יש לי שלאה....

ramatamatam

New member
יש לי שלאה....

יש את הבן אדם הזה...משהו....שממש שונא אותי ועשה לי ממש הרבה דברים רעים....האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר לו?? ומצד שני....האם זה נכון שאפשר לגרום למשהי להתאהב בי? אם כן מעניין אותי לדעת איך... תודה

Black Angel2002

New member
תראי,

דבר ראשון את צריכה להגיד בידיוק למה את מתכוונת כשאת אומרת "עושה לי דברים רעים"... זה יכול להתפרש בדרך אחרת אצל כל אחד... ואם את רוצה לעשות משהו נגד זה, כמו כישוף שחור... אז זה ממש לא מומלץ! בעתם בכלל לא מומלץ... דבר ראשון זה כישוף שחור... וזה כוח רע ודבר שני , תלוי בכוח הכישוף, הוא חוזר אליך עד פי 3... אז שקלי מעשים.. ובטח שיש כישוף לאהבה... כנסי לאתר הזה

אוי ואבוי!

האם האתר הזה יכול להיות יותר מטומטם?! "מאגיה לבנה" ו"מאגיה שחורה"?! ועוד הם די מערבבים שם בין המאגיות, אחרי שהם טורחים לקטלג אותן בברוטליות... לפותחת השרשור: נכון יהיה לך כיף אם תלכי ברחוב באמצע הלילה ופתאום גבר יקפוץ עלייך ויאנוס אותך? מה, לא יהיה לך כיף?! אז לידיעתך: כישוף הגורם לאדם לאהוב אותך בניגוד לרצונו ובחירתו הטבעיים הוא אונס, בדיוק כמו אונס פיזי. על מצפונך.

וויקהההההה!!!!! ../images/Emo153.gif

אתה רואה איזה שטויות אתה מכניס לאנשים לראש?!

אהההההההההה!!!!

אתם מוכנים להפסיק לתת לכל אחד שנכנס לכאן ורוצה להפוך את המורה שלו לקרפדה, את אחותו לחזיר-ים ולגרום לדנה מהכיתה המקבילה להתאהב בו קישורים לאתרים שיש בהם "כישופים"... מה קרה ללמוד את הבסיס? להבין מה זה אנרגיה, לדעת איך משתמשים בה, ללמוד כיצד אפשר להגן על עצמך וכישוף אחראי - רק אחרי זה לעבור לכישופים כאלו ואחרים... באמת אנשים, חוסר אחריות משווע... מצטער שאני מטיף מוסר, אבל זה כבר באמת צורם...

Josie

New member
אז

אולי תגיד לי איפה אפשר ללמוד את הדברים האלה? אני אשמח

המממ.... לימוד לבד...

העיקרון הוא לנסות ללמוד כמה שיותר, גם אם זה לא בצורה ישירה לימוד על איך לתעל אנרגיה כזאת או אחרת... אני מציע לך לעשות כמה דברים: * לעשות חיפוש באינטרנט למילות מפתח שמעניינות אותך: שימוש באנרגיה, כישוף, מישורים, חלימה, מסעות אסטרליים, מאגיה וכו´ - אח"כ פשוט לשבת ולקרוא - אני חושב שאנשי הפורום ישמחו לתת לך קישורים לאתרים מומלצים, ובנוסף ישמחו לעזור לך לסנן מידע מזיק וחובבני. כמובן, כמובן, רצוי לקרוא את מאמרי הפורום גם כתוספת. * קפצי לספרייה עירונית, סרקי את אזור הפילוסופיה-עידן חדש-מיתולוגיה (לכל ספרייה יש אזור שכזה), עייני בספרים מסויימים, ראי אם יש איזשהו ספר שמושך אותך - קראי מה שאת מרגישה לנכון - זכרי! ידע הוא כוח. נקודה חשובה נוספת לציון כאן, ישנם הרבה ספרים למתחילים, רובם מצויינים ונותנים סקירה בסיסית על שימוש באנרגיות ומקורות ידע... אני אולי בימים הקרובים אעבור בספרייה ואנסה למצוא איזה ספר שתלמיד שלי פעם התחיל איתו - הספר היה מצויין מבחינתי, אם אמצא ארשום לך את שמו. נוסף כמובן, יש את המקשוף - אם כי אני לא התלהבתי ממנו יותר מדי (כספר למתחילים הייתי נותן לו ציון המממ.... 70 במקרה הטוב) , רבים מבאי הפורום סבורים שהוא מהווה התחלה טובה. * השתתפי בדיונים בפורום זה, הרבה פעמים יכולים הם לעזור לך לחשוב על דברים מסויימים או להבין דברים מסויימים. * התקדמי בקצב שאת רואה לנכון, אני ממליץ אבל לנסות ולנהוג באמצעי זהירות בסיסיים לפני עשיית דברים (אבל זאת רק הגישה שלי, ואת יכולה לא להסכים איתה) הממ... יש עוד נקודות מן הסתם שלא חשבתי עליהן, אתם מוזמנים להוסיף...

Josie

New member
תודה :)

אבל בקשר להשתתפות בדיונים... אני בדיוק מומחית בנושא, למעשה אני לא יודעת כמעט כלום, ואני לא רוצה שיתנפלו עליי כמו שראיתי שעושים פה לאחרים, אז... אני אוותר, תודה. (למרות שיש פה אנשים נחמדים ביותר:))

FireDragon

New member
על תדאגי....

על תדאגי!!! כל עוד לא תשאלי שאלות שכבר שאלו פה מאה פעמים בעבר, יענו לך תשובות לפחות מספקות... אלה שהתנפלו עליהם היו אלה ששאלו שאלות שכברענו עילהם 5000 פעם... פשוט נמאס לאנשים לענות על אותה שאלה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם... תבדקי בארכיון, אם לא שאלו את השאלה, תשאלי אותה, אם שאלו אותה, ענו עליה אבל את רוצה תשובה יותר יסודית, תשאלי ותפני לתשובה שאת רוצה... אם שאלו והתשובה מספקת..על תשאלי..הרי כבר קיבלת תשובה בארכיון...

Josie

New member
אז

עכשיו אני אמורה לקרוא את 6 עמודי הפורום+ארכיון בשביל שלא תחזרו על כמה מלים? אז אני כבר מוותרת, תודה... (אני בטטה מלידה) ודרך אגב, אני גם ככה קוראת את ההודעות פה (חוץ מהדיון על המיתולוגיה...), וגם את המאמרים, ומנסה לקלוט מהם כמה שיותר מידע... אבל זה די קשה, כי כולם פה מבינים על מה כולם מדברים, ולכן אין צורך בהסברים... ובגלל זה אני רוצה לשאול שאלות, כי אני לא הכי מבינה... וזייהו...

FireDragon

New member
חחח....

לא התכוונתי שתקראי את כל הארכיון....הוא ענק! רק תדפדפי במספר עמודים.... או לפחות בעמוד הנוכחי ובזה שליפניו כדי לבדוק שאם השאלה נשאלה כבר לפחות היא לא נשאלה בזמן האחרון... חוץ מזה... כמו שנראה לי שאמרתי כבר... אני גם בשלבי חיפוש וכך גם כל האחרים... אי אפשר לדעת הכל... ואני בטוח שאפילו "הנווד" האגדי (ציניות) יכול ללמוד אפילו ממך... חוץ מזה, את מה שאני למדתי למדתי מפה... תשארי פה... תשתלבי, תתערבי, תביעי את דעותייך ואל (!!!) תחשבי שכל מה שכותבים כן הוא נכון... תסתכלי באותו אופן על כל הדיון ואז תחליטי בעד איזה צד את... מי את חושבת שצודק... אלא אם כן זה לא ויכוח אלא דיון ואז את יכולה פשוט להגיד את דעתך בנושא.. חוץ מזה...לפי ההתרשמות הראשונית שלי ממך, את מישהי שבאמת רוצה ללמוד... ואת תצליחי... ברוך הבא ובהצלחה...

Josie

New member
תודה רבה :)

אני כבר כמה זמן קוראת את הפורום שלכם, ולכן אין צורך שאני אחזור כמה דפים אחורה... אני באמת מעוניינת ללמוד, אבל לפני שאני אתחיל להביע דעותי בדיונים וויכוחים, נראה לי שקודם אני אקרא ספרים בנושא, אתרים וכו´. כדי למנוע ויכוח נוסף על השאלות שנשאלות פה, אני אלך עכשיו לבדוק אם במאמרים רשומים ספרים שיכולים לעזור לי, אבל אם לא, יש לכם המלצות לספרים שיכולים לעזור לי? בתודה מראש, אורית.

Zillah

New member
את יכולה...

מצד שני האם באמת כדאי לך לבזבז כוחות על כישוף מהסוג הזה שללא ספק יחזור להצליף בך מאוחר יותר את מוזמנת אבל לדעתי יש דרכים הרבה יותר מוצלחות להחזיר לו ולא דוקא כישוף בנוגעה לכישוף אהבה את באמת רוצה שמישהוא יוהב אותך מתוך הכרח בצורה לא טבעית נגד רצונו כפי שהוזכר לפני אכן אין בזה הרבה הבדלים מעונס אני לא אומר עוד מילה אבל נסי להקשיב למצפון שלך האם הוא באמת מאפשר לך לעשות דברים שכאלה?

korinalir

New member
תראי

כעיקרון את יכולה השאלה היא אם מדובר בנקמה כי אז כל העוקץ של הנקמה זה שהננקם ידע שאת זאת שגורמת לו את הסבל. אם הוא לא מאמין בכישוף\לא יודע שאת עוסקת בכישוף כל הנקמה נהרסת לדעתי אפילו אם תגרמי לו יופי של כאב\צרות הוא פשוט לא ידע שזאת את והסיפוק שלך מהעניין לא יהיה שלם. לכן אני ממליצה במקום להתעסק עם כישופי נקמה פשוט לתת לבן אדם אגרוף לפנים

או... אני בעד!

לא בעד אגרוף לפרצוף, אבל בעד נקמה טובה ומוכרת כמו הפצת שמועות זדוניות וכאלה... זה הרבה יותר מספק מכישוף ובטח שיותר הוגן.

L e s t a t

New member
האמת שכשפים הם דרך מעולה

זה לא שהוא ידע מאיפה זה בא לו, זה שהוא לא ידע מאיפה זה בא לו שיעשה את האפקט. וממתי אמונה קשורה לזה? "הרגש החזק ביותר של האדם הוא הפחד. הפחד החזק ביותר של האדם הוא מן הלא ידוע" - ה. פ. לווקראפט.

למה לעזאזל לבזבז ....

אנרגיה אל איזשהו וויכוח נעורים טיפשי שגם ככה עם הזמן יתפוגג מעצמו?

L e s t a t

New member
אם אני אתן לך סטירה...

אתה תחבק אותי? אתה תאהב אותי? אתה תחייך אליי ותפנה אליי את הלחי השנייה כמו ישו קטן?

למעלה