יש לי תאוריה על R.A.B אולי זה שם and שם של האדם הנוסף שבא איתו תגיבו בבקשה
1 100 אביתר New member 22/1/06 #1 יש לי תאוריה על ../images/Emo58.gif R.A.B אולי זה שם and שם של האדם הנוסף שבא איתו תגיבו בבקשה
1 100 אביתר New member 22/1/06 #3 שאלה../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif הטקס של דם בשר ועצם זה לא קסם שוולדמורט המציא אז כנראה שהיה בעבר עוד מישהו שהשתמש בהורקרוקסים אחד או יותר וחזר לחיים כמו וולדמורט לא?
שאלה../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif הטקס של דם בשר ועצם זה לא קסם שוולדמורט המציא אז כנראה שהיה בעבר עוד מישהו שהשתמש בהורקרוקסים אחד או יותר וחזר לחיים כמו וולדמורט לא?
L Looking4CoolName New member 22/1/06 #5 לא יודע... ../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif "ידעתי שכדי להצליח בזאת - השיקוי ששיקם אותי הלילה הוא פיסה של קסם אפל - אזדקק לשלושה מרכיבים..." אבל גם אם היה עוד מישהו שיש לו הורק', זה לא נראה שזה ישנה לעלילה...
לא יודע... ../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif "ידעתי שכדי להצליח בזאת - השיקוי ששיקם אותי הלילה הוא פיסה של קסם אפל - אזדקק לשלושה מרכיבים..." אבל גם אם היה עוד מישהו שיש לו הורק', זה לא נראה שזה ישנה לעלילה...
L Looking4CoolName New member 22/1/06 #6 טעות בציטוט... ../images/Emo163.gif../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif "השיקוי ששיקם אותי הלילה הוא פיסה עתיקה של קסם אפל..." זאת המילה שרציתי להדגיש, אני קצת לא מרוכז, סורי...
טעות בציטוט... ../images/Emo163.gif../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif "השיקוי ששיקם אותי הלילה הוא פיסה עתיקה של קסם אפל..." זאת המילה שרציתי להדגיש, אני קצת לא מרוכז, סורי...
L Looking4CoolName New member 22/1/06 #8 להיפך... ../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif עתיקה, מישהו כבר המציא אותה לפני וולדמורט. איך המילה "פיסה" בדיוק מוכיחה שוולדמורט המציא אותה לא ממש הבנתי..
להיפך... ../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif עתיקה, מישהו כבר המציא אותה לפני וולדמורט. איך המילה "פיסה" בדיוק מוכיחה שוולדמורט המציא אותה לא ממש הבנתי..
T ToryMaster New member 22/1/06 #18 פיסה, זה רק חלק זה בד"כ מעיד על זה שיש שם כמה חלקים מכמה דברים שונים.
L Looking4CoolName New member 22/1/06 #22 יפה... ../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif ואיך בדיוק זה מוכיח שוולדמורט המציא אותה זה הרי הויכוח, לא לא ממש הבנתי ת'צד שלך...
יפה... ../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif ואיך בדיוק זה מוכיח שוולדמורט המציא אותה זה הרי הויכוח, לא לא ממש הבנתי ת'צד שלך...
T ToryMaster New member 22/1/06 #24 זה דיון, לא ויכוח. אולי לא המציא לבדלבד, אבל אולי הוא עשה כמו רולינג ואסף הרבה חלקים מכישופים שונים כדי ליצור את זה מחדש...
זה דיון, לא ויכוח. אולי לא המציא לבדלבד, אבל אולי הוא עשה כמו רולינג ואסף הרבה חלקים מכישופים שונים כדי ליצור את זה מחדש...
L Looking4CoolName New member 23/1/06 #42 הגיוני, אבל לא אפשרי...../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif
ח חיוך של חן New member 22/1/06 #9 הבילבול זה מההתרגשות../images/Emo8.gif נו, של לפני החתונה.... כמה אייקונים חדשים, שאני לא מכירה - מתיע שו את כל זה
הבילבול זה מההתרגשות../images/Emo8.gif נו, של לפני החתונה.... כמה אייקונים חדשים, שאני לא מכירה - מתיע שו את כל זה
L Looking4CoolName New member 22/1/06 #10 ../images/Emo6.gif כן, אה... ../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif תרגמי את מילותייך... לא הבנתי...
../images/Emo6.gif כן, אה... ../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif תרגמי את מילותייך... לא הבנתי...
ח חיוך של חן New member 22/1/06 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חשבתי שלא הבנת את המושג להתרגש לפני החתונה... כמעט כתבתי לך שבקרוב תדע <נו, אז טעיתי, אז מה?! כתבתי ביד אחת >
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חשבתי שלא הבנת את המושג להתרגש לפני החתונה... כמעט כתבתי לך שבקרוב תדע <נו, אז טעיתי, אז מה?! כתבתי ביד אחת >
L Looking4CoolName New member 22/1/06 #16 ../images/Emo3.gif ../images/Emo89.gif../images/Emo203.gif היא חמודה..
ח חיוך של חן New member 22/1/06 #17 ממש לא../images/Emo11.gif מכוערת רוצה לקחת אותה? אני הולכת לישון בינתיים