יש לי תאוריה על

black robe

New member
זה לא נאמר במפורש../images/Emo63.gif

אבל אפשר להסיק כמו שכבר הסקת (פיסה וכו'...), אבל מה שכן נאמר במפורש שהוא הכין, היה הכישוף שהוא עשה על מנת להשיב לעצמו גוף שיוכל לעמוד במסע. עמוד 593 ג"א: ...ולמרות היותו קוסם עלוב למדי, זנב-תולע הצליח למלא אחרי הוראותי, שהשיבו לי גוף גולמי וחלש מגופי המקורי, גוף שאותו אוכל ליישב בזמן ההמתנה למרכיבים החיוניים ללידה מחדש... כישוף או שניים שאני עצמי המצאתי... ומעט עזרה מנגיני היקרה שלי," - עיניו האדומות של וולדמורט הביטו בנחשית הממשיכה בהקפות - "שיקוי שהוכן מדמם של חדי-קרן ומארס נחשים שאותו סיפקה נגיני... ועד מהרה שבתי לצורה כמעט אנושית, והייתי חזק מספיק לעמוד במסע. ועכשיו כשאני חושבת עלזה: מאיפה הוא השיג דם של חדי-קרן
הוא לא שכן בינתיים בבית של אבא שלו? בהנגילטון הקטנה?

meital f

New member
אולי../images/Emo58.gif../images/Emo189.gif

אבל אני בטוחה ב-100 אחוז, שזה אח של סיריוס לאדעת למה אבל אני בטוחה

J Halliwell

New member
גם אני חשבתי על זה פעם ../images/Emo58.gif

זה אפילו הסתדר לי יפה כי זה יכול להיות: Rodolphus and Bellatrix אבל זה באמת לא מסתדר גם בגלל האופי שאנחנו מכירים של בלה והיא לא תעשה את זה אבל בעיקר כי לא הגיוני שיש מילת חיבור (כאות גדולה יש להוסיף, כי אות קטנה זה יהיה בסדר) בראשי תיבות...

E u r o s t a r

New member
גם עוד דבר שושל זאת../images/Emo58.gif

התרגום לעברית הוא ראב ולא רוב ככה שand נפסל

IceStone

New member
חחחחחח מה הקשר?!?!?!

מה ניראה לך שגילי בר הילל יודעת מה הסוף של השביעי?!?!? היא יודעת בידיוק כמו שאתה יודע! בוא נסכים שאף אחד לא גילה לה מזה ראב חחחחחח היא יודעת כמונו אל תהיו טיפשים אעלק יהיה "רוב" הרגת אותי עכשיו

בבא1

New member
פעם הבאה../images/Emo58.gif

לפני שאתה צועק על מישהו וצוחק עליו תבדוק אם אתה יודע משהו כי רולינג אמרה לכל המתרגמים מי זה רא"ב כדי שיוכלו לתרגם טוב. איך אתה חושב בגרסה הגרמית כתבו r.a.z וברומנית נראה לי r.a.s!!!

your avi

New member
../images/Emo196.gif ../images/Emo209.gif

רולינג סיפרה לכל את המתרגמים מי זה רא"ב. ופה, לא קוראים לאף אחד "טיפש".

למעלה