יש לי שאלה

יש לי שאלה

מצטער על זיוני השכל אבל אנשים מטרידים אותי יותר מדי .. צבע העיניים שלי מתחלף באופן אקראי זה אומר משו ? פעם הוא ירוק פעם חום פעם דבש פעם כחול.. הגמד

meital97

New member
דיייייי!!!!!!!!!!!

אנשים, תעשו לי טובה ותצאו מכל הקטע הזה של שינוי צבע עיניים! זה לא הקטע במאגיה וכבר חודש שמדסקסים פה על שינוי צבע עיניים... כבר קשה להסתפק במה שנתן הטבע??? וכתשובה לשאלה שלך...: אז לא, זה לא אומר כלום, גם צבע העניים שלי משתנה (לכחול) במצבים מסויימים, בין אם אני רוצה או לא! מיטל

vergan

New member
זה יכול להעיד

על שינוי דרסטי במצב הרוח או שינוי במצב הרוח בכלל נראה לי שזה גם קןרה לflame

Zipadidoda

New member
זה קורה ל

אמא שלי. זה תלוי במה שהיא לובשת (ככה היא אומרת). כעיקרון יש לה עיניים ירוקות אבל כשהיא לובשת חולצה בהירה הן נהפכות כחולות (או ירוק בהיר) וכשהיא לובשת חולצה כהה העיניים נהפכות כהות (חום, ירוק כהה)

זה אומר שיש לך עיניים ממש מגניבות

Justin Angel

New member
בהחלט...

זה בסדר אם אני אעקור אותם ואשים על שרשרת מסביב לצוואר? או שהם יפסיקו אז לשנות צבע?

vergan

New member
זה לא יעבוד לך

דבר ראשון אם הם לא יהיו בתוך איזשהו נוזל משמר (או כישוף לשימור אם יש כזה) אז הם יירקבו ודבר שני למרות שלשרשרת יש נשמה והכל הם לא מחוברים אליה באופן שכזה (אלה עם כן תעשה כישוף שהם ייתאחדו או משהו)

SaberTooth

New member
וואלה...?! גם לי! (דורש הסבר)

בעצם לא ממש... אבל פעם, כשהייתי ילד (כלומר קטן יותר משאני עכשיו) צבע העיניים שלי היה מתחלף בהפרשים של דקות, הייתי קם בבוקר בצבע ירוק והייתי הולך לבית הספר בצבע כחול, עכשיו הן התיצבו, הן עדיין מתחלפות, אך הן נשארות בתחום הצבעים הבהירים והן לא משתנות בדחיפות כל כך גדולה, לפשעמים עוברים חודשים עד שהן משנות צבע, למרות שבשבועות האחרונים התדירות עולה והצבעים חורגים לצבעים הכהים! למישהו יש הסבר? אולי זה בכלל ה"מצב הביטחוני", כלומר כל הפיגועים האחרונים גרמו לשינוי קיצוני של רגשות, כלומר קמים בבוקר שמחים ומאושרים ליום חדש, פותח טלוויזיה והקריין מודיע בקול רציני שהיה פיגוע (חס וחלילה), מיד מצב הרוח משתנה!

vergan

New member
אה!!

אף פעם לא בדקתי אם הצבע שלי משתנה חוץ מי כשעשיתי כישוף של זה אבל העיננים שלי ירוק כהה!!!!!!! אהההההה!!!!!!!!!!! תחזרו מייד להיות חומות!!!!!!!11 מייד!!!!!!!!!!!!!!!! אני פוקד עליכם אני ידקור אתכן אני מזהיר! *מבין שהוא מדבר אל העיניים שלו*

למעלה