יש לי תלונה!!!!

Another Brick

New member
יש לי תלונה!!!!

למה דניאל גרה בחצי השני של העולם?! ---------------------------------- למה לא מסכימים שאני יעשה רישיון על אופנוע?! (אני לא יעשה תאונות!) למה נשים לא עוצרות לטרימפיסט-י-ו-ת?! למה רק מכוניות שעומדות להתפרק עוצרות לטרמפיסטים?! למה מטאליקה וווסטלייף לא מקליטים שיר בעיד?! ((-:) למה לדיסק אין 2 צדדים?! ככה היו יותר שירים! למה תפוז מעוצב בכחול? הוא לא אמור להיות כתום? (כמו פעם) אם אנחנו היצור הכי אינטלגנטי שקיים, למה ההתפתחות שלנו כ``כ איטית?! (או במילים אחרות- למה גור נמרים מתחיל לדאוג לעצמו אחרי מספר חודשים ואנחנו צריכים בשביל זה 18 שנה?!) למה היהודים לא באים להופיע בעתלית?! (אפילו היי פייב, ריטה ושרית חדד היו פה!) למה כל ההופעות של אמנים מחו``ל מתקיימות בת``א?! בחיפה חסר מקום?!?! ורק בשביל ביילי אני מסיימת פה... מור- נחמדה לאנשים, למרות מה שכולם אומרים עליה... B-p

dot

New member
הממ

דניאל גרה בחצי השני של העולם כי כשהורים שלה קנו את הבית לא היה להם חצי גרוש על התחת, ובית בבית עזרא זה הדבר היחיד שהם יכלו להרשות לעצמם... מה התירוץ שלך?!?!?!!?!?!?!?!?!?

מימי

New member
בקשר לזה

שאנחנו היצור האינטיליגנטי ביותר שקיים- אז לא. שתדעי לך שאנחנו חושבם את עצמנו יותר מידי. היצורים האינטיליגנטים ביותר הם העכברים הלבנים.הם שולטים על העולם. הם עושים עלינו ניסוים, ובודקים אות ההתנהגות שלנו. הם בעצם עובדים עלינו במעבדות עם כל המבוכים. היצורים השניים הכי אינטיליגנטם הם הדולפינים, ואנחנו מפרשים את נסיונות ההתקשרות שלהם איתנו כטריקים ונסיונות להקפיץ כדורים. (סתם התקף של היזכרות ב``מדריך הטרמפיסט לגלקסיה``...)

תשובות

אני לא יודע מי זאת דניאל, אז אני לא יכול לספק תשובה. אני גם לא מסכים שתעשי רישיון על אופנוע... לדעתי רישיון על כזה דבר צריך לחכות לגיל יותר בשל... רק מכוניות שעומדות להתפרק עוצרות בגלל שאם חס וחלילה הם יצטרכו עזרה אז יש להם עוד אדם אחד להעזר בו. בקשר למטאליקה ווסטלייף - ההשוואה בינהם קצת מעליבה, אני לא חושב שזה יעבור אוזן שילוב ביניהם. לדיסק אין 2 צדדים, כי אם היה לו הוא היה נשרט הרבה יותר מהר... בקשר ליהודים שווה לפנות לסוכנות שלהם לשאול למה הם לא באים להופיע בעתלית. נראה לי שאמנים מחו``ל לא יודעים שיש ארץ ישראל אחרת חוץ מתל-אביב. הם בטח חושבים שמה שלא של תל-אביב, אז זה שטחים, ולכן הם לא רוצים להביע דעה. (הסבר קלוש... אני יודע). בקשר להתפתחות האיטית שלנו... בהחלט 18 שנה זה המון, אבל מצער, שיש כאלה שעברו את גיל 18 ולא התפתחו דיה בשביל להיות עצמאים... אז כך שאני לא רואה את זה כל-כך כהתפתחות איטית.

MiToOsH

New member
כן, באמת....

למה אין הופעות של אמנים מחו``ל בחיפה? זה הרבה יותר רחוק מהשטחים... ות``א הרבה יותר מסוכנת מחיפה.... בגלל זה יש סיכוי שאני יפספס את Red Hot Chili Peppers וזה לא פייייייררררררררררררררררר כן מורצ`ו, עשיתי מה שאמרת, באתי.... MiT`o / PRaLiT [28]

ביילי_007

New member
מהההההההההההההההההה

RHCP - מגיעים לישראל, מתי איפה היכן כמה ????? תגידו לי ביילי - שמשוגע על הלהקה הכי מסוממת בעולם:)

למעלה