יש לי שרשור

היא מתנהגת לא לגילה אבל היא לא זונה

ולא טיפשה.. יש לה מוזיקה טוב.. אני לא אוהבת את כל מה שהיא שרה אבל בכללי יש לה מוזיקה ממש טובה לא סתם היא שורדת 20 שנה אם לא יותר עם הקריירה שלה!

מותר לה הכל ואפילו יותר מזה

היי! לא לדבר ככה.

תשמע היא 47 ויש סיבה להצלחה שלה עד היום!כבר 25 שנה. אז תגיד שהיא לא לטעמך אבל אל תתנהג כמו ילד קטן.

suesskind

New member
אבל באלבום ארוטיקה

היא הצטלמה בעירום וכו, ממש זנזונת. זו תת תרבות, אני מצטער. אני שומע רק באך, היידן, ואגנר, ברהמס, שופין ועוד.

אני מתה להראות ככה בגיל 47.

ואני בטוחה שכולם יוותרו לה על זה...
מדונה הייתה ככה ומאז ותמיד. היא סמל סקס (
). ואני אחת שלא אוהבת "בנות אמ טי וי" שכל מה שיש להן זה השיער הבלונדיני והגוף הרזה אבל מדונה לא כזאת. בנסוף למה שהיא, היא כזאת וזה בונוס

היא ניראת מצויין אבל זה לא יפה

שאישה בת 47 רוקדת בבגד גוף על הבמה=\ מה גם אם בגיל 60 היא תתלבש ככה תגידי שזה בסדר??? כאלו בהחלט מותר לה זה זכותה ,גם זכותה לרקוד ערומה על הבמה אבל זה לא ניראה טוב..

יש לה ילדים גם...

לי למשל לא היה נעים אם הייתי רואה את אימא שלי רוקדת לא בלבוש מלא על על הבמה.. ולא משנה עד כמה היא כוסית

שהילדים שלה יתגברו..

היא גם בת אדם והילדים שלה צריכים להבין שגם היא מקיימת יחסי מין וגם היא הייתה מסוממת והצטלמה לפלייבוי

סתם נו...

שאר המשפט נכתב בציניות אבל סוניה אמרה שהיא צריכה להפסיק לעשות את זה בגלל שעכשיו יש לה ילדים אז מה שיש לי להגיב לה זה פחות או יותר דומה לעקרון של המשפט:"ילדים צריכים להתרגל לעובדה שגם ההורים שלהם עשו סקס פעם". אז יש לי חדשות לילדים של מדונה: גם היא הייתה פעם צעירה וכוסית ועשתה שטויות כמו כל אחד...

Janem

New member
ווע... האכלת אותי סרטים

על ההורים שלי עכשיו :SSSSSSSSSSSSS :////////////

למעלה