יש לך הכשר הבד"צ לבגד!

יש לך הכשר הבד"צ לבגד!

מישהו ראה את מעריב בביקר הכשר על בגדים ??. כל פעם מחדש אני מודה על זה שיצאתי משם.. אין לי מושג איך עושים קישור..(מישהו יכול ללמד אותי?)

../images/Emo208.gifסתם כי בא לי

זה פשוט עצבן אותי על הבוקר

חחחחחחחחח הכשר על אוטובוס

הכשר על בגדים הכשר על פקקים [זוכרים?] הכשר על מים מינרליים עד מתי ? ......

naf86

New member
מה עם הכשר על נייר טואלט?

על צלחות חד פעמיות?

איזה הגיון בדבר ?

לא לחינם הונח ס``ת שכתב משה על ארגז ששגרו בו פלשתים דורון ליהוה שוכן העגלים. שאם מלבד 5 עכברי זהב, היו מונחים 5 ישבנים של סרני פלשתים, בהכרח וספר התורה שומש בתור נייר אשר יצר.

אם מושיבים ספר תורה ע``ג ישבנים

לצד ארון ברית יהוה שוכן העגלים, בהכרח ובית קרשי הקרשים אינו אלא שירותים מסריחים. ורק פעם בשנה נזכר הכהן להכניס מטהר אויר. ואם לא חששו לתת ספר תורה ע``ג הישבנים, בהכרח שנועד לשמש נייר טואלט בחותמו של מתתיהו כהן גדול.

מעצבן?

במבט ראשון זה נראה מעצבן אבל במבט שני זה סתם כנראה עוד רעיון של עסקנים חרדים ממולחים בשביל לעשות כסף על גב המאמינים, סביר להניח שההכשר לא ניתן בחינם, שוק הכשרות במזון מגלגל מיליונים אם לא מיליארדים, שיחה בין עסקונים שקלט המיקרופון שלנו מוישה: נו איך מתקדם הענין הזה עם הכשרות על הבגדים? ליבל: בורוך השיים, הרבנים אכלו את הלוקש לייבל:כמובן נצטרך קצת לתת מעשר מהרווחים, לתרום למוייסד'ס מוישה: (נאנח) לא טיפשים הרבנים היום אה? מבינים ענין לייבל:החלונות סגורים? יאללה נו תביא את הסרט הכחול ששמערל הוריד מהאינט... נו מה איך קורים לדבר הזה... לא משנה תביא כבר.

תחתונים של הרב לנדאו

חזייה שיש לה רק "שארית".... חוטיני של הרב רובין... קונדום של החתם סופר...(טוב זה לא הוגן זה לא בגד לרוב האנשים..
)

מזכיר לי

לפני 8 שנים יצאתי לבליינד דייט עם מישהי שהכרתי דרך ICQ, כשביקשתי ממנה לשלוח לי תמונה היא שלחה את התמונה הזו.. בבליינד דייט התברר שזה לא היה רחוק בהרבה מהמציאות ...

למעלה