יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

אני מאוד אוהבת מגפים גבוהים (לא מגפונים) העקב לא משנה הבעיה שכל יצרני הנעליים מייצרים מגפים צרות ולא ניתן לסגור את הרוכסן (בגלל שהרגל שמנה) איפה יש למצוא (בחיפה והסביבה) מגפים יפות וגבוהות (לא מבחינת גובהה העקב) שהרוכסן שלהם כן נסגר על הרגל

redwomen

New member
מגפיים.

אם תסתכלי בתמונה ששמתי בשירשור הקודם תוכלי לראות את המגף שאני נועלת. מגף עד כמעט הברך. מגף של BRONX . אני קניתי בתל אביב תמ"ת . אבל שמעתי על עוד מקומות. תנסי להריץ חיפוש בגוגל .

EMAEMA

New member
אפשר לגשת לסנדלר

ולבקש ממנו שיסדר גומי בין הריצרצים - כזה שיימתח ואז לא תהיה לך בעיה אגב הבעיה מוכרת לי מקרוב ( לא לי באופן אישי למזלי אני מידה גדולה אבל רגל צרה ) ואכן בחיפה העניין בעייתי ...

sivosh

New member
ממליצה על רשת נעלי ברמא

יש בקניון חיפה, בגראנד, ולא זוכרת איפה. קניתי מגף שמגיע כמעט עד הברך ונסגר עלי! ויש לי רגליים עבות, סוג המגף םשוט הוא כמו לייקרה(?!?) שנמתח וככה אפשר לסגור כמו שצריך.

hadar 24

New member
מניסיון.....

יש כמה אופציות: 1.מגף ליקרה לא עור 2.מגף בוקרים כזה שהוא בלי ריץ רץ צריך רק להכניס את הרגל הם בדר"כ רחבים כי "הכוסיות" מכניסות את הגינס לתוך המגף. 3.מגף ריץ רץ ויש אפשרות להוסיף אצל סנדלר גומי יש אחד מומחה בתחנה מרכזית ת"א. קנייה נעימה ומוצלחת מקווה שעזרתי!

למעלה