יש לי תאוריה.

יאנה י

New member
יש לי תאוריה.

אז ככה - ידוע לכולם שיש מאבק בין אור לאופל ושאין אנשים שהם לגמרי אור או אופל נכון? התאוריה מסבירה את זה. בכל ישות חיה יש תבנית אור - אןפל מסויימת שיש בא גם גרעין - האדם שבפנים ויש את המעטפת שהיא השפעת הסביבה . שני הגורמים האלו מקושרים בינהם. התבנית היא מאוד דינמית ומישתנה כל הזמן והיא מאוד זורמת.למרות שחילקתי אותה לשני חלקים הם מחוברים בינהם וכימעט אותו הדבר. אני לא יכולה להמשיך כי אמא שלי שולחת אותי למיטה וגם קשה לי ליכתוב אז אל תגיבו ביינתיים אני אסיים ואז תוכלו. לילה טוב גבירותי ורבותי
לילה טוב לכם .קחו את ה
ואם אתם מפחדים מ
קחו גם
ואל תישתו
או
.ואם אתם לא נירדמים אז בואו ל
. עזבו זה סתם גימיק וזיכרו עדיין לא להגיב
אז
טוב גבירותי ורבותי תישנו
טוב,ובואו מחר.

יאנה י

New member
המשך

אז ככה - ידוע לכולם שיש מאבק בין אור לאופל ושאין אנשים שהם לגמרי אור או אופל נכון? התאוריה מסבירה את זה. בכל ישות חיה יש תבנית אור - אןפל מסויימת שיש בא גם גרעין - האדם שבפנים ויש את המעטפת שהיא השפעת הסביבה . שני הגורמים האלו מקושרים בינהם. התבנית היא מאוד דינמית ומישתנה כל הזמן והיא מאוד זורמת.למרות שחילקתי אותה לשני חלקים הם מחוברים בינהם וכימעט אותו הדבר.האור והאופל בתבנית פועלים זה כנגד זה וביחד ולא יכולים להתערבב(אין אפור). התבנית מושפעת מהסביבה ומעצמה (התבנית מתקנת את עצמה)אבל במיקרים קיצוניים היא לא יכולה.במיקרים של זרעי אופל לדוגמא האופל עוטף את התבנית הפנימית אבל האדם מבפנים נישאר אותו האדם בלי לדעת על זה. במיקרים מסויימים האופל יכול לחלחל אל התבנית הפנימית.רוב הישוייות משדרות אור או אופל לסביבה אך לעיתים התגובה אליהם היא הפוכה ממה שמצפים. (אם אדם משדר אופל אז יש מי שדווקא יגיב באור)התאוריה הייתה יותר פשוטה אם לא היו קיימים מושגים כמו אור אפל או אופל מואר. הכוונה לאור או אופל שהשתנו מסיבה מסויימת והם לא ממש אופל או אור. לדוגמא אור יכול להשתנות לאור אפל ורק במצב בייניים זה אור יכול להשתנות לאופל וגם די מהר כי זה מצב לא יציב. זה לא מושלם ואני לא זוכרת מה שכחתי אז תגיבו.

lori4

New member
זה מעניין....

אבל אם הבנתי אותך נכון אז החיצוניות של האור/אופל משתנה בהתאמה עם מה שהסביבה משדרת? את לא ממש ברורה.(כאילו בלי להעליב,אני רק מעירה).

digiken

New member
למה מתייחסת התאוריה שלך?

כמו שלורי אמרה, היה קצת קשה להבין אותך...

יאנה י

New member
התאוריה מיתייחסת לאין לי מושג איך

להסביר, זה קשור למאזן האור אופל ולאיך שהדיג'יגורלים נילחמים באופל ואיך זה נעשה , זה הסבר מגושם אבל הכי טוב שלי.

digiken

New member
איך הגעת אליה?

את מתכוונת שהדיג'יגורלים הם האור והם נלחמים באופל... אבל הם יכולים להשתנות אם הם מגיעים למצב של אור אפל... כמו שמאט היה בעונה הראשונה שהוא הושפע מהעץ הזה... (?). או אם יש נבג של אופל שחודר אליך ומכסה את האישיות שלך בלי שתשים לב ובעצם גורם לך להשתנות ולהיות אפל(?)..... כמו שקרה לקן?

digiken

New member
:)

אז ההשפעה מבחוץ... היא כמו שהיה עם מאט, העץ ההוא (ד"א, איך קראו לו?) ועם קן, הנבג...

יאנה י

New member
לא תמיד. במיקרה של הרס גדול של

התבנית בעת השיקום (בד"כ ההרס גורם לשיגעון אבל לא תמיד)היא יכולה להתהפך.

lori4

New member
העץ הוא צ'רימון.....

אם ההשפעה היא מבחוץ, אז איך מאט וסורה נכנסו לכזה דיכאון בסוף העונה הראשונה, המערה והכול.... הרי הישות השחורה הזאת הייתה צריכה להימשך למשהו אפל בהם לא? (כן אני יודעת שסטיתי קצת מהנושא).

יאנה י

New member
זה יכול לבוא מבפנים

לעיתים האדם משדר לעצמו אפילו בלי לדעת - זה מיקרה מובהק של אור אפל.

lori4

New member
אבל יש כאן סתירה

בין מה שאמרת בתאוריה למה שאמרת עכשיו, רגש בא מתוך הבן-אדם.

lori4

New member
זה בסדר......

ומצאתי את התשובה (קראתי שוב את מה שכתבת)

למעלה