יש לי 2 שאלות

יש לי 2 שאלות

שלום לכולם אז ככה, אני בתחילת הלימודים לתואר ראשון, סיימתי 2 קורסים בהצלחה וציוני הקורס היו: 80 ו- 90. היום נכנסתי לשאילתא,לסיכום מצב לימודים, וראיתי שרשום שם: ציון ממוצע משוקלל של הקורסים שסיימת בהצלחה- 83. חישוב מהיר מראה שהממוצע של 80 ו- 90 צריך להיות 85. אז עשו לי טעות או שיש עוד נתון לשכלול הממוצע? שאלה שניה שלי היא, אחד מהקורסים שעברתי היה באנגלית, ואני שמעתי שמועה שהציון באנגלית תקף לזמן מסוים. אני חושבת שאני אסיים את התואר הזה עוד איזה 6 שנים בערך. יכול להיות שהציון באנגלית לא יהיה תקף כבר בשלב מסוים של הלימודים שלי ויבקשו ממני להיבחן שנית, או שהשמועה הזו היא רק שמועה? תודה על העזרה!!!

Fingertip

New member
הממ... בגלל שאחד הקורסים באנגלית?

לקורסים בעלי ניקוד זכות שונה יש משקל שונה בחישוב הממוצע... אהד.

סלט ...

הכוונה בציון באנגלית הוא לציון הפסיכומטרי כנראה ... הוא היה בעבר תקף חמש שנים. כלומר, אם נרשמת לאו"פ מעל ל-5 שנים אחרי הפסיכומטרי, הציון בפרק האנגלית בו לא היה תקף לצורך קביעת רמת האנגלית שלך ... נדמה לי שביטלו את הגבלת השנים הזאת ...

krnleaf

New member
נקודות זכות באנגלית!?

חשבתי שקורסים באנגלית לא מביאים נקודות זכות!? חישוב הממוצע המשוקלל הולך כך: סכום הציוני גמר בקורס X כפול מס היחידות כל זה חלקי סכום מספר היחידות לדוגמא עשית קורס נגיד מבוא לסוציולוגיה (6 נ"ק זכות) וקיבלת 90 (ציון סופי- לא ציון המבחן אלא ציון הקורס) ועשית קורס, נגיד, מבוא לאנתרופולוגיה וקיבלת 95 (4 נ"ק זכות), ומבחן בסטטיסטיקה א, (3 נ.ז) וקיבלת 90 אז יוצא ש... =90X6 + 95X4 + 90X3 חלקי 13 (סכום נק' הזכות) שווה ל91.5384 שכמובן הם מעגלים כלפי מטה ל91 :) בהצלחה

mikevil

New member
עד כמה שידוע לי

הם לא מקצצים אלא מעגלים וכאשר השבר גדול שווה לחצי העיגול הוא כלפי מעלה.

א נ י ה ו

New member
ציון אנגלית מהפסיכומטרי תקף

לכל החיים, ב מ ק ר ה שאלתי את זה באו"פ לפני שבוע.... (
, נקודה אחת, זה מה שחסר לי לפטור מלא)

למעלה