יש לך הכשר הבד"צ לבגד!

כך עושים קישור

בתחתית חלון הוספת תגובה (לא תגובה מהירה, אלא תגובה) יש לך מספר רצועות כחולות. על אחת כתוב "כתובות אינטרנט נילוות". אם תלחצי עליה יפתחו לך שלוש שורות עם שתי עמודות. בעמודה הימנית את כותבת את תאור הקישור, לדוגמא "הכתבה במעריב", ובעמודה השמאלית את מביאה את הקישור עצמו - בצורה מלאה (כולל http://). במקרה זה - http://www.nrg.co.il/online/11/ART1/584/712.html. כשאת מוסיפה קישור בצורה הזו הוא יתווסף בסוף ההודעה. הצורה השניה להוסיף קישור היא להפוך מילים מתוך ההודעה לקישור. כדי לעשות זאת לחצי על הרצועה הכחולה השניה, "קישורים בתוכן ההודעה", בעמודה הימנית הוסיפי את המילים מתוך ההודעה שכתבת, לדוגמא בהודעה שלי - "הכתבה במעריב", ובעמודה השמאלית את הכתובת המלאה. בהצלחה!

עכשיו אני מנסה קובץ...../images/Emo9.gif

סורי על הבלבול ביצים הזה פשוט לא ידעתי איך...

אל דאגה, יהוה רודף זימה

``ביום ההוא יסיר יהוה..והשביסים..והרעלות..המחלצות והמעטפות והמטפחות..והסדינים והצניפות`` ואל לשכוח שאותו שמוק הילך 3 שנים עירום ויחף אות ומופת לגלות אוהבי ישראל. ומה פלא אם מייחל הנביא הנודיסט להפשיט כושתי עירומות את בנות ישראל הצנועות כחסידה.

יש לי סטרטאפ

טמפון בהכשר הבדץ ביריות בהכשר הרב לנדא קרם שיזוף בהכשר מחפוד ספריי השהייה לגבר בהכשר מחזיקי ה(ז...)דת בובת מין בלבוש צנוע בהכשר שארית ישראל ולמחמירים בובה חשמלית עמידה במיים שיכולה לטבול במקווה כל חודש בלי להתחשמל (לפי החזו"א) ויברטור ללא חשש ערלה וכו' אה כן שוקולד למריחה זה ברור... כשר וטעים אז יאללה תאכלו הרבה חלבי ותעשו חיים בארה"ק

וואו איזה הקלה..../images/Emo9.gif

מעכשיו לא נצטרך לשאוב את החלב....

uri80

New member
זה נשמע כמו איזו בדיחה לא מוצלחת.

ראיתי את זה גם באתר arab insider שנותן סקירות על העיתונות הערבית.

מתלבט13

New member
רעיון

אבל זה בכל מקרה לא מעניין. כי מי שלא רוצה, אין טעם לינוק ממנה. ומי שרוצה................

גל נעים

New member
בקרוב : הכשר 'קרובים'

בעתיד הקרוב, (חוזה הגל הנעים) לא תוכלי להתחתן מבלי לקבל "הכשר קרובים", לא תוכלי ללון אצל חברה ללא "הכשר קרובים". לא תוכלי ליסוע באוטו אלמלא נוהג ברכב אדם שקיבל "הכשר קרובים". בחסות הבד"צ דק"ק כמובן.

העתיד שאתה חוזה נשמע על הפנים....

תזכיר לי להזמין מקום לטיסה הבאה לניו יורק

למעלה