יש לי שאלה

guyco3

New member
יש לי שאלה

שלום לכולם אני גיא משבט משואות ועוד לא הסבירו לנו ממש מה פעילים עושים אז מישהוא יכול בבקשה להסביר לי בבקשה?

yaeltyl

New member
אממ..מנסה לענות

כעקרון זה משתנה משבט לשבט, תנסה לברר איך זה בשבט שלך. לפעמים מתחזקים יותר את השבט לפעמים יותר באיזור של הספריית הדרכה וכאלה.. כמו שאמרתי-תברר איך אצלך

לפי מה שאני יודעת:

הפעילים מחולקים לוועדות בשבט וכל וועדה אחראית על משהו. לדוגמא: וועדת קהילה, וועדת צופיות.. אתה פשוט צריך לברר אילו וועדות יש לך בשבט.

s h a r o n 7

New member
תכלס מתחזקים ת'שבט../images/Emo126.gif

אצלינו הפעילים מחולקים לצוותים - צוות מחסן, צוות קיוסק, צוות תחזוקה, צוות מעורבות חניכים וכו'... ברור שיש גם את הפל"מים (פעילים לא מועילים) חחחח אבל תכלס הפעילים מתחזקים ת'שבטטט

ונטורי

New member
תפקיד של הפעילים אצלנו (שבט יהודה)

אצלנו אמנם השנה הפעילים לא הכי עשו עבודה באמת חוץ ממחסן אבל זה הולך ככה הפעילים מחולקים לצוות (צופיות,מחסן,קיוסק,טיפוח שבט,קהילה וכו'..) ולכל צוות יש ראש צוות שיחד בוחרים את מהלך העבודה ומגדירים את התקפיד.. בכל מקרה אם אתה רוצה לדעת איך מתפקדת אחת ועדות ומה היא עושה אתה יכול לפנות אליי במסר או גם פה.. ולדעתי הכי שווה זה צוות צופיות \מחסן.

Loony Moony

New member
אצלנו ../images/Emo3.gif

הפעילים המועילים אחראים על כל מיני דברים- *אחראי חדרים- מערכת, מחסן, תחזוקה, צופיות, חוגים, הדרכה, הרשמה, מרכז *אחראי פעילים- אחראים על הפעילים כולם וגם על חדר שכב"ג *אחראי מזנון+מזנונאים *אחראי התנדבות *מלווים של טיולים לא זוכרת מה עוד

gorck

New member
טוב...ההתמחות שלי- צוותי פעילים...

כן כן, כאחד ששנה שעברה היה חלק מצוות פעילים כחבר ועדת מזכירות, השנה כמחסנאי בהמשך כחבר שכבה (חסר תפקיד) ואז יו"ר פני-שבט אני יכול לומר לך שכמעט הכל! החל מתפקוד שוטף של ועדות במהלך השנה (מחסן-ציוד, פנ"ש-חזות,מזכירות-הרשמות,קהילה-קשרי חוץ וכדו') וזה ממשיך דרך תהליך שכל יו"ר מעביר לועדה שלו, ועד לדברים שצוות פעילים בוחר לקחת על עצמו כמו מסורת "הצפי'ליה" - תחנות אתגר שהצפילים (צופים פעילים) מעבירים לחניכי ד'-ו' בטיול פסח שבטי.... באמת שכמעט הכל! כמו כן, לסמינרים וכאלה, יותר נוח להוציא פעילים ולא צוותי הדרכה שלא יפול על פעולה (למרות שאני לא אוהב גם את זה אבל בקטנה...)

talbebchuk

New member
אתה חמשוש ממשואות?

יש מצב היית איתי באחווה של גיחה ח'? אממ זה היה מוגלי נראה לי, או מלך האריות.. משהו בסגנון...

z e l i g

New member
ידעתי שכותבים סקא!

ואז שכתבתי את זה במחשב זה נראה לא נכון אז אילתרתי משו.. קיצר תביאו איי סי שלו או משו הייתי איתו באחווה בקורס מסכם

ענבל317

New member
חחחח איזה ישן...קורס מסכם 2004 חחחח

לאדעת איןלי אבל אם זה ממש חשוב אני אחפש ממישהו חח

למעלה