ממתינה לצהריים לקבלת הנחיות להמשך הטיפול ומקווה מאד שהוא לא יבוטל.אני מחוברת למתקן מים מינרליים, שותה הרבה, פוחדת מעוד היפר ( היה לי אחד לפני כשנה וחצי) ומקווה לטוב. יובל

א י נ ס

New member
לא לוותר על הזרעה

אני לא אומרת את זה לא מתוך נסיון ולא מתוך שום ידע רפואי. אבל כיש כזאת כמות, אז למה לא להזריע אותם? כמה כבר יכולים להיות בהריון רב עוברי? ? ? IVF זה לא תענוג גדול, וגם לגמרי לא נטול סיכונים. אני במקומך הייתי לוקחת סיכון ועושה הזרעה. סליחה על הנחרצות, אבל מה לא הייתי נותנת, כדי להיות במצבך עכשיו. אינס שנגמר לה הסוס.

אולה *

New member
הסיכון גדול מידי

ויש לא מעט בנות בפורום שלהן ביטלו הזרעות מאותה סיבה. הייתי מנסה לשכנע אותם לעשות IVF. בהצלחה, אולה

אבל אפשר לנסות טבעי...?

אם הזרע בסדר, לא כדאי לפחות לנסות טבעי? אני לא חושבת שעם יבול כזה הייתי מתאפקת.....

אולה *

New member
הפיתוי...

את צודקת שקשה לעמוד בפני פיתוי כזה. אבל כבר שמעתי שרופאים אוסרים גם סקס כשיש כ"כ הרבה זקיקים.

יובל@

New member
לצערי הזרע ממש לא בסדר../images/Emo10.gif

וטבעי אנחנו יכולים רק בשביל הכיף
ילדים לא יצאו לנו מזה.

אז אם הזרע לא טוב, הייתי בכל זאת

מתזמנת מפגש..... זה פשוט הפוך על הפוך: הרבה ביציות על מעט זרע..... לא בדיוק באותו יחס, אבל בכל זאת... לא הייתי מצליחה לעמוד בפיתוי. בכל אופן, לפחות עכשיו את יודעת שאת מגיבה היטב ואפשר במחזור הבא לתקן את המינון. כמובן שחבל על כל מחזור שהולך לאיבוד, בעיקר אחרי כל הזריקות. בהצלחה, מה שתחליטי.

עידית ד

New member
יובל

אני הייתי בזמנו במצב דומה. אמנם לא 19 זקיקים אבל גם 10 זקיקים זה הרבה. מהנסיון שלי לא יתנו לך כוריגון מחשש להיפר ולכן גם לא יעשו לך הזרעה. בזמנו אני הייתי צריכה להחליט אם לעשות הזרעה או לא והחלטתי שלא לעשות. הריון רב עוברים זה הריון מסוכן. תשתי המוןןןןןן בהצלחה

שרילי

New member
הי יובל

לא מבינה בהזרעות, כמות זקיקים... אבל שמחה שחזרת אלינו עם אנרגיות מחודשות מקווה לשמוע בשורות טובות בקרוב! שירלי

רומי 007

New member
יובל

לכי בחיפות להתייעצות פרטית אצל ראש המחלקה שלך - אני בטוחה שלמחרת יאושר לך הIVF. סליחה שזה נשמע ציני אבל רק ככה הדברים זזים. ההזרעה אולי מסוכנת אבל הIVF שאינו זר לך ולא מסכן אותך יותר מכרגיל הוא אופציה בטוחה יותר הפעם ולא מורידים כמות כזו של ביציות לטמיון. תעשי IVF ויהיו גם מוקפאים ואם לא תצליחי הפעם תוכלי בעתיד לשלב הזרעות וטיפולי מוקפאים. תלחצי על זה עכשיו ואל תחכי לרגע האחרון (את המכשול הגדול של הקופה אין לך, זה רק לשכנע את המחלקה)

נועם@בת

New member
מצטרפת לרומי- רעיון אדיר.

אל תקחי שום סיכון בהזרעה. הריון של חמישיה או שישיה גרוע יותר מאשר טיפול שנדפק. לעמית עשו טיפול חרום. אני לא יודעת מה היה ההליך אצלה, אבל סביר להניח שתור אצל ראש המחלקה יזרז את ההליכים אצלך. כל הכבוד לרפלקסולוג שהצליח לעשות אותך כל כך פוריה. יש סיכוי שהוא יעזור ככה גם לבעלך? בכל מקרה, שיהיה בהצלחה תשתי את כל מה שנשאר מהכנרת
ואם לא יהיה IVF אז תקפידי שיעקבו אחרי הזקיקים גם אחרי הוסת- לוודא שלא נשארו ציסטות. טוב לראות אותך שוב לב| נועם

kathi

New member
היפרסטימולציה

גם לי היה אותו דבר (יותר מ-10 זקיקים). קיבלתי כוריגון ועשיתי הזרעה, התוצאה היתה סיוטית גם היפרסטימולציה, וגם הריון מחוץ לרחם באותו חודש.(חודשיים של כאבים ואישפוזים). אל תקחי סיכון למרות שמעצבן לפספס את החודש.

פונצית

New member
רומי

סליחה על הבורות , אבל לאן שולחים מסר ואיך? התקינו לי לפני פחות משבוע אנטרנט(-אחרון המוהיקנים) ואני עדיין לא כל כך מבינה הכל.....

רומי^^

New member
תסתכלי בסרגל הכחול מצד שמאל

למעלה - תלחצי עליו דאבל קליק ותקראי מה כתבתי לך. בהצלחה.

venus13

New member
היי יובל ../images/Emo60.gif

לא מצאתי לול - אז קבלי חלק משבלול האם את יובל מבלינסון - וניפגשנו? מוכנה לקבל ממך קצת ביציות - אצלי המצב הפוך - אני לפני איויאף ואין לי מספיק! כפי שכתבו לך - כדאי להתייעץ יותר לעומק - ולדרוש בהתאם את האופציה הטובה ביותר. את העודף - אני מוכנה לקבל כאמור בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ונוס

עמית@

New member
יובל

כפי שנועם כתבה לי עשו טיפול חירום (רסקיו) על כ25 זקיקים גדולים. הזרעה במקרה הזה מסוכנת מאוד מאוד (בעיקר עם זרע תקין- ואני זוכרת שאת מזרע תורם- לא?) אם תרצי מידע- את מוזמנת לכתוב לי למסר תשתי הרבה
עמית

יובל@

New member
אושר לי IVF רסקיו

בתנאי שאשיג עוד היום טופס 17 לשאיבה. אני שייכת לקופת חולים כללית, מרפאת קטוביץ תל אביב. למישהיא יש רעיון איך משיגים דחוף טופס 17 , דר´ שילון לא נמצא והמנהלת האדמינסטרטיבית שמאשרת לי תמיד טופס 17 גם לא נמצאת. מה עושים?

למעלה