יש לי שאלה!

capuchino

New member
יש לי שאלה!

שלום, קוראים לי קפוצ´ינו (שם בדוי) ואני לא מתכוונת למסור יותר מדי פרטים כי אני לא חושבת שזה חיוני. שם הפורום עניין אותי מפני שאני טיפוס שאוהב דברים כאלה, אבל אני לא חושבת שבאמת יש שיקוי שיכול לשמר את הנעורים. תהליך ההתבגרות\ הזדקנות הוא תהליך שאי אפשר לעזור בעזרת תפוחים, ותאמיו לי שאם כן, אז היו מגלים את זה וסבתא וסבא שלכם היו נשארים בני 15. ואני בטוחה שלא הייתם רוצים שזה יקרה ,נכון? יש כל מיני תהליכים טבעיים שאני לא חושבת ששום שיקוי או לחש מיסתורי יכול לשנות, וגם אם כן, יש דברים שבאים מהטבע, דברים שצריכים לקרות רק שהם קורים וכו. זאת הדעה שלי ואני לא מבקשת שכולם יחשו כמוני כי זה יפה שיש גיוון. המשך שבת מהנה בפרט, ושבוע מהנה בכלל, קפוצ´ינו.

The Wraith

New member
יש לי תשובה!

"שלום, קוראים לי קפוצ´ינו (שם בדוי) ואני לא מתכוונת למסור יותר מדי פרטים כי אני לא חושבת שזה חיוני." את באה להכתיב לי מה לעשות ואיך לחיות ואת לא חושבת שזה "חיוני" שאדע לפחות מי האדם שרוצה לשנות את חיי? "אני לא חושבת שבאמת יש שיקוי שיכול לשמר את הנעורים. תהליך ההתבגרות\ הזדקנות הוא תהליך שאי אפשר לעזור בעזרת תפוחים, ותאמיו לי שאם כן, אז היו מגלים את זה וסבתא וסבא שלכם היו נשארים בני 15" טעות מס. 1 - התעלמות מרדיפת המכשפות. שמעת פעם על האינקוויזיציה? על ציד המכשפות? על כל זה? הדת הנוצרית (והיהודית) אוסרות מעשי כישוף, לכן, סבא וסבתא אם ישמעו את המילה כישוף יבהלו או ינסו לצוד את הדובר, כי את סבא וסבתא חינכו לדעת שמכשפות = עובדות שטן רעות ומרושעות. "ואני בטוחה שלא הייתם רוצים שזה יקרה ,נכון?" אין לי בעיה להישאר צעיר לנצח, אבל כשאני חושב על מה שיעשו לכוכב הזה, אני לא בטוח שזה יהיה כיף כמו עכשיו, למשל. "יש כל מיני תהליכים טבעיים שאני לא חושבת ששום שיקוי או לחש מיסתורי יכול לשנות, וגם אם כן, יש דברים שבאים מהטבע, דברים שצריכים לקרות רק שהם קורים וכו" את הטפה הזו כבר שמעתי, לפעמים לא מוצא חן בעיני משהו בסביבה שלי או בעצמי, בעזרת מאגיה אני משנה אותו לאיך שאני רוצה שיהיה. "זאת הדעה שלי ואני לא מבקשת שכולם יחשו כמוני כי זה יפה שיש גיוון" אם ככה, למה כתבת את ההודעה הזו? לסיכום - את לא מאמינה בכישוף? טוב, אז יש לך בעיה, אבל זו הבעיה שלך, לא שלי ולא של אף אחד אחר, גם אם הדיעה שלך היא שאין הכישוף ברמת הקיום - זו הדיעה שלך, אני לא רואה צורך להטיף כאן.

Justin Angel

New member
איזה מתוק...

*ג´סטין מוריד את הסיגר הקובני וצובט לטל את הלחיים* פשוט מתוק שהוא מנסה להראות איזה גבר חזק וחכם הוא. *ג´סטין מפרע לטל את השיער* הנה ניקל, לך תקנה לעצמך משהו נחמד. בתור התחלה אני מציע שתהיה יותר נחמד לאנשים ,זה יעשה פלאות ללחץ הדם שלך. טל, כל מה שהאיש עשה זה להוקיע מטורף שחושב שבעזרת תפוחים היא ישאר צעיר לנצח. אומנם הוא יהיה בריא יותר ("an apple a day keeps the doctor away") אבל הוא ימות בדיוק כמו כל שאר בני-האדם. אי די בטוח שהוא רשם את ההודעה הזאת כי זה פורום, ובפורום מביעים דעות. גם אם הם לא משנות כלום. כמו שמישהו פעם אמר "האמת נגד העולם". וכל מה שהוא אמר זה שהוא לא חושב שתפוחים ישאירו לנצח את רון צעיר, מה שאני נוטה מאוד להסכים.

The Wraith

New member
איזה פשוש...

*טל יורק את הסיגר* אני לא מעשן, תודה. *טל אוסף את השיער שלו* אתה יודע מה זה השיער שלי? ארוך! אם אתה פורע אותו, זה סיוט! *למרות זאת, טל לוקח את הניקל* תודה, ג´סטמן ג´סטמן! ג´סטמן! נה נה נה נה נה נה נה ג´סטמן! ג´סטמן! ........

Justin Angel

New member
מטורף...

הסיגר הקובני אצלי... הנה עוד אחד... *ג´סטין מפרע לטל את השיער שוב בתמורה לניקל כסף נוצץ ויפה*

The Wraith

New member
נעלבתי...

אתה משלם לי כדי שתוכל לפרוע את השיער שלי??? I Feel So Cheap... המחיר עלה לדולר שלם... *טל אוסף שוב את השיער שלו ולובש קסדה*

Justin Angel

New member
תראה

רון מטורף שרוצה לחיות לנצח. אבל בסוף היום מי לא רוצה לחיות לנצח? זאת הדרך של רון לנסות להתדבר על המוות והזדקנות שהוא חווה מספר פעמים (ואפילו אחת בתוך גוף של אישה - מדיאה) ,וכשהוא יראה ששום דבר לא מצליח הוא יפסיק וילמד לשבת ופשוט להריח את הפרחים ,ולא לנסות לחלוט אותם. עד אז, ילדים וילדות, תשמרו מאוד קרוב אליכם את כל הפרחים אליכם.

kosh

New member
did you know

Lyta had a little Vorlon. Her skin was pale as snow. kosh wea are gray

למעלה