המממ.... לימוד לבד...
העיקרון הוא לנסות ללמוד כמה שיותר, גם אם זה לא בצורה ישירה לימוד על איך לתעל אנרגיה כזאת או אחרת... אני מציע לך לעשות כמה דברים: * לעשות חיפוש באינטרנט למילות מפתח שמעניינות אותך: שימוש באנרגיה, כישוף, מישורים, חלימה, מסעות אסטרליים, מאגיה וכו´ - אח"כ פשוט לשבת ולקרוא - אני חושב שאנשי הפורום ישמחו לתת לך קישורים לאתרים מומלצים, ובנוסף ישמחו לעזור לך לסנן מידע מזיק וחובבני. כמובן, כמובן, רצוי לקרוא את מאמרי הפורום גם כתוספת. * קפצי לספרייה עירונית, סרקי את אזור הפילוסופיה-עידן חדש-מיתולוגיה (לכל ספרייה יש אזור שכזה), עייני בספרים מסויימים, ראי אם יש איזשהו ספר שמושך אותך - קראי מה שאת מרגישה לנכון - זכרי! ידע הוא כוח. נקודה חשובה נוספת לציון כאן, ישנם הרבה ספרים למתחילים, רובם מצויינים ונותנים סקירה בסיסית על שימוש באנרגיות ומקורות ידע... אני אולי בימים הקרובים אעבור בספרייה ואנסה למצוא איזה ספר שתלמיד שלי פעם התחיל איתו - הספר היה מצויין מבחינתי, אם אמצא ארשום לך את שמו. נוסף כמובן, יש את המקשוף - אם כי אני לא התלהבתי ממנו יותר מדי (כספר למתחילים הייתי נותן לו ציון המממ.... 70 במקרה הטוב) , רבים מבאי הפורום סבורים שהוא מהווה התחלה טובה. * השתתפי בדיונים בפורום זה, הרבה פעמים יכולים הם לעזור לך לחשוב על דברים מסויימים או להבין דברים מסויימים. * התקדמי בקצב שאת רואה לנכון, אני ממליץ אבל לנסות ולנהוג באמצעי זהירות בסיסיים לפני עשיית דברים (אבל זאת רק הגישה שלי, ואת יכולה לא להסכים איתה) הממ... יש עוד נקודות מן הסתם שלא חשבתי עליהן, אתם מוזמנים להוסיף...