יש לי שאלה?

orguy

New member
יש לי שאלה?

נניח שאני יודע איפה שלמה ארצי גר. האם כדאי לי ללכת אליו הביתה? נמקו? מה אתם חושבים שהוא יעשה? איך הוא יגיב? סליחה עם אני נשמע כמו המורה לתנ"ך!!!

שיר3

New member
אני אומרת שלא

הנימוק : למרות שהוא שלמה ארצי והוא אישיות שכולם אוהבים. אבל הוא צריך גם פרטיות לעשות דברים שהוא רוצה בתור בנאדם רגיל. תאר לך שהיית אישיות מפורסמת ויתחילו לבוא אלייך אנשים איך היית מרגיש אם לא היתה לך פרטיות מילא אם היית שואל אם היית יכול דרך מישהו אבל סתם ככה לבוא זה ממש לא יפה

אני מסכימה עם שיר (גם עם עצמי)

לא נראה לי שאני אפילו אגש אליו ברחוב (לא נראה לי שאני אוכל לגשת בלי לבתעלף קודם אבל לא משנה). שיר

שייני

New member
לדעתי

נכון ששלמה הוא משהו.......זאת לא בעיה כ"כ גדולה להודות...אבל כמו ששתי השיריות אמרו הוא בן-אדם כמו כולנו וכמו שיש רופאים וספרים ומורים ודייגים וכו וכו וכו אז הוא זמר (ענק אומנם אבל זמר) ויש לו את הזכות לפרטיות כמו כולנו...בגלל זה אני חושבת שאם תלך אליו הביתה זה יפגע לו בפרטיות (כי כמו שאתה יודע איפה הוא גר עוד הרבה אנשים יודעים ואני בטוחה שהוא לא אוהב את זה) דרך אגב הוא אמר בתכנית לא מזמן על אהבתיהם ... שאחרי הופעות הוא זקוק לשקט שלו, בלי מעריצים ורעש ושהוא לא אוהב את כל הקטע של האובססיה של המעריצים...אז ההמלצה שלי בקיצור היא לא אבל ההחלטה כמובן נתונה בידיך......!

למעלה