יש לי שעלה מה זה מאגיה אפורה?אם יש כזה דבר?
R RainBird New member 27/7/06 #1 מאגיה אפורה- לא קיימת. זה מושג שמלמדים את המתחילים- מאגיה שאינה מצד אחד "אור ואהבה" אבל מצד שני שלא פוגעת באף אחד. כישופי כסף למשל.
מאגיה אפורה- לא קיימת. זה מושג שמלמדים את המתחילים- מאגיה שאינה מצד אחד "אור ואהבה" אבל מצד שני שלא פוגעת באף אחד. כישופי כסף למשל.
1 1killerb New member 27/7/06 #4 חחחחחחחח נחמד תגיד אתה יכול לאמליץ לי על אתרים שאני יוחל לילמוד על מגיא שחורה ולבנה
E ebony New member 27/7/06 #5 יכול? אתה? נעלבתי עכשיו אני לא ניראית כמו גבר ואין דבר כזה מאגיה שחורה ולבנה המאגיה היא הכל מהכל זה כמו שאין טוב ורע יש הכל מהכל אבוני (אני בחורה בפעם האחרונה שבדקתי לפחות)
יכול? אתה? נעלבתי עכשיו אני לא ניראית כמו גבר ואין דבר כזה מאגיה שחורה ולבנה המאגיה היא הכל מהכל זה כמו שאין טוב ורע יש הכל מהכל אבוני (אני בחורה בפעם האחרונה שבדקתי לפחות)
N neophile New member 30/7/06 #6 זה לא רלוונטי קודם כל תלמד את הbasics ממליץ לך להכנס לפורום מג'יק , אתה יכול לדפדף בהודעות ישנות ולמצוא שם רבים כמוך שהיו בתחילת דרכם ואת ההמלצות שלהם ושל חברי הפורום. כמובן שלפני שאתה מפרסם שם הודעה תטרח לקרוא את תוכן האתר עצמו www.magick.co.il
זה לא רלוונטי קודם כל תלמד את הbasics ממליץ לך להכנס לפורום מג'יק , אתה יכול לדפדף בהודעות ישנות ולמצוא שם רבים כמוך שהיו בתחילת דרכם ואת ההמלצות שלהם ושל חברי הפורום. כמובן שלפני שאתה מפרסם שם הודעה תטרח לקרוא את תוכן האתר עצמו www.magick.co.il