יש לי שאלה...

Sexy me

New member
יש לי שאלה...

מתמכרים לדבק מגע?! (יעני... הסנפה של דבק מגע...)

אני לא יודע אם מתמכרים לזה או לא

אבל כמו שאמר עודד אני יודע שהיו לא מעט מקרים של פגיעה מוחית ואפילו של מוות. אל תיכנס לצרה הזאת!

Sexy me

New member
דבר ראשון - אני נקבה!

ודבר שני - תודה על העצות... אבל לא שמעתי על נזק שנגרם מזה!

מתנצל על הטעות בזיהוי המיני...

לא אחת התפרסמו בחדשות מקרים כאלה, כולל מוות כתוצאה מהסנפה של דבק מגע, טיפקס ועוד. אני לא יכול להביא קישורים בנושא, כי לא ראיתי את זה דווקא באינטרנט, אבל דובר על זה בתקשורת לא אחת.

יאיר5

New member
Sexy me דבק מגע גורם לנזק הגדול.

ביותר שסמים יכולים לגרום. יש מדינות בעולם כמו ברזיל דרום אפריקה ומדינות עניות כאלה ששם ילדים מתחילים להריח דבק בגיל מאוד צעיר כי זה הסם הכי זול שיש וזה נמכר בכול חנות הילדים האלו לא חיים יותר מחמש שש שנים במשך השנים האלה המוח נדפק לגמרי הם מתחילים לדבר לאט מאבדים תשיווי משקל מאבדים תמחשבה הרצופה בקיצור יש בדבק מגע מלא מלא מלא נזקים זה גורם לבצקות בראש ולהמון מחלות שומר נפשו ירחק!!!! ולשאלה שלך אם זה ממכר אז זה אולי לא ממכר פיזית אבל בהחלט ממכר נפשית וגורם לתלות גדולה מאוד אז אם יש לך רעיון לגעת בזה תחשבי עוד פעם ותעזבי תרעיון הזה זה רעיון גרוע מאוד ובאמת חבל שיקרה לך משהו. ועוד דבר בחיים אם לא שמעת על דבר מסוים זה לא אומר שזה לא קיים ולא קורה....... יאיר

אשריי המאמין!!!

אתם באמת ובתמים חושבים שחידשנו לSexy me משהו???!!! במקרה הטוב, אפשר יהיה למצוא אותה בעוד כמה שנים בתחתית הסולם הסוציו- אוקונומי משתתפת בפגישות ה NA לא לפני שהיא מכרה את גופה ונשמתה לסם. ובמקרה הרע .......שהיא תחשוב לבד!!! עודד ביחד

יאיר5

New member
עודד לא צריך להגזים....

ואתה לא יכול לקבוע חיים של אדם לפי הודעה שנכתבה פה. וגישה כזאת דווקא משיגה תהפך אני חושב שהבחורה הזאת רק רצתה לדעת ולשאול ואי אפשר לפי זה לקבוע שהיא תגיע לאן שכתבת. יאיר

Sexy me

New member
אני רק התחלתי עם זה...

ואני אפסיק! אני לא רוצה להדפק... תודה רבה!!! ..::טיש::..

eliela

New member
שלום לך מתוקה

ותרשי לי לקרוא לך מתוקה, כי בטח אמא שלך או אבא שלך קוראים לך ככה. שמי גלית ואני כותבת כאמא של בחור בן 19,5 שהתמכר לסמים. עודד - כך קוראים לו - הוא התחיל בבית הספר מדבק מגע. נזק שזה גורם הוא ודאי. אבל אני לא אדבר איתך על מה זה גורם. אני אדבר איתך מהלב על מה שאת עושה לעצמך ולמשפחה שלך. קודם כל תרשי לי לעודד אותך ולשלוח לך את אהבתי על עצם זה שפנית בהתענינות. טוב עשית שהגעת אלינו. (הרי אנחנו בעלי ניסיון - נכון חבר´ה???). יש לך עתיד לפניך שהיום הוא מעט מבולבל - הן בגלל הגיל שלך והן בגלל המצב שכולנו עוברים. אבל תחשבי על העתיד שאת כרגע פותחת לך עם הסנפות. הרי באיזהשהו שלב זה כבר המאס עליך כל הזמן להסניף דבק... ואז תעברי לדברים אחרים כי כל פעם תרצי משהו יותר חזק, הכוונה לחזור לתחושה של הפעם הראשונה, ולזה את צריכה להעלות את המינונים או את האיכויות. בסמים את תתחילי מגראס במיקרה הטוב, ותמשיכי לאקסטזי, אחרי זה, יהיה ברור שזה לא מספיק... תעברי להרואין... ובינתיים תתחילי לגנוב כי לא יהיה לך כסף לממן את "התענוג" וזה במקרה הטוב. כי בחורות "משיגות" מהר יותר סמים...(ואני מאוד מקווה שאת יודעת בבירור למה אישה יכולה להגיע) אנא ממך. קבלי את פנייתי כאמא תפסיקי אם כבר התחלת, פני לעזרה אם קשה לך לבד. אפילו כמה שיחות אצל היועצת בבית הספר יכולות לעזור. אל תראי אותה כמכשפה... אם בכל זאת את רוצה עזרה או אוזן קשבת אני מזמינה אותך לכתוב לי מסר אישי אוהבת אותך גלית

יאיר, מה ההפך מה????

להבדיל ממך יאיר,אני חושב ש Sexy me נמצאת בתוך העסק הזה (אני מקווה שלא ממש עמוק) היא מסניפה היא בהיי בריחוף בסוטול וטוב לה עם זה.הפניה שלה אלינו באה לדעתי מתוך רצון להשקיט את מצפונה. להזכריך יאיר, Sexy me שאלה על ההתמכרות : קרי מה יקרה אם בעוד זמן מה היא תרצה להיפטר "מהגוק" הזה ??(כמו שיש הרבה "ג´וקים" בגיל ההתבגרות שחולפים עוברים להם בלי להשאיר סימן) אז אם Sexy me תמשיך לפקפק בנזק שהיא מביאה על עצמה ולא תטפל בצורה יסודית בבעיה אז לצערי הרב התחזית שלי תתגשם. תראה יאיר יכול להיות שאני טועה אך עם זאת אני סבור שהתועלת עולה לאין שיעור על הנזק בתגובתי זו. כל טוב עודד נ"ב התחיסתי לסוגיה זו מתוך השקפת עולמי והידע האישי שלי על מקרים דומים .

יופי Sexy me

אני שמח שהחלטת להפסיק עם זה . בהחלט מצביע על אחריות אישית ותובנה רבה. ממליץ בחום רב להסתייע במישהו בוגר וסמכותי שאת סומכת עליו או עליה . יכול להיות יועצת בית הספר , אחות גדולה, אמא שילווה אותך בתהליך ההפסקה הזה ( לדעתי זה יכול להיות קצר מאוד ) המון הצלחה ותמשיכי לכתוב פה [שלך עודד אגב הפניה שלי ליאיר הייתה לפני שראתי את ההחלטה שלך .

Sexy me

New member
../images/Emo9.gif

רק התמיכה שלכם כבר עוזרת... :) אני לא יודעת במי להתייעץ/להיעזר, כי אני לא רוצה שיידעו מזה. אני חושבת שאני אנסה לבד, ואם אני אראה שאני צריכה עזרה - אז אני אחשוב במי להיעזר. ושוב, תודה רבה! ..::טיש::..

אז בואי נחשוב בקול רם

תראי ..::טיש::.. אני מאוד מבין ללבך ואף זה די טבעי ואניסטנקטיבי שאת לא רוצה שידעו מזה .אך לעשות את המסע המפחיד הזה לבד זה מסוכן לא פחות . אם בכל זאת תתבישי לפנות פנים מול פנים ולהתיעץ עם איש מקצוע או מישהו מהמשפחה. אז אני מציע לך לפנות לחברה בגילך שיש להם הרבה אמפטיה וידע רב ויוכלו להנחות אותך הלאה נ-ע-נ נוער עונה לנוער ימים א-ה17 -20 טלפון :1800223011 בהצלחה!!!!!!!!!!!!! עודד

Sexy me

New member
ושוב תודה!

למרות שאני דבקה בדעתי - לנסות לבד, ואז לראות איך אני מתקדמת. ..::טיש::.. aka שירה

eliela

New member
שתדעי בכל אופן

שאנחנו כאן ומוכנים לעזור לך במה שניתן באופן וירטואלי. הכל תלוי בך חזקי ואמצי גלית

יאיר5

New member
שיהיה לך הרבה בהצלחה טיש.

לדבק אין השפעות פיזיות שיכולות להיגרם כתוצאה מחוסר שימוש. אז הכול תלוי בראש שלך ואם תרצי באמת אז אין ספק שתצליחי גם לבד לא תמיד צריך אנשים לפעמים כשרוצים יכולים גם לבד. אז המון בהצלחה ואם תצטרכי איזה עזרה אל תהססי לכתוב לנו. יאיר

למעלה