יש לי שרשור

i v g y

New member
יש לי שרשור

אממ פעמים רבות אני רב אם דודה שלי בת 70 על מוזיקה ועל כל מיני דברים. כאילו היא לא מקבלת את מה שיש היום וחיה בשנות ה... אני חושב שצריך לנוע אם הזמן ולא להיתקע בפעם גם אצלכם ההורים הסבים כאלה? נגיד אמא שלי ואחותה הן דווקא מקבלות את המודרני ואוהבות מוזיקה וכל מיני דברים מה אתם חושבים? איך אתם תהיו?

AeroSlash

New member
טחחחח...

אני כבר עכשיו תקועה במוזיקה של 40 שנה אחרוה

AeroSlash

New member
אני כן...

מוזיקה של לפני 30 ו-20 שנה אני גם מקבלת :)) ואני לא יכולה להתחבר לכל החרטא שיש היום. אני פשוט לא מצליחה לראות את האיכות בשיריה של הבתולה הנצחית הלא היא בריטני, מדונה וכל דומיהם. שלא לדבר על טראנסים וכמובן, מזרחית..

Janem

New member
ומה עם הרוק והמטאל של היום?

בריטני זה כבר 6 שנים אחורה. מדונה הייתה גם לפני 20 שנה :) מזרחית הייתה עוד משנות ה60, וטראנסים זה כבר מלפני 15 שנה... דווקא יוצאים מדי פעם שירים טובים לאמנים חדשים אבל מחוסר פרסום ומהדרדרות של MTV לא שומעים עליהם.

Janem

New member
VH1 ברובו דברים ישנים...

MTV התמסחר אבל יש לו ערוצי בת: MTV2-שזה רוק, MTVBASE-שזאת מוזיקה שחורה וכו'... אותם אני יותר רואה.

AeroSlash

New member
גם..

באמת שניסיתי, כל מיני נייטוויש וכאלה, שהם פחות או יותר עכשויים, ואני פשוט לא מתחברת לא לרוק עכשוי ובטח ובטח שלא למטאל עכשווי.

i v g y

New member
למה ולא היתה מוזיקה חרטא לפני 20

שנה? יש תוכנית אחת על שירים של פעם ואתה מקשיב למילים והן חרטא אבל כולם אוהבים וכן יש גם היום דברים מעולים וחכמים ולמילים של מדונה יש משמעות לא להכל אבל יש מזרחית וטראנסים אני גם לא אוהב

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אני שם כסף שאני היחיד שאוהב כאן מוזיקה מזרחית... ולא רק אייל גולן וכל הקלילים... לא מזמן שמעתי דיסק של איציק קאנא, שהוא זמר חתונות כורדי, ויש כמה שירים שאהבתי גם משם. חח...

i v g y

New member
אני בטוח שיש מזרחית טובה

רק מה שאני מכיר עולה לי על העצבים ולא בגלל הסלולים וזה אלה המילים פשוט מפגרות כאילו עושים תחרות של הטקסט הכי מפגר כמו בכל דבר אני בטוח שיש את השירים היפים

AeroSlash

New member
לא אמרתי שלא היה חרטא...

אני מדברת על השרים הכן טובים של פעם.. למה לי להקשיב לחרטא?

למעלה