Another Brick
New member
יש לי תלונה!!!!
למה דניאל גרה בחצי השני של העולם?! ---------------------------------- למה לא מסכימים שאני יעשה רישיון על אופנוע?! (אני לא יעשה תאונות!) למה נשים לא עוצרות לטרימפיסט-י-ו-ת?! למה רק מכוניות שעומדות להתפרק עוצרות לטרמפיסטים?! למה מטאליקה וווסטלייף לא מקליטים שיר בעיד?! ((-
למה לדיסק אין 2 צדדים?! ככה היו יותר שירים! למה תפוז מעוצב בכחול? הוא לא אמור להיות כתום? (כמו פעם) אם אנחנו היצור הכי אינטלגנטי שקיים, למה ההתפתחות שלנו כ``כ איטית?! (או במילים אחרות- למה גור נמרים מתחיל לדאוג לעצמו אחרי מספר חודשים ואנחנו צריכים בשביל זה 18 שנה?!) למה היהודים לא באים להופיע בעתלית?! (אפילו היי פייב, ריטה ושרית חדד היו פה!) למה כל ההופעות של אמנים מחו``ל מתקיימות בת``א?! בחיפה חסר מקום?!?! ורק בשביל ביילי אני מסיימת פה... מור- נחמדה לאנשים, למרות מה שכולם אומרים עליה... B-p
למה דניאל גרה בחצי השני של העולם?! ---------------------------------- למה לא מסכימים שאני יעשה רישיון על אופנוע?! (אני לא יעשה תאונות!) למה נשים לא עוצרות לטרימפיסט-י-ו-ת?! למה רק מכוניות שעומדות להתפרק עוצרות לטרמפיסטים?! למה מטאליקה וווסטלייף לא מקליטים שיר בעיד?! ((-