שלום לך מתוקה
ותרשי לי לקרוא לך מתוקה, כי בטח אמא שלך או אבא שלך קוראים לך ככה. שמי גלית ואני כותבת כאמא של בחור בן 19,5 שהתמכר לסמים. עודד - כך קוראים לו - הוא התחיל בבית הספר מדבק מגע. נזק שזה גורם הוא ודאי. אבל אני לא אדבר איתך על מה זה גורם. אני אדבר איתך מהלב על מה שאת עושה לעצמך ולמשפחה שלך. קודם כל תרשי לי לעודד אותך ולשלוח לך את אהבתי על עצם זה שפנית בהתענינות. טוב עשית שהגעת אלינו. (הרי אנחנו בעלי ניסיון - נכון חבר´ה???). יש לך עתיד לפניך שהיום הוא מעט מבולבל - הן בגלל הגיל שלך והן בגלל המצב שכולנו עוברים. אבל תחשבי על העתיד שאת כרגע פותחת לך עם הסנפות. הרי באיזהשהו שלב זה כבר המאס עליך כל הזמן להסניף דבק... ואז תעברי לדברים אחרים כי כל פעם תרצי משהו יותר חזק, הכוונה לחזור לתחושה של הפעם הראשונה, ולזה את צריכה להעלות את המינונים או את האיכויות. בסמים את תתחילי מגראס במיקרה הטוב, ותמשיכי לאקסטזי, אחרי זה, יהיה ברור שזה לא מספיק... תעברי להרואין... ובינתיים תתחילי לגנוב כי לא יהיה לך כסף לממן את "התענוג" וזה במקרה הטוב. כי בחורות "משיגות" מהר יותר סמים...(ואני מאוד מקווה שאת יודעת בבירור למה אישה יכולה להגיע) אנא ממך. קבלי את פנייתי כאמא תפסיקי אם כבר התחלת, פני לעזרה אם קשה לך לבד. אפילו כמה שיחות אצל היועצת בבית הספר יכולות לעזור. אל תראי אותה כמכשפה... אם בכל זאת את רוצה עזרה או אוזן קשבת אני מזמינה אותך לכתוב לי מסר אישי אוהבת אותך גלית