יש לי תאוריה.

digiken

New member
היא אמרה את זה...

היא אמרה שיש בכל דבר טוב משהו רע ובכל דבר רע משהו טוב... תלוי מה מהם הוא זה ששולט....

digiken

New member
איך הגעת אליה?

את מתכוונת שהדיג'יגורלים הם האור והם נלחמים באופל... אבל הם יכולים להשתנות אם הם מגיעים למצב של אור אפל... כמו שמאט היה בעונה הראשונה שהוא הושפע מהעץ הזה... (?). או אם יש נבג של אופל שחודר אליך ומכסה את האישיות שלך בלי שתשים לב ובעצם גורם לך להשתנות ולהיות אפל(?)..... כמו שקרה לקן?

ריינמון

New member
אבל רגע

מי אמר שהדיג'יגורלים הם האור? אולי מנקודת המבט שלנו הם כן אבל אולי מנקודת מבט אחרת הם פשוט גורם חיצוני שבא ומשנה עולם שלם ככה שלנו הם ניראים הטובים(האור) הם בעצם הרעים(האופל)? נכון באמת חלק מהדיג'ימונים הם באמת שיכים לחלק האפל אבל לא כולם למשל השליטים האפלים או איך שלא קוראים להם(מהעונה הראישונה) הם לא הרגו דיג'ימונים שציטו להם הם היו כמו השליטים של העולם כמו שיש לכל מדינה ראש ממשלה אז שם היה לכל שטח שליט אולי הם שלטו רק דרך הכוח אבל בכל זאת הם שלטו ומי שלא צייט לפקודות נירצח אבל ככה היה סדר (ואת העיר הראישונית הם עצרו כדי שלא יבצרו דיג'ימונים וכל הדיג'ימונים ימרדו בהם כמו שפרעו עשה בתנ"ך)ואז באו הדיג'יגורלים ופשוט חיסלו את השילטון ובזהשהם חיסלו את השליטים יכל משו אחר להישטלת על העולם משו יותר גרוע (כמו קן שהוא היה שליט) הוא היה גורם חיצוני שהישתלט על העולם והרג את כל מה שלא ניראה לו הפך את הדיג'ימונים לעבדים ויצר מיפלצת שהשמידה חלק גדול מהעולם הדיגיטלי אז יכל ליות שעם הדיג'יגורלים לא היו מיתערבים במה שקורה בעולם אז העולם לא היה נישאר חסוף ככה שמישו כמוהו יבאו וישטלת ויעשה טרור עוד יותר גדול ממה שהם עשו ככה שאולי היה עדיף שהם לא היו מיתערבים וזהו

יאנה י

New member
הם לא ממש אור הייתי אומרת איזון

לעיתים אחד היסודות (אור , אופל) גדל יותר מידי והאיזון מופר . לעיתים נידרש כוח חיצוני כדי לאזן. כניראה שקן נישלח לאזן במירקה של אור יתר והוא הגזים וזה הפך לאופל יתר. בערך.

lori4

New member
אולי כן ואולי לא

אבל את צריכה לראות את התמונה הגדולה, שליטי האופל (ככה קראו להם) היו איום לאיזון בין שני העולמות, האיזון שהוא בעצם המפתח לקיום העולם הדיג'יטלי שליטי האופל היו באמת מקור הרע מכל בחינה וכדאי לשמור על החיים הקיימים היה צורך להשמידם דוגמא: במשך כל שילטונם של שליטי האופל הכפר הראשוני היה הרוס, כלומר הדיג'ימונים לא יכלו להיווצר מחדש הם מנקודת מבט מסוימת אבדו לנצח. קן הוא סיפור אחר לגמרי כי במקור הוא לא שייך באמת לעונה השניה(לפי דעתי למרות שאני לא אומרת שהוא לא שייך אליה, כי הוא כן) כי היה לו דיג'יכלי ישן (כמו של טאי והאחרים) וגם היה לו סמל לא ביצה (סמל טוב הלב), השמדת אדוני האופל ואפוקלימון לא הביאה לעליתו של קן זה שני סיפורים שונים לחלוטין, קן האמין שהעולם הדיג'יטלי הוא משחק והממלכה הפרטית שלו ואילו אדוני האופל היו מודעים לכל נושא שני העולמות. בקיצור: אין שום קשר בין עליתו של קן לקייזר לבין נפילתם של אדוני האופל ואפוקלימון. וכמו-כן הדיג'יגורלים הם לא יכולים להיחשב לאופל כי הם מחזיקים בכוח האור, לא הסמל של קארי אלא ממש בכוח של אור בגלל זה הסמלים נצצו בעונה הראשונה ובגלל זה כאשר הדיג'ימונים גדלים תמיד יש את מרכיב האור. אני מקווה שהבנת קצת יותר על הקטע הזה, אם לא ידעת כבר על כל הדברים שאמרתי.

digiken

New member
אני חושבת שלורי עשתה כבר סדר...

וחוץ מזה, זה קטע פילוסופי... ועל דברים כאלו אפשר להתווכח הרבה... כי לכל אחד יש זווית ראיה שונה....

lori4

New member
רק החלק....

על הדיג'יגורלים יכול להיות פילוסופי לדעתי....

Goggle Girl

New member
מעניין... ניראה לי שהבנתי

אני אנסה ליראות את הבנתי דרך דוגמאות. בקשר לזה שיש גם חושך ואור וזה מושפע מהסביבה גם... לדוגמא קארי. אצלה האור חזק הרבה יותר מהחושך (או לפחות ככה הדעה הרווחת), ולמרות שיש חושך, בגלל שכולם מתייחסים אליה כמו אור, אז האור מתגבר, למרות שעדיין יש חושך. אבל לדוגמא בעונה השנייה כשהיא נמשכה לאוקיינוס האופל, הסביבה השפיעה והיא נמשכה לאופל... לפי דעתי זה מראה שלקארי יש יסוד אפל שהסביבה מדכאת כל הזמן והוא פשוט מנסה לפרוץ החוצה. היא ניסתה לתקן את עצמה, אבל לא יכלה כי החושך הפנימי שלה הוכיח להיות חזק מדי, וכשטיקיי הגיע, הסביבה עזרה לקארי 'לראות את האור' (שמישהו פשוט יירה בי) וקן, למרות שהוא היה עטוף באופל, בפנים הוא עדיין היה אותו אדם טוב ואדם-אור, ולמרות שהוא היה חשוך, אז כל הבנות אהבו והעריצו אותו כמו דבר טוב (שבעצם זה מה היכולת האטלית שלו והאינטליגנציה היו- טוב- פשוט המקור והסיבה לא היו). משהו כזה?

Digi Lista

New member
דיי מזכיר את התיאוריה של לילו...

התיאוריה במאמרים... אני עדיין לא מגיבה(לא חשוב כרגע למה),אבל קראתי את כול ההודעות כאן וכשאני אגיב צפו למגילה ארוככככהההההה
בינתיים תמשיכו לדון...אני עוקבת

Digi Lista

New member
תיקון קטן...

התיאוריה של לילו נמצאת במאמרים,התיאוריות ומה שנכתב כאן יהיו בקרוב במאמרים

יאקומו

New member
גם לי יש משהו להגיד,

לא תאוריה, אבל סתם משהו ששמתי לב אליו. אחרי שיאנה כתבה על הקטע של המשרוקית בפיק המשותף, שמתי לב למשהו. רוב הדמויות כל עונה (בעצם זה יכול להיות רק עונה אחד ושתיים, אלו היחידות שזה בעצם המשך...) שומרות על משהו אצלם: למשל- טי.קיי- בעונה הראשונה היה לו כובע (או מה שזה לא יהיה...) ובעונה השניה הוא החליף את זה לכובע טמבל. קארי- בעונה הראשונה הייתה תלויה לה משרוקית על הצוואר, בעונה השניה היא החליפה את זה למצלמה. אין לי ממש מה עוד לכתוב (את זה השוותי לפי הזכרון, ניסיתי עכשיו להשוות לפי תמונות, אבל מאחר ומחקתי את כולן, הלכתי לאתרים, ובדיוק עכשיו האינטרנט מחליט לפעול כמה שיותר לאט, ואין לי סבלנות...) מישהו מכיר עוד סימנים כמו שאמרתי פה?

Digi Lista

New member
זה נושא לדיון בפני עצמו(לדעתי)../images/Emo13.gif

יאקומו יקירתי(עד הרגע שאת רק מעיזה להסתכל על נערי המשקפת שלי
...),למה שלא תיפתחי הודעה חדשה שתפתח דיון בנושא הזה?...(*תוהה למה אנשים מהססים לאחרונה לפתוח הודעות חדשות*)

Digi Lista

New member
וולף גירל,קראת מה יאקומו כתבה?...

זה הדיון שהתכוונתי אליו-החפצים... נערי המשקפת למעט טקאטו שלי ולכן אין בכלל על מה לדון

lori4

New member
קראתי, קראתי

ולא התכוונתיל דיון על החפצים, התכוונתי שנערי המשקפת הם דיון בפני עצמם שזה מגיע לכול דבר. ומה מה רע בטאקאטו?

Digi Lista

New member
לא רע...

הוא פשוט לא נער משקפת כמו שאני אוהבת והענקתי אותו ללא תנאים להילה אחותי
הכול יכול להיות דיון,אבל אם רק אני איזום כאן זה יהיה מטריד...

למעלה